FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2020, 10:11

Poslusajte dio za nas "Amar kao Zeljin problem i rjesenje" negdje od 16:39.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 dec 2020, 10:29

Po meni preinteresantna liga ove sezone. Pogotovo ako se ostvari ovo što se najavljuje, a to je da Baka preuzme opet Zrinjski, a Lalatović Borac i možda Husref Tuzla City. Ne znam bil' ikad jači trenerski kadar liga imala - Osim, Vinko, Husref, Baka, Lalatović, Karačić, Dudić, Petrović, Nestorović,
Crnogorac, Miljanović, Ilić.

Uz to Sarajevo nikad jače, Velež možda i najbolje rezultate poslije rata, Zrinjski rezultatski slabiji ali i dalje odlični igrači em su puni ko brod, Borac isto odličan i parali, Tuzla parali, Široki lijep fudbal igra.

bosanska premijer liga > engleska premijer liga

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2020, 10:31

braco je napisao/la:
17 dec 2020, 10:29
Po meni preinteresantna liga ove sezone. Pogotovo ako se ostvari ovo što se najavljuje, a to je da Baka preuzme opet Zrinjski, a Lalatović Borac i možda Husref Tuzla City. Ne znam bil' ikad jači trenerski kadar liga imala - Osim, Vinko, Husref, Baka, Lalatović, Karačić, Dudić, Petrović, Nestorović,

Uz to Sarajevo nikad jače, Velež možda i najbolje rezultate poslije rata, Zrinjski rezultatski slabiji ali i dalje odlični igrači em su puni ko brod, Borac isto odličan i parali, Tuzla parali, Široki lijep fudbal igra.

Samo nas nema niDJe :mrgreen:
Ni na nebu ni na zemlji.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 dec 2020, 10:34

LjoZee je napisao/la:
17 dec 2020, 10:31
braco je napisao/la:
17 dec 2020, 10:29

Samo nas nema niDJe :mrgreen:
Ni na nebu ni na zemlji.
Nemamo love, a šišamo ove iza nas koji su haman svi puni ko brod. :mrgreen:

Ovo je ono ko Murinjo kad je rekao da mu je najveći uspjeh u karijeri to što je s Unitedom osvojio drugo mjestu u engleskoj ligi, iako je osvajao sve što se moglo osvojiti s drugim timovima.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2020, 10:39

braco je napisao/la:
17 dec 2020, 10:34

Ovo je ono ko Murinjo kad je rekao da mu je najveći uspjeh u karijeri to što je s Unitedom osvojio drugo mjestu u engleskoj ligi, iako je osvajao sve što se moglo osvojiti s drugim timovima.
Ma mi smo ga naebali izgleda poslije pauze ako je istina ovo za Borac i Zrinjski sto se trenera tice plus pojacanja. Nismo daleko od 6. mjesta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2020, 10:42

Pocelo je :mrgreen:

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 17 dec 2020, 10:46

LjoZee je napisao/la:
17 dec 2020, 10:42

Biće još koji.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 dec 2020, 10:47

LjoZee je napisao/la:
17 dec 2020, 10:39
braco je napisao/la:

Ma mi smo ga naebali izgleda poslije pauze ako je istina ovo za Borac i Zrinjski sto se trenera tice plus pojacanja. Nismo daleko od 6. mjesta.
Gospon Azmir će to da riješi

slika
Zezam se samo prije nego me napadne po teme
LjoZee je napisao/la:

Očekivano, davno je donešena ta odluka samo se čekao kraj polusezone da se raskine ugovor

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 17 dec 2020, 10:48

LjoZee je napisao/la:
17 dec 2020, 10:39
braco je napisao/la:

ma ovdje jedino Baka može probleme napraviti, jer poznaje našu ligu i naš mentalitet. sumnjam da Lalatović može u polusezoni nešto više napraviti. koliko je meni poznato, a @braco to sigurno zna bolje, nijedan trener sa strane nije napravio neki uspijeh u našoj ligi
moSa ljoŽe

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 17 dec 2020, 10:50

Enigma Hajrić. Došao sa takvom reputacijom, učinkom, statistikom, a nije se mogao ovdje izboriti za poluvrijeme. Svašta.

Mada, izuzetno mi je drago što se planira očistiti roster od igrača koji nemaju gotovo nikakav učinak.

Jamak, Veseli, Asim..a nije da igraju za siću, uvjeren sam. Pogotovo Veseli.
Željezničar za život cijeli!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 dec 2020, 10:52

LjoZee je napisao/la:
17 dec 2020, 10:11

Poslusajte dio za nas "Amar kao Zeljin problem i rjesenje" negdje od 16:39.
Cekaj malo. Jedan u Njemackoj, drugi u Svedskoj i oni znaju sta se desava u nasem Zelji. To i jeste problem nas samih, ne samo u fudbalu. Znaju oni hiljadama kilometara odavde sta radi Osim, sta radi Stilic, sta radi Ahmetovic. I kao to sto oni kazu je sveto slovo. **** te zivote.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 17 dec 2020, 10:55

SudoHusika je napisao/la:
17 dec 2020, 10:50
Enigma Hajrić. Došao sa takvom reputacijom, učinkom, statistikom, a nije se mogao ovdje izboriti za poluvrijeme. Svašta.

Mada, izuzetno mi je drago što se planira očistiti roster od igrača koji nemaju gotovo nikakav učinak.

Jamak, Veseli, Asim..a nije da igraju za siću, uvjeren sam. Pogotovo Veseli.
nije ni meni jasno za Hajrića. ono što sam gledao na prijateljskim (na zvaničnim nije haman ni igrao), dečko ima njuh za gol. uvijek se nekako nađe tamo gdje se lopta treba odbiti. al ko sam ja da sudim :D
moSa ljoŽe

caki1921
Kontakt:

Post Postao/la caki1921 » 17 dec 2020, 10:55

LjoZee je napisao/la:

Kako sam i najavio, ide dalje Fejzić, Jamak, Veseli, Asim i Lendra, a kako je sve planirano stižu Krpic, Hiros, Jovic je u opcijama (ali trazi mnogo) .. možda bude i neko iznenađenje, ukoliko se namakne šta ..
Za Krpica je bio uslov odlazak Lendre i Hajrica (plate), ili ukoliko ne dogovori inostrani opet ..
Iz prve ruke znam da je Lala veliki navijač Želje, tj simpatizer (prije nekoliko sezona bio jedan od potencijalnih za našu klupu) ali sumnjam da će se snaći u našoj ligi ..

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 17 dec 2020, 10:57

Eh cuj nije zadovoljio, pa kako ce kad momak nije dobio citavo poluvrijeme da odigra.
Eto nek je Lendric, zadovoljio.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 17 dec 2020, 10:57

Sve Lendrićevo i Hajrićevo daj Krpiću. Dovedi još desno krilo i kakvog veznjaka i to bi bilo super.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 dec 2020, 10:58

caki1921 je napisao/la:
17 dec 2020, 10:55
LjoZee je napisao/la:

Kako sam i najavio, ide dalje Fejzić, Jamak, Veseli, Asim i Lendra, a kako je sve planirano stižu Krpic, Hiros, Jovic je u opcijama (ali trazi mnogo) .. možda bude i neko iznenađenje, ukoliko se namakne šta ..
Za Krpica je bio uslov odlazak Lendre i Hajrica (plate), ili ukoliko ne dogovori inostrani opet ..
Iz prve ruke znam da je Lala veliki navijač Želje, tj simpatizer (prije nekoliko sezona bio jedan od potencijalnih za našu klupu) ali sumnjam da će se snaći u našoj ligi ..
Jesil' nabrojao i Subašića ili mi se čini

caki1921
Kontakt:

Post Postao/la caki1921 » 17 dec 2020, 10:59

caki1921 je napisao/la:
17 dec 2020, 10:55
LjoZee je napisao/la:

izvinjavam se, ali UPDATE:

"Konkretnih razgovora sa Željezničarom nije bilo, mada me je jučer kontaktirao jedan čovjek i pitao da li sam zainteresovan da dođem u Sarajevo. Rekao sam mu ono što sada i vama, Željezničar je veliki klub i svakako da bih mi bila čast biti trener. Željezničar ima to nešto što meni odgovara, a to je da voli pobjeđivati. Mene zanimaju samo ambiciozni klubovi", kazao je Nenad Lalatović za SportSport.ba.

Još je u nekim medijima govorio o nama, i to prije dvije godine, ali tada smo odabrali čini mi se Kostica ili Petrovica .. :nedam:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2020, 10:59

plavousrcu je napisao/la:
17 dec 2020, 10:52
Cekaj malo. Jedan u Njemackoj, drugi u Svedskoj i oni znaju sta se desava u nasem Zelji. To i jeste problem nas samih, ne samo u fudbalu. Znaju oni hiljadama kilometara odavde sta radi Osim, sta radi Stilic, sta radi Ahmetovic. I kao to sto oni kazu je sveto slovo. **** te zivote.
Nema to veze odakle su prate nasu ligu i desavanja. Objektivno kazu i za nasu igru i za Osima i za bilo koga drugog. To sto neko ima previse simpatija prema nekom pa ne moze slusati njihovo misljenje je druga stvar. Nisu nikog uvrijedili.

Ide i Lendric, nije ni on zadovoljio. :D
Dobro je ovo ciscenje, ali sta ces kad tesko da mozes koga dovesti. Bar cemo zvanicno biti bez krila u rosteru. Mozda lakse podnesemo nego da su samo na papiru tu.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 17 dec 2020, 11:01

WOLF20 je napisao/la:
17 dec 2020, 10:57
Eh cuj nije zadovoljio, pa kako ce kad momak nije dobio citavo poluvrijeme da odigra.
Ovdje momak, čini mi se @pintol, davno napisa da se odmah vidjelo da nema to nešto za PLBiH. Mi smo ga svi popljuvali očekujući bar da će dobiti šansu da ga vidimo poluvrijeme bar. Valjda ovaj mnogobrojni stručni štab zna bolje od nas, tj valjda su uspjeli shvatiti je li dobar ili ne za ovih 5,6,7 mjeseci.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 dec 2020, 11:11

WOLF20 je napisao/la:
17 dec 2020, 10:57
Ima trening, na treningu se fudbaleri bore za mjesto u timu. Ako si na treningu rupa onda ne dobijes priliku da igras. Bolje ga se sad rijesiti nego kasnije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.