Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

VelaHavle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la VelaHavle » 17 dec 2020, 10:32

BuffonGigi je napisao/la:
17 dec 2020, 10:09
Ronaldo je upropastio utakmicu, Morata mu je nastimao 2 zicera, znaci mrtve prilike koje treba Sasa Matic da pogodi, on ih je zabio u golmana. Chiesa mu je izvukao Penal, on ga je promasio. Morata se jeste obrukao, ono petom je za zatvora, ali decko je stvarao prilike i sebi i drugima, kretao se i protivnik mu nista nije mogao. Ono kad je pogodio golmana u glavu je vise nesreca nego nespretnost, a ono kako mu je u padu odbranio...nece odbraniti vise nikad nikom. Nit sam najveci fan Morate, niti kriticar Ronalda, ali treba biti realan i reci da je Ronaldo formom zasluzio klupu za narednu utakmicu. Ali naravno da se to nece desiti, ide opet Alvaro na klupu. Ne kazem da CR nece zabiti 2 gola iducu, moguce je, ali ako odigra ponovo isto, i mi ne dobijemo, onda ce to biti krivica trenera.

I da, bez obzira na Rabiota i Moratu, molim vas da pogledate gol Atalante jos par puta. Postoji li jos jedan stoper u nekom velikom klubu da kraj njega igraci onako pucaju kao da ga nema? Koliko god da je dobar kad je lopta kod njega, toliko je ocajan u branjenju. Sa Zapatom ga je izvukao sretno Wojo, ali ovdje nije mogao. Jedva cekam dan kad Bonucci vise ne bude clan Juventusa, nadam se i jedva cekam.
Ma ovo za gol svi znamo. Neko krivi Woyceka a ovaj tri metra od njega. Spor je frajer da valja. Misli da je Nesta. Kobajagi moze on tek tako lopte slati. Frajer je kriminalan. Branio ga jesam ali cisto iz zajebancije. Sto je najgore, nema ga ko zamijenit.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 dec 2020, 10:37

Ma ima ga zamijeniti Turcin ako dodje do sebe od silnih povreda, ali vjerujem da i kad bude imao De Ligta i Demirala spremne, on ce opet ovog forsirati radi te neke pas igre i radi tih nekih licnih poveznica.

Vidjeli smo sinoc ko je De Ligt, kad spasi onaj jos jedan Bonuccijev zayeb, Wojo ga poljubi iz zahvalnosti, momak je ubio Zapatu u pojam, ogadio mu fudbal. S druge strane, Demiral ima najvise uspjesnih intervencija od svih nasih stopera, lik nenormalno podsjeca na Chiella. Njih dvojica mogu biti najkvalitetniji tandem u Evropi, ali mora im se rascistiti put.

Da Bonucci igra dobro, naravno da ga neces mijenjati, ali on je vec godinama nasa najslabija karika a i dalje je nedodirljiv.

I da, vidio sam neki dan da je Romero u timu Lige Prvaka za grupnu fazu, kontam mogli bi ga vratiti. Ali nakon sinocnje tekme, nadam se da nece doci nikad ni blizu. Ono je neuracunljiva budaletina...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 dec 2020, 13:38

Upravo zbog povrede Demirala sam napisao da ga nema ko zamijeniti a i uz to jer je iskusan "al aha" i sto je Italijan.

De Ligt je stopercina. Zapata se nije vidio do one prilike gdje je s Bonnijem u duelu bio.

Iskreno se nadam da ce biti nesto od ovog veznog reda sa jednim jakim transferom u januaru ali gledajuci finansije, tesko a i uz to nam napadac treba.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 dec 2020, 19:26

17 dec 2020, 08:51
Juventinisimo je napisao/la:
17 dec 2020, 01:52
Igrali smo dobro oko pola sata, sve do gola...poslije toga standardno Juventusovski... :crazy:
Opet, preglub gol im poklanjamo.. :crazy:
Morata je haman naograjsao, mora da je ugazio u pishu.. :mrgreen:
Znas sta mi ne ide u glavu ali nikako. Evo u zadnje 4 godine, 3 razlicita trenera, najmanje 50 razlicitih igraca, razlicite formacije i strategije, razliciti uslovi i protivnici, ali jedno se ama bas nikad ne mijenja. JUVENTUS PRESTAJE IGRATI NAKON PRVOG GOLA. To je fenomen s kojim bi se mogli pozabaviti i naucnici, ja ne mogu nikako da odgonetnem zbog cega...
Vjeruj mi, nemas pojma koliko godina ja to pokusavam da shvatim...ni dan danas nisam..a ima godina.. :mrgreen:
Ko god da je predsjednik kluba, trener, sve ostalo...Juventus se ne mijenja ni za cenat..mene to toliko iznervira, nemas pojma..kad se sjetim samo Reala i 3:0..umjesto da ih dokrajcimo, mi na kraju ispadnemo..a takvih utakmica u CL smo imali koliko hoce...o Serie A da i ne pricam.. :crazy:

Onda se pitamo, kako imamo samo dvije CL, eto kako..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 17 dec 2020, 19:58

#Juventus are monitoring #Milik. #Napoli want between 15-18 million. The agent is expected in Italy in the next few hours[@RomeoAgresti]

Jel to znaci da Dybala ide?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2020, 20:40

Naravno da ne znači. Nemamo rezervnu devetku, zato su htjeli Keana vratiti. Plus je profil ala Llorente koji nam fali.

Dybala je trenutno rezerva Morati, a u praksi su komplementarni i mogu igrati skupa. Potrebna su 4 napadača, uvijek smo imali tu 4 igrača, a sada samo 3.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 dec 2020, 23:38

17 dec 2020, 19:26
17 dec 2020, 08:51
17 dec 2020, 01:52
Igrali smo dobro oko pola sata, sve do gola...poslije toga standardno Juventusovski... :crazy:
Opet, preglub gol im poklanjamo.. :crazy:
Morata je haman naograjsao, mora da je ugazio u pishu.. :mrgreen:
Znas sta mi ne ide u glavu ali nikako. Evo u zadnje 4 godine, 3 razlicita trenera, najmanje 50 razlicitih igraca, razlicite formacije i strategije, razliciti uslovi i protivnici, ali jedno se ama bas nikad ne mijenja. JUVENTUS PRESTAJE IGRATI NAKON PRVOG GOLA. To je fenomen s kojim bi se mogli pozabaviti i naucnici, ja ne mogu nikako da odgonetnem zbog cega...
Vjeruj mi, nemas pojma koliko godina ja to pokusavam da shvatim...ni dan danas nisam..a ima godina.. :mrgreen:
Ko god da je predsjednik kluba, trener, sve ostalo...Juventus se ne mijenja ni za cenat..mene to toliko iznervira, nemas pojma..kad se sjetim samo Reala i 3:0..umjesto da ih dokrajcimo, mi na kraju ispadnemo..a takvih utakmica u CL smo imali koliko hoce...o Serie A da i ne pricam.. :crazy:

Onda se pitamo, kako imamo samo dvije CL, eto kako..
Pod Alegrijem smo igrali bukvalno savrsen juventusovski fudbal i opet bili predaleko od LP.
Ako to nije bila kap koja ce preliti casu a ocito nije,nema nam pomoci.
Taj smrad talijanstine se uvukao u zidove kluba.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2020, 23:40

Odgovor je jednostavan. Nemoj dovesti Italijana. Vidio bi s Kloppom, Pepom, Flickom, Negelsmannom da li bi Juve čuvao 1-0.

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 dec 2020, 23:51

Kloppo ili Pep, ostalo je nemoguce.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 dec 2020, 07:49

Marvin je napisao/la:
17 dec 2020, 23:38

Pod Alegrijem smo igrali bukvalno savrsen juventusovski fudbal i opet bili predaleko od LP.
Ako to nije bila kap koja ce preliti casu a ocito nije,nema nam pomoci.
Taj smrad talijanstine se uvukao u zidove kluba.
Meni su najvise u sjecanju(od ove nase talijanstine) ostale utakmice polufinala CL protiv uniteda(united u finalu pobjedio Bayern 2:1, oba gola u 90+')
Carlo nam bio trener.
Odigramo tamo dobru utakmicu..imamo 1:0 do 90 i neke..1:1
Kod kuce krenemo furiozno..Pipo 2 gola za sekundu i onda nestanemo sa terena..2:3.. :crazy: :puke:

Pa i ono cetvrtfinale protiv Liverpoola(Capello)...tamo izgubimo 2:1(poceli igrati nakon 2:0)..bili bolji i izgubili..
Kod kuce opsada gola u drugom poluvremenu..
Na kraju Liverpool u finalu pobjedi Milan na penale nakon 0:3 na poluvremenu..

Pa Dortmund(Lippi) u finalu...dva jeftina gola nam zabise glavom..mi te godine nismo izgubili utakmicu u CL do finala,naravno.. :crazy:
Del Piero se tek vratio nakon povrede, nije startirao...usao na poluvremenu i zabio gol(mala utjeha)..da bi onda lik lobovao Peruzzija sa 30 metara..pogodili smo mi i stativu, Vieriju ponisten gol...
Sjecam se kao da je jucer bilo, Lippijeva izjava nakon utakmice, " kad bi igrali opet, ne bi startirao DP10 " , mislio je da nije bio dovoljno spreman zbog povrede..
O tome se pricalo 10 dana poslije utakmice..

Skoro je bilo i protiv Bayerna 2:2/2:2->2:4, Reala 0:3/3:1

Ma ima toga jos..covjek samo pocne da se nervira i psuje.. :twisted:

Serie A..takve utakmice gledamo svaki vikend.. :mrgreen:

I u pravu si drug..kap jos nije prelila casu.. :mrgreen: kod nas jeste, ali ko nas pita..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 dec 2020, 09:37

18 dec 2020, 07:49
Meni su najvise u sjecanju(od ove nase talijanstine) ostale utakmice polufinala CL protiv uniteda(united u finalu pobjedio Bayern 2:1, oba gola u 90+')
Carlo nam bio trener.
Odigramo tamo dobru utakmicu..imamo 1:0 do 90 i neke..1:1
Kod kuce krenemo furiozno..Pipo 2 gola za sekundu i onda nestanemo sa terena..2:3.. :crazy: :puke:
Sjecam se ko jucer ovog dvoboja, na Old Traffordu su svi mislili da ce nas pregaziti bez Del Piera i jos par igraca, a Zizou probaci nekom loptu kroz noge za Contea i ovaj ga zabi za vodstvo.

A uzvrat kuci toliko podsjeca na neke tekme koje smo igrali u zadnjih 10 godina. Pippo 2 puta okrenuo Stama ko sto ga nikad niko u zivotu nije, bukvalno ga izuo iz cipela, i rekoh evo to je to. Kad kurko... Sjecam se da sam tad Giggsa smatrao ubjedljivo najboljim igracem Uniteda, i kad su rekli da on ne igra, kontam ovo je sigurica prolaz. Kad malo morgen, ukazase se crnci...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 dec 2020, 11:56

slika

#MaxOUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 18 dec 2020, 12:37

Prvo sto me posjeca odma je Lazio u zadnjoj sek izgubismo 2 boda.

Crotone takodjer 2 boda izgubljena, a da nw govorim i za Benevento..
To ti je tu odprilike.. steta velika kad covjek pogleda gdje mi bacamo poene
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 18 dec 2020, 15:36

Mislim da smo i vise bodova prosuli na retardirsne remije, a ne samo ta tri sto si nabrojao.
Eh sad, skoro 20 utakmica u oba takmicenja i jedan poraz od Barcelone. Sa te strane, sve super ali toliko remija, toliko losih prelosih utakmica...al hajd pred nama je, vidjecemo sta nosi naredni mjesec, dva gdje bi se trebala tabela iskristalisati.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 dec 2020, 19:25

Pogba je napisao/la:
18 dec 2020, 11:56
slika
Jest. I dobro se sjecamo tih utakmica. Skoro sve su bile na 1 razlike, a mislim da je barem 5 tih pobjeda bilo golovima u 87. minuta i dalje (penali, sreca).
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 dec 2020, 19:42

Vidim, stigao onaj lopov u Torino...oderace nas za Pogbu samo tako..
Neki pisu da bi Dybala i Berna trebali u drugom pravcu..
Zar nije bolje Dybalu ponuditi PSGu, za Paredesa i Icardija?
Dybala kao "vrijedi" 88M..Paredes 22(placen 40), Icardi 60..ako treba i ubaciti 15-20M, umjesto ici za Milikom(koji ni ne igra vise fudbala).. :crazy:
Oni tamo imaju pare za Dybalu, neka lik uzme tih 15M, ali ne u Juventusu..

Bernu probati zamjeniti za Locatellija..i tu ako treba ubaciti 10tak M..

Znaci, za oko 25M, rijesimo se onih sto nam ne trebaju, popunimo sve sto se treba popuniti..dva vezna, napadac..

Pogba ima preko 15M po sezoni,pa neceni on doci igrati za kikiriki..Icardi 10M, Paredes 6.5M...mi im ponudimo 12M+8M.

Trebamo uzeti u odzir da Khedirine plate vise nece biti...isto tako "penzionisati" #3(njega ne mozemo zamjeniti ali tu je Dragusin)..jos odbijes Dybalu i Bernu..to je 25-30M na platama..
Taman se mogu potpisati ova gore trojica navedenih..jos da se rijesiti Ramseya(koji je placen kao Dybala)..nije ni cudo sto ovaj trazi puno vise..Jos je i Rabiot placen kao ova dvojica.. :crazy:

Ovo bi za mene bilo bolje nego Pogback..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 dec 2020, 19:50

Dybala out per affaticamento muscolare. Assenti anche Chiellini, Demiral e Arthur

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 dec 2020, 00:28

2019/2020 20. Round Juventus - Parma Calcio 1913 2:1 (1:0)
2019/2020 1. Round Parma Calcio 1913 - Juventus 0:1 (0:1)
2018/2019 22. Round Juventus - Parma Calcio 1913 3:3 (1:0)
2018/2019 3. Round Parma Calcio 1913 - Juventus 1:2 (1:1)

Napoli - 0:2
Hellas Verona - 1:0
Spezia - 2:2
Fiorentina - 0:0
Benevento - 0:0
Cagliari - 0:0

1 pobjeda, 1 poraz i 4 nerijesena kod kuce...a mi znamo sta je nerijeseno ove sezone.. :crazy: nadam se da nece biti nekih vecih problema...
Ovdje moramo pobjediti...ocekujem dva razlike, ako ozbiljno pristupimo.. :angel:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 dec 2020, 01:07

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 19 dec 2020, 07:24

Jel oni vjerovatno to biraju sad u minimalno 3,4 spola?
Jer, ili se meni cini, ili na toj objavi previse puta stoji rijec male.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.