FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Rodjeni su pitarske picke!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako ću napisati kad je nisam ni gledao, kao što rekoh.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:48Ne vidjeh da si napisao neki kometar u vezi utakmice, ali zato redovno komentarišeš komentare rajeAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:43Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.koje btw. možeš na pocaliti ignore, ako ti toliko smetaju.
Ali dobro, to ti je furka izgleda.
Jašta, furka.. Trebao bih Griezmannu pisati da je lezba, pravi pokazatelj zrelosti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne, nego je zrelost ismijavati i ružiti kako raja neodgovorno pišu po forumima, jer zaboga tako se ne smije pisatiAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:56
Kako ću napisati kad je nisam ni gledao, kao što rekoh.
Jašta, furka.. Trebao bih Griezmannu pisati da je lezba, pravi pokazatelj zrelosti.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne vrijedi tebi ništa, narokaj pokoji smajli i vozdra. Uzdravlje.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:59Ne, nego je zrelost ismijavati i ružiti kako raja neodgovorno pišu po forumima, jer zaboga tako se ne smije pisatiAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:56
Jašta, furka.. Trebao bih Griezmannu pisati da je lezba, pravi pokazatelj zrelosti.odmah su djeca sa Barca BiH i slicne etikete.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma jašta brate, djeca sa Barca BiH i tako ta prica.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 01:01Ma ne vrijedi tebi ništa, narokaj pokoji smajli i vozdra. Uzdravlje.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:59Ne, nego je zrelost ismijavati i ružiti kako raja neodgovorno pišu po forumima, jer zaboga tako se ne smije pisatiAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:56
Jašta, furka.. Trebao bih Griezmannu pisati da je lezba, pravi pokazatelj zrelosti.odmah su djeca sa Barca BiH i slicne etikete.
Haj vozdra

- Felixians4
- Kontakt:
TER STEGEN
DEST ARAUJO UMTITI ALBA
FRENKIE
PJANIĆ PUIG
ANTOINE PEDRI
MESSI
Potjerat Koemana kad dođe novi predsjednik, Xavi trener i vraća se Blaugrana , stilom i moći, prepoznatljiva i uspješna.
Prodaja Lengleta,Trincaa,
Pique,Bus,Roberto,Alena još sezonu-dvije u rotaciji i onda smjena do kraja s deJongom i Pedrijem liderima. Bek ,lijevi bek i jedan agresivac u centrali koji će izazivati strahopoštovanje su pod muss...
Bilo je loše pod Valverdeom,Setienom mada su neki rezultati i bili prihvatljivi, donekle je štimalo, ali ovo pod Koemanom zasad je kriminal. Eto,sad ima raspored ko po loju, no mislim da nova Uprava bi od starta morala doći s vizijom i bez obzira na recentna izdanja biti na čisto s glavnim pitanjima, a trener prve momčadi spada u top3 apsolutno.
DEST ARAUJO UMTITI ALBA
FRENKIE
PJANIĆ PUIG
ANTOINE PEDRI
MESSI
Potjerat Koemana kad dođe novi predsjednik, Xavi trener i vraća se Blaugrana , stilom i moći, prepoznatljiva i uspješna.
Prodaja Lengleta,Trincaa,
Pique,Bus,Roberto,Alena još sezonu-dvije u rotaciji i onda smjena do kraja s deJongom i Pedrijem liderima. Bek ,lijevi bek i jedan agresivac u centrali koji će izazivati strahopoštovanje su pod muss...
Bilo je loše pod Valverdeom,Setienom mada su neki rezultati i bili prihvatljivi, donekle je štimalo, ali ovo pod Koemanom zasad je kriminal. Eto,sad ima raspored ko po loju, no mislim da nova Uprava bi od starta morala doći s vizijom i bez obzira na recentna izdanja biti na čisto s glavnim pitanjima, a trener prve momčadi spada u top3 apsolutno.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Čini mi se da je golman malo zakačio loptu i skrenuo je...

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Jedva čekam da vidim Xavia kako protiv Atletico Madrida izvodi ovu kontru

- PointBlank
- Kontakt:
Ne kontam? Frajer je u pravu. Nigdje normalnog komentara, ne sluzi forum da se citaju isključivo necije bljuvotine i frustracije iz utakmice u utakmicu.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:48Ne vidjeh da si napisao neki kometar u vezi utakmice, ali zato redovno komentarišeš komentare rajeAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:43Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.koje btw. možeš na pocaliti ignore, ako ti toliko smetaju.
Ali dobro, to ti je furka izgleda.
Svaki drugi post Trincao/Griz/Pique/bilo ko debil, koeman kar1naš, onaj onakav, ovaj ovakav.. **** to. I onda se pitaju ljudi sto ne pise vise forumasa. Sta's pisati, nemas na osnovu cega razviti diskusiju, osim da se neko ili citava ekipa popljuje. Najinteresantnije sto pljuju ovi sto su loptu na terminu upoznali, ili preko sokera.
Unazad mjesec dana ovdje sam nasao samo 5 konstruktivnih i/ili zanimljivih postova.
Opcija ignore ili foe list. I riješen problemPointBlank je napisao/la: ↑17 dec 2020, 09:34
Ne kontam? Frajer je u pravu. Nigdje normalnog komentara, ne sluzi forum da se citaju isključivo necije bljuvotine i frustracije iz utakmice u utakmicu.
Svaki drugi post Trincao/Griz/Pique/bilo ko debil, koeman kar1naš, onaj onakav, ovaj ovakav.. **** to. I onda se pitaju ljudi sto ne pise vise forumasa. Sta's pisati, nemas na osnovu cega razviti diskusiju, osim da se neko ili citava ekipa popljuje. Najinteresantnije sto pljuju ovi sto su loptu na terminu upoznali, ili preko sokera.
Unazad mjesec dana ovdje sam nasao samo 5 konstruktivnih i/ili zanimljivih postova.

Nece se niko ljutiti, vjeruj mi.
Zamislite situaciju, da nije FCB izgubila uludo bodove zbog katastrofalnih grešaka odbrane.
Atletico, Alaves, Cadiz,.................. recimo da imamo 4 boda više. Hahahahaha, moram se nasmijati.
Atletico, Alaves, Cadiz,.................. recimo da imamo 4 boda više. Hahahahaha, moram se nasmijati.
Pa što vi ne pišete neke konstruktivne postove onda?
Upravu je let3, ne znam kad je Alfred zadnji put komentarisao tekmu. Ali zato redovno zna ući i s.rati po forumašima.
Mislim prvi ne pišem lezba i to, ali vala ne očekujem u toku tekme neke analize kao da sam u studiju Beina s Mourinhom. Mogu mislit al' vi smorite raju kad krenete pričati o heliocentričnom sistemu dok gledate tekmu u kafani.
Uz to ide mitomanija da se svi samo pljuju. Prvo poluvrijeme kad je ekipa zapravo odigrala dobro:
Istina, bilo je i psovanja tokom, ali stvarno mi to ne smeta jer ljudi u momentu gledaju i afektu pišu

Upravu je let3, ne znam kad je Alfred zadnji put komentarisao tekmu. Ali zato redovno zna ući i s.rati po forumašima.
Mislim prvi ne pišem lezba i to, ali vala ne očekujem u toku tekme neke analize kao da sam u studiju Beina s Mourinhom. Mogu mislit al' vi smorite raju kad krenete pričati o heliocentričnom sistemu dok gledate tekmu u kafani.
Uz to ide mitomanija da se svi samo pljuju. Prvo poluvrijeme kad je ekipa zapravo odigrala dobro:
U Superkupu protiv Sosijedada. 13. januara.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prošle godine je Valverde dobio nogu nakon ispadanja u Superkupu. Možda se historija ponovi.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Daj BožeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 14:32
Prošle godine je Valverde dobio nogu nakon ispadanja u Superkupu. Možda se historija ponovi.![]()

Ako ne, onda cekamo 24 januar, izbore, novu upravu i novog trenera.
Font je svojevremeno obecao da ce Koemana nogirati, ako pobjedi

Neka ovog do kraja sezone. Onda zaganjati nekoga kvalitetnog taman kad Messi ode. Niko normalan neće preuzeti u januaru ovakvu ekipu
Normalno da ce se vrijedjat kad vucibatine formiraju klanove i ne zele da potrce 2 godine a uzeli 600 miliona za to vrijeme. Za te pare sagradis ponovo Camp Nou. Kupis novi klub.
Ima tu finih igraca mladjih kao sto su Fati, De Jong, Pedri, a i u odbrani evo dostojno mijenjaju Piquea. Ali ostali ovi ne zasluzuju ni 15 % plate kako igraju.
Niko ne trazi da osvojimo LP jer ima kvalitetnijih i boljih ekipa, ali mislim da za 300M po sezoni bi bar mogli da se potrude da ne primaju po 3,4,5 ili 8 komada. Saamo da trce normalno ne bi primali golove ko na treningu, kamoli sta drugo.
Ima tu finih igraca mladjih kao sto su Fati, De Jong, Pedri, a i u odbrani evo dostojno mijenjaju Piquea. Ali ostali ovi ne zasluzuju ni 15 % plate kako igraju.
Niko ne trazi da osvojimo LP jer ima kvalitetnijih i boljih ekipa, ali mislim da za 300M po sezoni bi bar mogli da se potrude da ne primaju po 3,4,5 ili 8 komada. Saamo da trce normalno ne bi primali golove ko na treningu, kamoli sta drugo.
27.10.2020
Ma kakvo trcanje.Ova ekipa i kada trci ne zna se odbraniti.Jucer si imao 10 igraca od kojih je 9 trcalo non stop i Messija koji je bio aktivniji nego 80% utakmic karijere i moglo se u drugom dijelu primiti 5 komada.Jednostavno mentalitet ekipe nije takav a kvalitet je mizeran.
Nije sve u trcanju , ova ekipa se nekad bolje branila sa 7 igrac nego sa 10.
Gledaj jucer Wiliam Jose , frajer je ledjima primio loptu i distribuirao je na krila jedno 17 puta.Ozbiljnom timu to kada se desi , kompletan vezni red i stopere promjenis.
Nije sve u trcanju , ova ekipa se nekad bolje branila sa 7 igrac nego sa 10.
Gledaj jucer Wiliam Jose , frajer je ledjima primio loptu i distribuirao je na krila jedno 17 puta.Ozbiljnom timu to kada se desi , kompletan vezni red i stopere promjenis.
Hoce Xavi.
Dobro, on nije normalan

Ovoj ekipi treba prije svega neko ko ce ih natjerati da trče, pa tek onda taktike, formacije i ostalo. Nešto što prethodna dva trenera (plus sadašnji) nisu mogli, jer nisu imali autoritet nad njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.