Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Tacno sam znao da ce ovaj pateticar opet objaviti neki roman na drustvenim mrezama. Kakav kompleksas majko draga.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Kod tebe nije EON , nego D3 zato imaš tu opciju.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nemo' da vise procitam ijednu kontra Bahe
PS. Samo zbog Bahe mi je drago sto na BHTelecom-u nema ovih NovaBH, Nova Sport, pa moram traziti streamove i engleske komentatore kad igra reprezentacija.

PS. Samo zbog Bahe mi je drago sto na BHTelecom-u nema ovih NovaBH, Nova Sport, pa moram traziti streamove i engleske komentatore kad igra reprezentacija.
Citam komentare sa Bahine zadnje objave i pitam se jesu li oni ljudi sto mu komentarisu ludi ili fakat misle da je dobro sinoc komentarisao.Frajer blage veze nema o kosarci.Sta zna govorit samo ide trojkaaaa,evo skoka i evo faula,nista vise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To su ljudi koji ne znaju za ništa bolje i misle da je to što voliš državu koji komentiraš jedina kvaliteta, kao i deranje u mikrofon bez rezona. A Baho košarku gleda samo kad je komentariše. Makar da upali nekad Arenu, pa u pozadini sluša komentiranje košarke, al' ne. Očaj. Najzad, zar se on nije oprostio od pokušaja komentarisanja reprezentacije?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jest od fudbala,kao sad navijaci htjeli da prenosi kosarkase,pa je zato dosaoOtelo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:18To su ljudi koji ne znaju za ništa bolje i misle da je to što voliš državu koji komentiraš jedina kvaliteta, kao i deranje u mikrofon bez rezona. A Baho košarku gleda samo kad je komentariše. Makar da upali nekad Arenu, pa u pozadini sluša komentiranje košarke, al' ne. Očaj. Najzad, zar se on nije oprostio od pokušaja komentarisanja reprezentacije?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Admir_Sa je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:33Pa eto kakvo smo mi dno kada za 25 godina od rata nismo stvorili tri poštena komentatora, a najviše zbog uhljeba po državnom televizijama koji sekunde ne ulažu u sebe da bi napredovali jer Ih boli briga plata je redovna. Pitanje bi bilo gdje bi i šta radio Edin Avdic da nije bilo nba na obn-u baš tad kad je počinjao a na ovim državnim sigurno nije bio podoban.
Onaj Vlado Majer je dobar za košarku koliko toliko, Mustafa Radončić je bio ok komentator, pogotovo mislim oko rukometa zato je i dobio angažman u svjetskoj tv kući. Ovo ostalo je sve u pet deka, drže se budžeta i to je to. A baho je kriminalan, pogotovo što misli da je kao neko i nešto. Evo ga opet piše po mrežama kao 850 poruka večeras dobio gdje ga hvale .....

**** Bahu,ima neznalica kojima je dovoljno da on zagalami poštovani gledaoci i takav im je ko opk komemntator,to što bukvalno ne zna pravila sporta koji prenosi,**** to
Otelo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:18To su ljudi koji ne znaju za ništa bolje i misle da je to što voliš državu koji komentiraš jedina kvaliteta, kao i deranje u mikrofon bez rezona. A Baho košarku gleda samo kad je komentariše. Makar da upali nekad Arenu, pa u pozadini sluša komentiranje košarke, al' ne. Očaj. Najzad, zar se on nije oprostio od pokušaja komentarisanja reprezentacije?

Piše po fejsbuku kao da je on nalazio sponzore da može ići da prenosi finala lige prvaka. Teško mi je fakat povjerovati u te priče
nema potpisa
Rijetko iritantan frajer koji vec 15 godina smeta ne samo usima svih nas, nego i nasoj inteligenciji
NEMA NAZAD
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: tuzlanskasloboda, dana/u 23 jul 2023, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ubio večeras. Frajeru nije do života. Trebaju stavljat neku vrstu upozorenja za depresivne osobe kad on prenosi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Šta je prenosio ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hodoba je najjači, sa istim žarom i entuzijazmom prenosi Ufa - Tambov kao što to radi na Real - Barcelona
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.