Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 16 dec 2020, 22:59

Jel to netko brani Cuntea :urnebes:

Lik blago rečeno skandalozno vodi ekipu.

Epska luzerčina.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2020, 23:01

Biscione je napisao/la:
16 dec 2020, 22:55
UrbyEmanuelson je napisao/la:
16 dec 2020, 22:49
S pravom kukaju. Imati igraca vise i onako da ti ekipa odigra je za kukanja. Samo su ih sreca i Handanovic doveli do ove pobjede
Da, sutra će protiv Rome ovako isto pokušat samo što tad neće bit bajram i izgubit ćemo bodove. A ako ganjaš scudetto onda ne smiješ gubit bodove sa igračem više. Zašto sam ja njega pamtio kao trenera sa mudima dok nije došao nama? Jel uvijek ovakav bio ili nisam dovoljno pratio utakmice njegovih klubova?
Mislim da nije imao ovakav pristup dok je vodio Juve. Da bilo je nekih losih rezultata u LP ali u ligi je bar bio stabilan.
Mozda je i u Juve u tom periodu bio igracki toliko kvalitetniji od ostalih da to nije dolazilo do izrazaja. Znam samo da je Juve tada bio mnogo mnogo motivisana i nabrijana ekipa a to sada ne vidim

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2020, 23:01

Conte je bio potpuno drugi trener u Juventusu, pogotovo u prvoj sezoni. Sezona bez poraza, totalni fudbal, preko 22/23 igrača dala gol, 20 šuteva po tekmi. I u ostale 2 je bio dobar, razne rekorde oborio. Galata i Benfica kući su bili naznaka da u Evropi pak radi nešto što ne ide.
Nakon toga nekako postao rob rezultata i ekipe ga teško prate nakon 1/2 sezone imam utisak, nešto što se Mourinhu dešava jer ih počne mrcvariti.
Ali, gen je šampionski, istjerat će on rezultat.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 dec 2020, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 16 dec 2020, 23:01

kakvo će tek biti naslađivanje ako Rossoneri slučajno spuše od Zvezde u EL, i oni su isto ko njihovi susjedi iz plavo-crnog dijela grada, Arsenal i Hajduk, nemaju ništa šampionsko u sebi i teško će do titule, pa i do LP zapamtite što sam vam reko
SiamoNoi je napisao/la:
16 dec 2020, 22:59
Jel to netko brani Cuntea :urnebes:

Lik blago rečeno skandalozno vodi ekipu.

Epska luzerčina.
a vi se samo tješite jer vam kone nisu puno bolje

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2020, 23:03

Jel ovo lik upravo rekao da Milan nema nista sampionsko u sebi?
:rol: :rol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 dec 2020, 23:06

14 tekmi za redom Milan postigal 2 i vise golova. Novi rekord.

Grande Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 16 dec 2020, 23:07

Biscione je napisao/la:
16 dec 2020, 22:58
alex1991 je napisao/la:
16 dec 2020, 22:52
Neće ga donijeti, i pozicije za LP ce biti veliki uspjeh, ali poenta je da trebate uzivati u pobjedama i bodovnom priključku, nece dugo potrajati.
A zašto ne bi trajalo? Da smo u bilo kojoj drugoj ligi petice bio bi uspjeh 4. mjesto sa ovakvom igrom ali u italiji se takmiče ko će biti gori tako da će na kraju scudetto osvojit najmanje loša ekipa.
Nece potrajati zato sto ce Juve standardno uzeti titulu. Milan i Napoli su kvalitetnije ekipe i podijelit ce 2 i 3 mjesto, Interu ostaje cetvrto mjesto i to pod uslovom da se Roma ne konsoliduje, u tom slucaju je i to četvrto mjesto jako upitno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 16 dec 2020, 23:09

16 dec 2020, 23:03
oprosti, nisam tako mislio, al napisao sam da će trebati još da se pomuče da bi bili prvaci

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2020, 23:11

slika

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 16 dec 2020, 23:16

Inter osvaja jer imaju najboljeg trenera. Kratko i jasno. :kafa:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 dec 2020, 23:23

jolicnikola je napisao/la:
16 dec 2020, 23:09
16 dec 2020, 23:03
oprosti, nisam tako mislio, al napisao sam da će trebati još da se pomuče da bi bili prvaci
Niko od nas tvrdi (bar ne bi trebao) da je Milan trenutno šampionski materijal. Kvaliteta za LP definitivno postoji, i realan je cilj ove sezone. A za ispadanje od CZ. Bmk o kopkanju, taj scenario ispadanja i onako ide u Milanovu korist jer ne vidim splet okolnosti u kojem osvajaju turnir. :kafa:
O skudetu mi možemo pričati tek nakon ove druge tekme sa Interom i niza odličnih rezultata koji bi nas nekako održali na prvom mjestu.
Unico amore sei!
❤️🖤

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 16 dec 2020, 23:25

Pogba je napisao/la:
16 dec 2020, 23:01
Conte je bio potpuno drugi trener u Juventusu, pogotovo u prvoj sezoni. Sezona bez poraza, totalni fudbal, preko 22/23 igrača dala gol, 20 šuteva po tekmi. I u ostale 2 je bio dobar, razne rekorde oborio. Galata i Benfica kući su bili naznaka da u Evropi pak radi nešto što ne ide.
Nakon toga nekako postao rob rezultata i ekipe ga teško prate nakon 1/2 sezone imam utisak, nešto što se Mourinhu dešava jer ih počne mrcvariti.
U principu ne radi se o rezultatu vec sistematskom unistavanju dobrih igraca naustrb igraca zadatka kako bi osvojio bodove. Na krace staze ce to upaliti ali na duze ne moze, a pogotovo ne u Evropi. Druga stvar, Inter njega placa kako bi stvorio ekipu koja je respektabilna i koja se nece ukenjati kuci sa igracem vise.
Realno ovo do sada prikazano ove sezone je malo, mozda u nekim drugim okolnostima bih rekao da je ok, ali samo da smo prosli grupu. Nije Inter imao neke opasne tekme, sa Milanom je imao i tu je izgubio, Napoli evo veceras su svi vidjeli, a opet Atalanta i Lazio bi se ko i moglo diskutovati.
Problem je sto imas seriju visokokvalitetnih igraca, medjutim ne vidi se igra, svi ovdje se ponavljamo zbog Eriksena, ali je covjek iz potpuno neopravdanih razloga zapostavljen zbog mezimceta Gagliardinija. Taj isti ne bi bio starter u nekoj osrednjoj italijanskoj ekipi a kamoli u klubu koji pretendira za naslov.
Stoperi nam redovno kroje napade i grade pa nekih 85% napada pa to posebno bezidejno izgleda, a napadaci opet 90% vremena igraju ledjima i vrlo skromno se krecu. Vezni red je sacinjen samo od box to box igraca, dok realno ti treba jedan takav na terenu mi imamo na pretek takvih. Veceras se vidjela nemoc kod nekih igraca, a najvise se vidjelo kod Brozovica, koji i jeste takav tip.
Taj kad gleda sve to i vidi da ne ide nekih 60 min, odmah postaje nervozan i pravi gluposti.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2020, 23:31

tiffoso je napisao/la:
16 dec 2020, 23:25
Pogba je napisao/la:
16 dec 2020, 23:01
U principu ne radi se o rezultatu vec sistematskom unistavanju dobrih igraca naustrb igraca zadatka kako bi osvojio bodove. Na krace staze ce to upaliti ali na duze ne moze, a pogotovo ne u Evropi. Druga stvar, Inter njega placa kako bi stvorio ekipu koja je respektabilna i koja se nece ukenjati kuci sa igracem vise.
Realno ovo do sada prikazano ove sezone je malo, mozda u nekim drugim okolnostima bih rekao da je ok, ali samo da smo prosli grupu. Nije Inter imao neke opasne tekme, sa Milanom je imao i tu je izgubio, Napoli evo veceras su svi vidjeli, a opet Atalanta i Lazio bi se ko i moglo diskutovati.
Problem je sto imas seriju visokokvalitetnih igraca, medjutim ne vidi se igra, svi ovdje se ponavljamo zbog Eriksena, ali je covjek iz potpuno neopravdanih razloga zapostavljen zbog mezimceta Gagliardinija. Taj isti ne bi bio starter u nekoj osrednjoj italijanskoj ekipi a kamoli u klubu koji pretendira za naslov.
Stoperi nam redovno kroje napade i grade pa nekih 85% napada pa to posebno bezidejno izgleda, a napadaci opet 90% vremena igraju ledjima i vrlo skromno se krecu. Vezni red je sacinjen samo od box to box igraca, dok realno ti treba jedan takav na terenu mi imamo na pretek takvih. Veceras se vidjela nemoc kod nekih igraca, a najvise se vidjelo kod Brozovica, koji i jeste takav tip.
Taj kad gleda sve to i vidi da ne ide nekih 60 min, odmah postaje nervozan i pravi gluposti.
Conte nažalost ima taj fetiš stvaranja vojnika i preferiranje u odnosu na talenat. Sjetit ćemo se šta je Giaccherini bio u Juventusu i repki zbog njega.
Darmiana je on ganjao od 2013 godine, a ja svaki dan se molio da ne dođe. I evo do 2020 nije odustao. Isto htio Diamantia, Cercia, Polia, itd.
Tvrdoglav lik.
Igra leđima napadača je isto njegov stil, Juventini koji se sjećaju znaju da je kod nas Giovinco znao igrati leđima što je nonsens nonsensa. Imam brdo postova iz tog vremena.

Ima on mana, ali kako bih rekao, vi želite scudetto, a on će to donijeti vjerovatno ako se Juve ne trzne. I to će vam jedino biti bitno na kraju dana. I svi što ga pljuju će slaviti.

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 dec 2020, 23:32

Pogba je napisao/la:
16 dec 2020, 23:11
slika
Znao sam da ste negdje oštećeni :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2020, 23:32

Raonffa je napisao/la:
16 dec 2020, 23:32
Pogba je napisao/la:
16 dec 2020, 23:11
slika
Znao sam da ste negdje oštećeni :mrgreen:
Svaku ovako Džane mi moje. :mrgreen:

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 dec 2020, 23:40

A glede Contea, nije da nešto pilam naopako, ali realno sramota bi bilo da ne osvoji Skudeto kada mu je konkurencija Pirlov Juventus, ok Juventus ali ipak Pirlov :mrgreen: i Milan sa Ibrom, tri-četiri solidna igrača i 20 momčića.

Napoli će već nešto zajebati (ako ih neko i smatra kandidatom za Skudeto uopšte), ne vjerujem ja Rinu po tom pitanju nikako, ovo ostalo nije vrijedno spomena priče oko titule.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 dec 2020, 23:48

Conte je debil, kompleksas, luzercina i psihicki bolesnik.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2020, 23:55

:salut:

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 dec 2020, 23:55

alex1991 je napisao/la:
16 dec 2020, 23:07
Nece potrajati zato sto ce Juve standardno uzeti titulu. Milan i Napoli su kvalitetnije ekipe i podijelit ce 2 i 3 mjesto, Interu ostaje cetvrto mjesto i to pod uslovom da se Roma ne konsoliduje, u tom slucaju je i to četvrto mjesto jako upitno.
BuffonGigi znamo da si to ti :thumbup:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 16 dec 2020, 23:59

Kako to sudbina odradi, inter godinama kuburi na 5-7 mjestu, po 15-30 bodova zaostatka, i sad kad, konacno,leze u top 2,3 tima, bodovno, jako visoko, navijaci ne mogu uzivati jer ih vodi neko ko je Juventusova legenda, i onda ga ,umjesto da uzivaju u borbi za titulu, prozivaju da je najgori, luzercina, papak i sta vec.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], muxa i 1 gost.