Lik blago rečeno skandalozno vodi ekipu.
Epska luzerčina.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mislim da nije imao ovakav pristup dok je vodio Juve. Da bilo je nekih losih rezultata u LP ali u ligi je bar bio stabilan.Biscione je napisao/la: ↑16 dec 2020, 22:55Da, sutra će protiv Rome ovako isto pokušat samo što tad neće bit bajram i izgubit ćemo bodove. A ako ganjaš scudetto onda ne smiješ gubit bodove sa igračem više. Zašto sam ja njega pamtio kao trenera sa mudima dok nije došao nama? Jel uvijek ovakav bio ili nisam dovoljno pratio utakmice njegovih klubova?UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 dec 2020, 22:49S pravom kukaju. Imati igraca vise i onako da ti ekipa odigra je za kukanja. Samo su ih sreca i Handanovic doveli do ove pobjede
a vi se samo tješite jer vam kone nisu puno bolje
Nece potrajati zato sto ce Juve standardno uzeti titulu. Milan i Napoli su kvalitetnije ekipe i podijelit ce 2 i 3 mjesto, Interu ostaje cetvrto mjesto i to pod uslovom da se Roma ne konsoliduje, u tom slucaju je i to četvrto mjesto jako upitno.
oprosti, nisam tako mislio, al napisao sam da će trebati još da se pomuče da bi bili prvaciUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:03Jel ovo lik upravo rekao da Milan nema nista sampionsko u sebi?
![]()
![]()
Niko od nas tvrdi (bar ne bi trebao) da je Milan trenutno šampionski materijal. Kvaliteta za LP definitivno postoji, i realan je cilj ove sezone. A za ispadanje od CZ. Bmk o kopkanju, taj scenario ispadanja i onako ide u Milanovu korist jer ne vidim splet okolnosti u kojem osvajaju turnir.jolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:09oprosti, nisam tako mislio, al napisao sam da će trebati još da se pomuče da bi bili prvaciUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:03Jel ovo lik upravo rekao da Milan nema nista sampionsko u sebi?
![]()
![]()
U principu ne radi se o rezultatu vec sistematskom unistavanju dobrih igraca naustrb igraca zadatka kako bi osvojio bodove. Na krace staze ce to upaliti ali na duze ne moze, a pogotovo ne u Evropi. Druga stvar, Inter njega placa kako bi stvorio ekipu koja je respektabilna i koja se nece ukenjati kuci sa igracem vise.Pogba je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:01Conte je bio potpuno drugi trener u Juventusu, pogotovo u prvoj sezoni. Sezona bez poraza, totalni fudbal, preko 22/23 igrača dala gol, 20 šuteva po tekmi. I u ostale 2 je bio dobar, razne rekorde oborio. Galata i Benfica kući su bili naznaka da u Evropi pak radi nešto što ne ide.
Nakon toga nekako postao rob rezultata i ekipe ga teško prate nakon 1/2 sezone imam utisak, nešto što se Mourinhu dešava jer ih počne mrcvariti.
Ali, gen je šampionski, istjerat će on rezultat.
Conte nažalost ima taj fetiš stvaranja vojnika i preferiranje u odnosu na talenat. Sjetit ćemo se šta je Giaccherini bio u Juventusu i repki zbog njega.tiffoso je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:25U principu ne radi se o rezultatu vec sistematskom unistavanju dobrih igraca naustrb igraca zadatka kako bi osvojio bodove. Na krace staze ce to upaliti ali na duze ne moze, a pogotovo ne u Evropi. Druga stvar, Inter njega placa kako bi stvorio ekipu koja je respektabilna i koja se nece ukenjati kuci sa igracem vise.Pogba je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:01Conte je bio potpuno drugi trener u Juventusu, pogotovo u prvoj sezoni. Sezona bez poraza, totalni fudbal, preko 22/23 igrača dala gol, 20 šuteva po tekmi. I u ostale 2 je bio dobar, razne rekorde oborio. Galata i Benfica kući su bili naznaka da u Evropi pak radi nešto što ne ide.
Nakon toga nekako postao rob rezultata i ekipe ga teško prate nakon 1/2 sezone imam utisak, nešto što se Mourinhu dešava jer ih počne mrcvariti.
Ali, gen je šampionski, istjerat će on rezultat.
Realno ovo do sada prikazano ove sezone je malo, mozda u nekim drugim okolnostima bih rekao da je ok, ali samo da smo prosli grupu. Nije Inter imao neke opasne tekme, sa Milanom je imao i tu je izgubio, Napoli evo veceras su svi vidjeli, a opet Atalanta i Lazio bi se ko i moglo diskutovati.
Problem je sto imas seriju visokokvalitetnih igraca, medjutim ne vidi se igra, svi ovdje se ponavljamo zbog Eriksena, ali je covjek iz potpuno neopravdanih razloga zapostavljen zbog mezimceta Gagliardinija. Taj isti ne bi bio starter u nekoj osrednjoj italijanskoj ekipi a kamoli u klubu koji pretendira za naslov.
Stoperi nam redovno kroje napade i grade pa nekih 85% napada pa to posebno bezidejno izgleda, a napadaci opet 90% vremena igraju ledjima i vrlo skromno se krecu. Vezni red je sacinjen samo od box to box igraca, dok realno ti treba jedan takav na terenu mi imamo na pretek takvih. Veceras se vidjela nemoc kod nekih igraca, a najvise se vidjelo kod Brozovica, koji i jeste takav tip.
Taj kad gleda sve to i vidi da ne ide nekih 60 min, odmah postaje nervozan i pravi gluposti.
BuffonGigi znamo da si to ti