FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Chinaglia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Chinaglia » 16 dec 2020, 22:59

ronald araujo je sadasnjost i buducnost na poziciji centralnog beka :tokralju:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2020, 22:59

Super sto su uvezali dvije pobjede,ali preznojavanje opet kao i protiv Leventea na kraju se povlace i brane jedan razlike,ubi me to.

Osjedit cemo ovu sezonu ako se nesto na zimu ne promjeni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 dec 2020, 23:00

messilla je napisao/la:
16 dec 2020, 22:53
Raspad nakon izlaska Busquetsa. :kafa:
Što jest jest. Otkako on izađe, ode sve u qrac.

Rajaz like this :mrgreen:

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 16 dec 2020, 23:01

Ma igra se raspala kad je mag poceo raditi izmijene. Jednostavno ne zna sta radi, koga mijenjati..glup ko k...
⚽FK Garaže⚽

Creus
Kontakt:

Post Postao/la Creus » 16 dec 2020, 23:01

MrPink je napisao/la:
16 dec 2020, 22:58
Creus je napisao/la:
16 dec 2020, 22:53
Kraj agonije :kafa:

Misljenje o Abeu i Pereiri? Da li bi mogli "uskociti" umjesto portugalca?
Ima Konard, ali neće dobiti priliku ispred Trincao-a. Žuti je uspostavio pecking order kojeg će se držati do kraja izgleda.
Uh da, totalno sam zaboravio na De la Fuentea :roll: Takodjer odlican igrac, i zasluzuje priliku. Tragikomicno mi uopste izgleda ovako velika minutaza limitiranog Braitwhaitea, koji je i veceras dokazao da nije dorastao dresu Barcelone. Msm da se treba dati sansa i Manaju, ne bi nista losije odigrao od navedenog :kafa:

Aspect
Kontakt:

Post Postao/la Aspect » 16 dec 2020, 23:05

NIje toliko izlazak Busquetsa koliko taj ko ga je zamjenio nije ništa uradio. Također, Griezman koliko god loš bio, trči i pravi presing konstantno, i dosta je u sredini terena, što Trincao ni blizu ne radi. Ima tu više faktora, al' vjerovatno je jednostavnije reći da je samo jedan igrač bitan.

Također, ne razumijem uopće ovoliko kritikovanje Martina, prvenstveno jer je zavaljen na krilo. Također one ispucane i ničije lopte je u par navrata primao i smirivao, te izborio faule za ekipu, u više navrata igrao beka sa Albom i pomagao u odbrani. Jel' se to sad samo profulani ziceri broje? :crazy:

Ovdje ima haman pojedinaca koji gledaju fudbal kao segment napadač = gol, veznjak = asistencija, štoper = primljeni gol, i ukoliko se to ne poklopi, treba ga odmah otjerat...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 dec 2020, 23:07

Lagano peto mjesto sa jednom ili dvije utakmice manje od konkurencije. Prvi put od početka oktobra dvije uzastopne pobjede u ligi. Hejteri žutog gospodina na Fikretovim respiratorima. :kafa:
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 16 dec 2020, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 dec 2020, 23:08

:rol: :rol:

120 miliona :tokralju:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 dec 2020, 23:13

messilla je napisao/la:
16 dec 2020, 23:07
Lagano peto mjesto sa jednom ili dvije utakmice manje od konkurencije. Prvi put od početka oktobra dvije uzastopne pobjede u ligi. Hejteri žutog gospodina na Fikretovim respiratorima. :kafa:
Rekoh ja neki dan, samo je pitanje vremena kada će proraditi Koemanball a onda ga niko živ ne zaustavi. Podizanje Klempe je neminovnost. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 dec 2020, 23:17

messilla je napisao/la:
16 dec 2020, 23:07
dopada mi se kad ovako objektivno komentarises

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 dec 2020, 23:30

Aspect je napisao/la:
16 dec 2020, 23:05
NIje toliko izlazak Busquetsa koliko taj ko ga je zamjenio nije ništa uradio. Također, Griezman koliko god loš bio, trči i pravi presing konstantno, i dosta je u sredini terena, što Trincao ni blizu ne radi. Ima tu više faktora, al' vjerovatno je jednostavnije reći da je samo jedan igrač bitan.

Također, ne razumijem uopće ovoliko kritikovanje Martina, prvenstveno jer je zavaljen na krilo. Također one ispucane i ničije lopte je u par navrata primao i smirivao, te izborio faule za ekipu, u više navrata igrao beka sa Albom i pomagao u odbrani. Jel' se to sad samo profulani ziceri broje? :crazy:

Ovdje ima haman pojedinaca koji gledaju fudbal kao segment napadač = gol, veznjak = asistencija, štoper = primljeni gol, i ukoliko se to ne poklopi, treba ga odmah otjerat...
+1
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 16 dec 2020, 23:49

Dvije utakmice kod kuce pobjedili sa jednim golom razlike,
Jos sunse branili donkraja utakmice u obje, sramota, kao da smo mi levante

Aspect
Kontakt:

Post Postao/la Aspect » 16 dec 2020, 23:59

Bilo je prilika da se završi utakmica i prije, međutim šanse nisu iskorištene, i onda logično da će ljudi pritisnuti, a kao i obično trener ne izvrši adekvatne zamjene, i dobiješ šta dobiješ.

Možemo mi pobjediti i 10 utakmica u nizu, Holanđanin nije trener kalibra da trenira Barcelonu. Apsolutno ništa ne posjeduje čime bi zaslužio da trenira ovaj klub, i letit će čim novi predsjednik dođe, u to sam uvjeren.

Izmjene su mu šablonske, čisto eto da se obave, bez ikakvog plana i cilja. "Otpisuje" igrače prateći neke svoje standarde, pa onda iste počne koristiti, pa ih onda opet klupira. Sa druge strane ima igrača koje će ubaciti pa da su ne znam ti koliko loši. Kao trener nema zavidno znanje, a kao neko ko će mlađe igrače da "odgoji" nema karizme. Uz Tatu Martina i Setiena najlošiji trener kojeg smo imali u zadnje vrijeme, stim da je Setien po meni kvalitetniji.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2020, 00:03

Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2020, 00:05

Aspect je napisao/la:
16 dec 2020, 23:59

Možemo mi pobjediti i 10 utakmica u nizu, Holanđanin nije trener kalibra da trenira Barcelonu. Apsolutno ništa ne posjeduje čime bi zaslužio da trenira ovaj klub, i letit će čim novi predsjednik dođe, u to sam uvjeren.

Izmjene su mu šablonske, čisto eto da se obave, bez ikakvog plana i cilja. "Otpisuje" igrače prateći neke svoje standarde, pa onda iste počne koristiti, pa ih onda opet klupira. Sa druge strane ima igrača koje će ubaciti pa da su ne znam ti koliko loši. Kao trener nema zavidno znanje, a kao neko ko će mlađe igrače da "odgoji" nema karizme. Uz Tatu Martina i Setiena najlošiji trener kojeg smo imali u zadnje vrijeme, stim da je Setien po meni kvalitetniji.
Da se još jednom podsjetimo kakav netalentovani malj sa klupe vodi Barcu:
A 5–1 defeat by Athletic Bilbao would prove the final straw for Koeman's time with Valencia. He was sacked the following day, on 21 April 2008.
On 5 December 2009, AZ announced that Koeman no longer was in charge of AZ, after losing 7 of the first 16 games in the Dutch competition.
Koeman was sacked by the club on 23 October 2017, after his side fell into the relegation zone, following a 5–2 home defeat against Arsenal the previous day
Iz svakog kluba šutnut ko ker. I onda takvo trenersko smeće Barto podvali Barci u sred one sapunice sa Messijem :tokralju:

Aspect
Kontakt:

Post Postao/la Aspect » 17 dec 2020, 00:09

“Today I see people talking about Koeman. Hopefully one day he coaches Barcelona so the league will be more equal.”
Ni sanjao nije da će se to i dogoditi. :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2020, 00:16

AlfredNobel je napisao/la:
17 dec 2020, 00:03
Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Pusti ba raju nek komentariše. Zato i služi forum.
Svi komentarišu tekmu na svoj nacin, samo Alfred Nobel komentariše komentare raje :lol:

Creus
Kontakt:

Post Postao/la Creus » 17 dec 2020, 00:23

Valencia (H), Valladolid (A), Eibar (H), Huesca (A) - iduca 4 susreta koja bi mogla biti prevaga za nastavak sezone, naravno uz uslov punog plijena :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2020, 00:43

let3 je napisao/la:
17 dec 2020, 00:16
Svi komentarišu tekmu na svoj nacin, samo Alfred Nobel komentariše komentare raje :lol:
Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2020, 00:48

17 dec 2020, 00:43
let3 je napisao/la:
17 dec 2020, 00:16
Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.
Ne vidjeh da si napisao neki kometar u vezi utakmice, ali zato redovno komentarišeš komentare raje :crazy: koje btw. možeš na pocaliti ignore, ako ti toliko smetaju.
Ali dobro, to ti je furka izgleda.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.