FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ronald araujo je sadasnjost i buducnost na poziciji centralnog beka :tokralju:
Super sto su uvezali dvije pobjede,ali preznojavanje opet kao i protiv Leventea na kraju se povlace i brane jedan razlike,ubi me to.
Osjedit cemo ovu sezonu ako se nesto na zimu ne promjeni.
Osjedit cemo ovu sezonu ako se nesto na zimu ne promjeni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma igra se raspala kad je mag poceo raditi izmijene. Jednostavno ne zna sta radi, koga mijenjati..glup ko k...
⚽FK Garaže⚽
Uh da, totalno sam zaboravio na De la Fuentea

NIje toliko izlazak Busquetsa koliko taj ko ga je zamjenio nije ništa uradio. Također, Griezman koliko god loš bio, trči i pravi presing konstantno, i dosta je u sredini terena, što Trincao ni blizu ne radi. Ima tu više faktora, al' vjerovatno je jednostavnije reći da je samo jedan igrač bitan.
Također, ne razumijem uopće ovoliko kritikovanje Martina, prvenstveno jer je zavaljen na krilo. Također one ispucane i ničije lopte je u par navrata primao i smirivao, te izborio faule za ekipu, u više navrata igrao beka sa Albom i pomagao u odbrani. Jel' se to sad samo profulani ziceri broje?
Ovdje ima haman pojedinaca koji gledaju fudbal kao segment napadač = gol, veznjak = asistencija, štoper = primljeni gol, i ukoliko se to ne poklopi, treba ga odmah otjerat...
Također, ne razumijem uopće ovoliko kritikovanje Martina, prvenstveno jer je zavaljen na krilo. Također one ispucane i ničije lopte je u par navrata primao i smirivao, te izborio faule za ekipu, u više navrata igrao beka sa Albom i pomagao u odbrani. Jel' se to sad samo profulani ziceri broje?

Ovdje ima haman pojedinaca koji gledaju fudbal kao segment napadač = gol, veznjak = asistencija, štoper = primljeni gol, i ukoliko se to ne poklopi, treba ga odmah otjerat...
Lagano peto mjesto sa jednom ili dvije utakmice manje od konkurencije. Prvi put od početka oktobra dvije uzastopne pobjede u ligi. Hejteri žutog gospodina na Fikretovim respiratorima. 

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 16 dec 2020, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

120 miliona

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rekoh ja neki dan, samo je pitanje vremena kada će proraditi Koemanball a onda ga niko živ ne zaustavi. Podizanje Klempe je neminovnost.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
+1Aspect je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:05NIje toliko izlazak Busquetsa koliko taj ko ga je zamjenio nije ništa uradio. Također, Griezman koliko god loš bio, trči i pravi presing konstantno, i dosta je u sredini terena, što Trincao ni blizu ne radi. Ima tu više faktora, al' vjerovatno je jednostavnije reći da je samo jedan igrač bitan.
Također, ne razumijem uopće ovoliko kritikovanje Martina, prvenstveno jer je zavaljen na krilo. Također one ispucane i ničije lopte je u par navrata primao i smirivao, te izborio faule za ekipu, u više navrata igrao beka sa Albom i pomagao u odbrani. Jel' se to sad samo profulani ziceri broje?![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Dvije utakmice kod kuce pobjedili sa jednim golom razlike,
Jos sunse branili donkraja utakmice u obje, sramota, kao da smo mi levante
Jos sunse branili donkraja utakmice u obje, sramota, kao da smo mi levante
Bilo je prilika da se završi utakmica i prije, međutim šanse nisu iskorištene, i onda logično da će ljudi pritisnuti, a kao i obično trener ne izvrši adekvatne zamjene, i dobiješ šta dobiješ.
Možemo mi pobjediti i 10 utakmica u nizu, Holanđanin nije trener kalibra da trenira Barcelonu. Apsolutno ništa ne posjeduje čime bi zaslužio da trenira ovaj klub, i letit će čim novi predsjednik dođe, u to sam uvjeren.
Izmjene su mu šablonske, čisto eto da se obave, bez ikakvog plana i cilja. "Otpisuje" igrače prateći neke svoje standarde, pa onda iste počne koristiti, pa ih onda opet klupira. Sa druge strane ima igrača koje će ubaciti pa da su ne znam ti koliko loši. Kao trener nema zavidno znanje, a kao neko ko će mlađe igrače da "odgoji" nema karizme. Uz Tatu Martina i Setiena najlošiji trener kojeg smo imali u zadnje vrijeme, stim da je Setien po meni kvalitetniji.
Možemo mi pobjediti i 10 utakmica u nizu, Holanđanin nije trener kalibra da trenira Barcelonu. Apsolutno ništa ne posjeduje čime bi zaslužio da trenira ovaj klub, i letit će čim novi predsjednik dođe, u to sam uvjeren.
Izmjene su mu šablonske, čisto eto da se obave, bez ikakvog plana i cilja. "Otpisuje" igrače prateći neke svoje standarde, pa onda iste počne koristiti, pa ih onda opet klupira. Sa druge strane ima igrača koje će ubaciti pa da su ne znam ti koliko loši. Kao trener nema zavidno znanje, a kao neko ko će mlađe igrače da "odgoji" nema karizme. Uz Tatu Martina i Setiena najlošiji trener kojeg smo imali u zadnje vrijeme, stim da je Setien po meni kvalitetniji.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da se još jednom podsjetimo kakav netalentovani malj sa klupe vodi Barcu:Aspect je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:59
A 5–1 defeat by Athletic Bilbao would prove the final straw for Koeman's time with Valencia. He was sacked the following day, on 21 April 2008.
On 5 December 2009, AZ announced that Koeman no longer was in charge of AZ, after losing 7 of the first 16 games in the Dutch competition.
Iz svakog kluba šutnut ko ker. I onda takvo trenersko smeće Barto podvali Barci u sred one sapunice sa MessijemKoeman was sacked by the club on 23 October 2017, after his side fell into the relegation zone, following a 5–2 home defeat against Arsenal the previous day

Pusti ba raju nek komentariše. Zato i služi forum.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:03Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Svi komentarišu tekmu na svoj nacin, samo Alfred Nobel komentariše komentare raje

Valencia (H), Valladolid (A), Eibar (H), Huesca (A) - iduca 4 susreta koja bi mogla biti prevaga za nastavak sezone, naravno uz uslov punog plijena 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:16Pusti ba raju nek komentariše. Zato i služi forum.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:03Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Svi komentarišu tekmu na svoj nacin, samo Alfred Nobel komentariše komentare raje![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne vidjeh da si napisao neki kometar u vezi utakmice, ali zato redovno komentarišeš komentare rajeAlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:43Nije to druže, nego uđem malo da preletim kakva je igra bila i od 50 komentara, 40 je ebavanje svega i svačega. Ne smeta meni to sad nešto, neka ebu i gdje i šta ima, nego mi je nigdje veze da nakon svake greške se piše post i vrijeđa svako od njih.let3 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:16Pusti ba raju nek komentariše. Zato i služi forum.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:03Jedino jače od performansa ekipe na terenu su ovdje ovi komentari za vrijeme tekme. Neko fuli pas, odmah mu se psuje, onaj ne izvede korner kako treba, odmah ga kolji i ebi mu mater. Tek ovo 'lezba' i slično, isto dječica s Barca BiH.
Svi komentarišu tekmu na svoj nacin, samo Alfred Nobel komentariše komentare raje![]()

Ali dobro, to ti je furka izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.