FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
pa daj je nekome Comane, izgleda ponijelo ga ovo što je bio najbolji par zadnjih utakmica pa htio sve sam
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma nije belaj sto se primi gol nego ako ne pobijedimo 
Ja licno ne volim promjene, ovako velike pogotovo.

Ja licno ne volim promjene, ovako velike pogotovo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neuer opet spasava guzove
-
- Kontakt:
Sane treba promijeniti karakter. Momak je izgubljen u vremenu i prostoru. Uopste ne razumije sta se trazi od njega, ne razumije timsku igru. Ponizniji je bio Robben daleko kada je dosao, jos mnogo veca klasa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad ce taj dan da vise u odbrani ne gledam Halabu i Ajatolaha 
Sane

Sane

Ovakva veličina na golu i opet 18 primljenih golova, ne znamo igrati odbranu to je to. Ali pošto smo dali 37 a primili 18, to otprilike oslikava našu filozofiju igre i sa tim se treba pomirit dok je Flick na klupi.
Koji je cigan ovaj slager iz Wolfsburga
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
Guzovaca
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Valjda Flickonja dođe pameti nemoze se ovako ugrati sa 5 napadaca, a nista nemozes u napadu. Necu da gledam vise Sulea na beku čovjek ni jedom nije zaustavio napad na toj strani. Sane mora se dozvati jer ovako je obični polovnjak bez iceg valjanog ništa nije donio naprijed . Uzasan je.Da nema Lewe i Nojera ko zna kako bi bilo
Alaba dvije takve pogreške u drugom poluvremenu 
Bayern je spao na to da forsira Alabu, Musialu samo da produže ugovore, trebalo bi i Štilera ubacivati kad je već bal.

Bayern je spao na to da forsira Alabu, Musialu samo da produže ugovore, trebalo bi i Štilera ubacivati kad je već bal.
I ja sam kritikovao Flicka, ali hajmo biti objektivni, zar ima neko, a da je navijač Bayerna da sumnja u Flickovu sposobnost? Ovo je čisto tempiranje forme i uigravanje za ne daj Bože situacije ako dođe do povreda- Čuj Sule, a imaš Pavarda i Sarra.
Btw, Sarr ima odličan centaršut, podsjeća na Gary Nevillea.
Alaba igra u odbrani zbog svoje brzine. Igramo jako ofanzivno i treba nam brz igrač u tranziciji.
Btw, Sarr ima odličan centaršut, podsjeća na Gary Nevillea.
Alaba igra u odbrani zbog svoje brzine. Igramo jako ofanzivno i treba nam brz igrač u tranziciji.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sad u subotu uzeti apotekare iz Neverkuzena, koji su trenutno u najboljoj formi, sa našom uobičajenom igrom i Flick da pokaže da je jedan od najboljih
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda na guz.ove ali veoma vazna.
Idemo u Leverkusen po titulu jesenjeg prvaka.
Idemo u Leverkusen po titulu jesenjeg prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam rekao pred utakmicu treba nam pobjeda, pa kakva god. Wolfsburg do večeras nije imao poraz, pa je pobjeda vrijedna.
A najviše smo je borbom zaslužili, jer za borbu se nema šta ekipi prigovoriti. Ostale stvari što zbog umora (više puta ponovljeno) što zbog variranja forme, što nedostatka bitnih igrača u vezi (večeras pored Kimmicha i Goretzka) nisi glatko funkcionisale, ali bitna je pobjeda.
Coman je fantastičan, asistira, pogađa (večeras to ne, ali generalno), a i strašno se mnogo i večeras vraćao i borio za svaku loptu.
Sane se trudi, u par akcija je bio nesretan, jedno mu pobjegne lopta na početku u prvom poluvremenu, gdje treba da finišira, poslije sve dobro uradi, ali neuspjela asistencija. Ali treba pogledati koliko se puta vratio, učestvovao u odbrani i neke lopte izbio. Kada se već trudi, onda će i ovo igrački nadoći. Mislim ako je znao s klupe ulaziti i pogađati, onda će nekad u narednom periodu i utakmicu od početka dobru odigrati. Treba tu malo strpljenja.
A generalno pozada treba više organizacije i koncentracije, jer bez obzira na ofanzivni stil, treba se sjetiti kako je to prije koji mjesec pozada izgledalo. Dosta, dosta stabilno...Ali problem je što smo trenutno istrošeni da na pravim mjestim i ne možemo praviti presing ko prije, a onda smo i kod vraćanja sporiji nego ranije.
Ali svakako će ovo nekad tamo poslije, tokom sezone biti bolje...
A najviše smo je borbom zaslužili, jer za borbu se nema šta ekipi prigovoriti. Ostale stvari što zbog umora (više puta ponovljeno) što zbog variranja forme, što nedostatka bitnih igrača u vezi (večeras pored Kimmicha i Goretzka) nisi glatko funkcionisale, ali bitna je pobjeda.
Coman je fantastičan, asistira, pogađa (večeras to ne, ali generalno), a i strašno se mnogo i večeras vraćao i borio za svaku loptu.
Sane se trudi, u par akcija je bio nesretan, jedno mu pobjegne lopta na početku u prvom poluvremenu, gdje treba da finišira, poslije sve dobro uradi, ali neuspjela asistencija. Ali treba pogledati koliko se puta vratio, učestvovao u odbrani i neke lopte izbio. Kada se već trudi, onda će i ovo igrački nadoći. Mislim ako je znao s klupe ulaziti i pogađati, onda će nekad u narednom periodu i utakmicu od početka dobru odigrati. Treba tu malo strpljenja.
A generalno pozada treba više organizacije i koncentracije, jer bez obzira na ofanzivni stil, treba se sjetiti kako je to prije koji mjesec pozada izgledalo. Dosta, dosta stabilno...Ali problem je što smo trenutno istrošeni da na pravim mjestim i ne možemo praviti presing ko prije, a onda smo i kod vraćanja sporiji nego ranije.
Ali svakako će ovo nekad tamo poslije, tokom sezone biti bolje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
Ne mogu da verujem da toliko kudite Alabu.
Taj covek je zanavek otpisan koliko vidim od mnogih ili je tu neko gunđanje u prazno. Ono povređene sujete i sta znam. Za mene uvek među boljim igračima. Pogotovo kod Flika. Šta treba da ode još jedan igrač u prajmu za džabe. Njega nema ko da zameni. Nikakav Zakaria ili Neuhaus i ko vec. Upamecano je zamena za Boatenga, a ne Alabu. A tek kako koordinise saigracima, samo on i Miler se čuju. Ja ne znam 3 igrača u Evropi koji bi mogli da odgovore zadatku Flikove igre kao on. Igra najtežu poziciju u timu. Mnogo je brz u glavi. Ona “čišćenja” i iznošenja lopte i razigravanje sa Nojerom je samo naizgled lako. Kako se dobro kreće bez lopte, postavljanje prva klasa.
Alaba je gigant. Bez njega ne bi nikad uzeli LP. Po meni definitivno među 3/4 nezamenljiva dok je god Flik na klupi.
Taj covek je zanavek otpisan koliko vidim od mnogih ili je tu neko gunđanje u prazno. Ono povređene sujete i sta znam. Za mene uvek među boljim igračima. Pogotovo kod Flika. Šta treba da ode još jedan igrač u prajmu za džabe. Njega nema ko da zameni. Nikakav Zakaria ili Neuhaus i ko vec. Upamecano je zamena za Boatenga, a ne Alabu. A tek kako koordinise saigracima, samo on i Miler se čuju. Ja ne znam 3 igrača u Evropi koji bi mogli da odgovore zadatku Flikove igre kao on. Igra najtežu poziciju u timu. Mnogo je brz u glavi. Ona “čišćenja” i iznošenja lopte i razigravanje sa Nojerom je samo naizgled lako. Kako se dobro kreće bez lopte, postavljanje prva klasa.
Alaba je gigant. Bez njega ne bi nikad uzeli LP. Po meni definitivno među 3/4 nezamenljiva dok je god Flik na klupi.
•
Ekipa je odavno ispala iz balansa što zbog umora što zbog povreda a šlag na kraju je i formacija 4-1-4-1.Grob te yebo 18 golova primili u 12 kola ovo je nedopustivo gledam Boatenga kod gola lik okreće leđa i raširio noge ko Lisa Ann, pa uđi čovječe u blok neće te lopta ubiti.
Coman je u top formi a uz njega i Neuer ostali toplo/hladno.
Neuer nas spasi u zadnjim minutama kao i mnogo puta ove sezone i realno da nije njega primili preko 20 golova samo u ligi.
Flick počeo izmišljati toplu vodu, Sule koji je okretan kao doner stavio ga ne beka wtf.
Nadam se pobjedi u Leverkusenu ali bgm biće preteško s obzirom da su ovi u yebenom zamahu a mi u odbrani djelujemo kao cirkus.
Coman je u top formi a uz njega i Neuer ostali toplo/hladno.
Neuer nas spasi u zadnjim minutama kao i mnogo puta ove sezone i realno da nije njega primili preko 20 golova samo u ligi.
Flick počeo izmišljati toplu vodu, Sule koji je okretan kao doner stavio ga ne beka wtf.

Nadam se pobjedi u Leverkusenu ali bgm biće preteško s obzirom da su ovi u yebenom zamahu a mi u odbrani djelujemo kao cirkus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
cuj ovoga sto kudite alabu ,pa lik pokusao makazice u 16 metara promasio loptu i stvorio priliku za vukove
sto prije ode to bolje za Bayern

sto prije ode to bolje za Bayern
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
I baš kod ove slike uopće ne prati svog igrača nego se guzi da napravi kao ofsajd zamku i naravno lik sam ko duh ostane , samo što je Neuer skinuo.
Bila bi ovo lagana pobjeda od 2-0, da velemajstor Sane na rubu peterca nije dodao loptu u vidu predasistencije za Vukove. On ima skilla, ali mu ne ide u posljednje vrrijeme. Čekamo da proradi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.