ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

retro
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la retro » 22 dec 2010, 00:11

Hodas laganini kroz grad, kad Nadal i Federer. :lol: Pomislio bi da je los trip. 8-)

Inace mec solidan, nisu se glupirali kao sto bi to neki radili, a i nisu takve osobe, iako je falilo mozda malo humora.

Ocekivano Fedex uzeo u Svici, sutra ce Rafa u Madridu, a Fedex ce uzeti jedan set. Standardno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 dec 2010, 00:32

Dva velika čovjeka, bez dileme. Svojim djelima to svaki dan pokazuju.

Za ovu dvostruku akciju akteri su rekli:

"Both of us realise we are in a very privileged position, where we have everything in life, the least we can do is to help people who are in difficulty," said Nadal.

"You have to look at the long term," said Federer.
"When you can help 1,500 children to go to school, it's great but you need a lot around it: how do the children get to school, what do they eat at school, do they have toilets... and that's where we come in," he added on Swiss television TSR.

U Madridu će isto biti interesantno, i za očekivati je da će tu Rafa pobijediti, ali to nije važno. Važan je cilj.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 22 dec 2010, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 dec 2010, 00:39

[youtube][/youtube]

Ovde niko nije normalan :D :D
nema potpisa

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 dec 2010, 00:42

Sutra Rafa pobjeđuje 2:1 u setovima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 dec 2010, 11:43

Odmah ćemo provjeriti početnu formu mnogih igrača
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 dec 2010, 23:19

Početak sezone je uvijek škakljiv, malo je turnira do Australian Opena, mada se kostur nebi trebao promijeniti. Čilić je imao veoma dobar početak prošle sezone, ali kasnije je pao u formi.

Doha će po običaju biti najzanimljivija, u posljednjem finalu Dohe, Nadal je dobio prvi set 6-0 protiv Davydenka i onda je Rus proigrao i osvojio turnir. Nadam se dobrim nastupima Federera, Nadala i Murraya.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 dec 2010, 00:52

Virtu4l je napisao/la:Početak sezone je uvijek škakljiv, malo je turnira do Australian Opena, mada se kostur nebi trebao promijeniti. Čilić je imao veoma dobar početak prošle sezone, ali kasnije je pao u formi.

Doha će po običaju biti najzanimljivija, u posljednjem finalu Dohe, Nadal je dobio prvi set 6-0 protiv Davydenka i onda je Rus proigrao i osvojio turnir. Nadam se dobrim nastupima Federera, Nadala i Murraya.
ma nadal se u novoj sezoni sve pokupiti...mozda mu federer parira i to je to...Djokovic nema blage veze protiv vrhunskih tenisera kao sto su Federer i nadal.... nikada nece biti igrac za velike meceve

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2010, 07:50

Del Potro se vraća, tako da imamo i njega da malo pojača konkurenciju u top 5.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 dec 2010, 22:07

Njemački tenisač Nicolas Kiefer odlučio je reći zbogom tenisu u 33. godini života, nakon ozljede i sve jače želje da se posveti očinskim dužnostima...

"Vrijeme je za početak novog životnog poglavlja", poručio je Nicolas Kiefer opraštajući se od teniskog svijeta, objašnjavajući svoju odluku novonastalim obiteljskim obvezama - Kiefer je ove godine po prvi put postao otac.

"Usporedbe s Borisom Beckerom pratit će me cijeli život i to je u redu. Ali samo je jedan Boris Becker. On mi je bio najveća motivacija i od njega sam najviše naučio, na čemu sam mu vrlo zahvalan".

"Ne želim propuštati trenutke sa svojom kćeri", rekao je, a njegovoj je odluci ipak kumovala i nekoliko godina stara ozljeda zgloba od koje se nikada nije u potpunosti oporavio te je počeo padati u poretku.

Nicolas Kiefer stigao je do četvrtfinala Wimbledona sa samo 19 godina te ga se odmah počelo uspoređivati s Borisom Beckerom, a dvije godine poslije osvojio je turnir u Halleu. 2004. godine uzeo je i olimpijsko srebro u paru s Rainerom Schüttlerom da bi 2006. godine zaigrao u polufinalu Australian Opena.

U svojoj je karijeri osvojio ukupno šest turnirskih naslova i zaradio oko sedam milijuna dolara.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 02:02

Virtu4l je napisao/la:Del Potro se vraća, tako da imamo i njega da malo pojača konkurenciju u top 5.
e da na njega zaboravih, bice dobro,mada nadal po meni nedodirljiv mozda mu parira federer

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 dec 2010, 19:07

Roger dobio Sodu :-)
sutra u 12:00 protiv Nadala- finale 8-) 8-) 8-) 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 01 jan 2011, 03:43

johnnyHZ je napisao/la:Roger dobio Sodu :-)
bice dobar finalni mec,jedva cekam...navijacu za matorog :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jan 2011, 13:08

Jutros poceo Hopman kup koji se igra u Australiji
U A grupi su:
Australija(Hewit,Molik)
Belgija(Henin,Bemmelmans)
Srbija(Djokovic,Ivanovic)
Kazahstan(Golubev,Shvedova)
U B grupi su:
Velika Britanija(Murray,Robson)
Italija(Starace,Schiavone)
Francuska(Mladenovic,Mahut)
SAD(Isner Matek)

Jutros je poceo mec Australija-Belgija,prvo se Hewitt lagano obracunao sa Bemmelmansom 6:4,6:3,da bi poravnanje donela Henin pobedom nad Molik 6:4,6:4 tako da ce da odlucuje dubl koji se trenutno igra a Belgija vodi 5:1 u prvom setu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 01 jan 2011, 15:26

alfarouqaminu je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:Roger dobio Sodu :-)
bice dobar finalni mec,jedva cekam...navijacu za matorog :D
ev prvi set mozemo reci bacio u tb(strem gledala), ima set loptu kod 4:5 i nistsa
ni jedan se ne trudi jer je ipak exhb match 8-) 8-) 8-) , najvjerovatnije opet u 3 seta
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jan 2011, 23:52

Molik i Hewit nakon 6:1 u prvom setu za Belgiju pobedili sa 2:1 u setovima 3:6,8:10,te uzeli prvu pobedu u grupi.

Sutra se igra mec Srbija-Kazahstan.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 jan 2011, 00:26

Odraži su ždrijebovi prvih ovotjednih turnira. U Dohi Nadal otvara protiv Becka, Federer protiv kvalifikanta, 3.nositelj Tsonga igrat će protiv Ramirez-Hidalga, branitelj naslova Davidenko protiv Fogninia. U Nadalovu dijelu ždrijeba su Gulbis i Davidenko a u Federerovu su Tsonga i Troicki.

U Brisbaneu branitelj naslova Roddick otvara protiv Matoševića, Soderling čeka kvalifikanta, Verdasco Beckera. U Soderlingovu dijelu ždrijeba su Mardy Fish, De Bakker, Štepanek, a u Roddickovu Verdasco i Bagdathis

U Chennaiubranitelj dvostruke krune Čilić igra protiv Nishikoria, Berdycha očekuje Gil, Wawrinku Bopana, Tipsarevića Schwank. Tipsarević i Ćilić je potencijalni dvoboj u 1/4 finalu, u tom dijelu ždrijeba je još i Gasquet. U Berdychovu dijelu ždrijeba je jedina opasnost Wawrinka
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2011, 00:05

Srbija rutinski protiv Kazahstana 3:0.Ana lagano protiv Shvedove 7:6,6:1,da bi se Nole prvo mucio u prvom setu.a onda rutinski protiv Golubeva,da bi u nevaznom dublu Ana i Novak pobedili 7:6,6:4.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2011, 16:06

Srbija se lagano obracunala i sa Australiom 3:0 te sa dve pobede cekamo poslednji duel sa Belgijom koja takodje ima dve pobede.

Sto se tice ATP Toura,sinoc me iznenadio poraz VErdasca od Beckera 1:2,nije to vise onaj stari Verdasco.
Stepanek uzeo Kamkea,Baghdatis Serru,a jutros i Soderling Harrisona.

U Chenaiu danas nista znacajno favoriti lagano prosli Kudryatsev,Berdych,Gasquet(gledao sam malo na poslu mec).

U Dohi Chiundelli lagano pored El Amrani,Veic jos lakse prosao Sabrya,a Gulbis Hanescua.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 jan 2011, 16:25

Puno problema za Federera u 1.setu protiv Schoorela, mladog Nizozemca. Dobio ga je tek u tie breaku 7:3. Osim Čilića, ostali Hrvati na Touru dobro igraju. Nakon što je Dodig jučer izbacio Daniela na turniru u Chennaiu, danas je Veić u Dohi izbacio Egipćanina Sabrya.Sljedeći Dodigov protivnik je prvi nositelj Berdych a Veićev je Gulbis. Večeras također u Dohi nastupa povratnik Karlović. Protivnik mu je Rosol
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2011, 17:01

Protiv koga igra Čilić u drugom kolu, on obično igra jako dobro na početku godine? :mrgreen: :lol:

Ups, zaboravio sam, ispao od tamo nekog Nishikorija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.