FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Brao
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dobro igraju veceras,odlicno se krecu po terenu,nisu mrtvi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet te zapišašeWandelanoite je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:28Trpaj stakorcine, umri Kumane.
Busquets, Alba i mali anti talenat Pedri ne mogu igrati u Olimpiku.

A Trincao ?

Koliko si samo postavio klipova

Ma mislio sam da će de Jonga na stopera a Pjanića u vezu ali kurko, neće mu Ronald halaliti nikada

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sasvim dobro prvo poluvrijeme.
Brat Brejtvaj pokazao zašto je igrac za Leganesa, a ne Barce.
Brat Brejtvaj pokazao zašto je igrac za Leganesa, a ne Barce.
Odlično poluvrijeme. Dobra igra i borbenost na nivou. Pedri najbolja utakmica u sezoni. Frenkie i Alba najbolji na terenu. Ostali solidni.
Šteta za još neke prilika, ali navikli smo na lošu realizaciju ove sezone. Za razliku od nekih ranijih utakmica, zalaganje je na nivou. Tako da im nemaš šta zamjeriti. Bitna stvar je i što se vratilo na primljenog gola. Sad u drugom samo nastaviti ovako.
Pohvala i za stoperski tandem. Djeluju mnogo sigurnije nego kad je Lenglet na terenu
Šteta za još neke prilika, ali navikli smo na lošu realizaciju ove sezone. Za razliku od nekih ranijih utakmica, zalaganje je na nivou. Tako da im nemaš šta zamjeriti. Bitna stvar je i što se vratilo na primljenog gola. Sad u drugom samo nastaviti ovako.
Pohvala i za stoperski tandem. Djeluju mnogo sigurnije nego kad je Lenglet na terenu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Možda najbolje poluvrijeme ove sezone, sigurno najbolje od ovih što sam ja gledao. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
trincao ce biti dobar igrac, ima vremena za njega
kakvi ste vi hipokriti, sad se radujete igri koemanove cete
U pravu si, i jest najbolje poluvrijeme ove sezone.NeumjesanTip je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:50Možda najbolje poluvrijeme ove sezone, sigurno najbolje od ovih što sam ja gledao.![]()
Što je s druge strane sramotno, jer pokazuju da mogu igrati ovako.
Solidna utakmica, iz meča u meč djeluje to malo ljepše i bolje, koliko-toliko. Ovaj Pedri, ja nemam iskreno pojma šta za njega reći, trudi se momak, trči, otkriva se, vidi se da ima ideju itekako, al' fali rutine i iskustva. Neki će reći da se iskustvo stiče u ovakvim utakmicama, al' po meni bi bolje bilo da se sa "lakšim" protivnicima uči. I večeras je imao par grešaka iz kojih su se izrodile šanse za protivnika (imao i odličnu asistenciju za Martina koju ovaj nažalost nije iskoristio). Mislim da bi bio bolji uz nekog bržeg i agresivnijeg veznjaka umjesto Busquetsa (koji je večeras onako, srednja žalost, po meni njega i Piquea se treba rješiti prvih od ove stare garde).
Messi trči (koliko je to za očekivati), trudi se, vraća se po loptu, ima tu neke volje i zalaganja, al' bode u oči što se svaka lopta gleda da se vrati njemu, par puta je vidno bio iznerviran jer ga Dest nije ispoštovao.
Odbrana mi je fenomenalna (iako ima grešaka), al' po meni je ovo i više nego solidno, i nadam se da će se što češće ovo gledati. Po meni je Araujo prvi štoper ekipe, Pique i Mingueza neka se bore za 2 mjesto, a Lenglet može na klupu. Mingueza je meni bar kompletniji štoper od Lengleta (moje mišljenje naravno, ne morate se složiti).
Sve u svemu solidno to izgleda, iako bode u oči gledati Danca na lijevom krilu. I da, zaprepašten sam što je Alba šutirao (u 99% slučajeva gleda gdje je Messi).
Messi trči (koliko je to za očekivati), trudi se, vraća se po loptu, ima tu neke volje i zalaganja, al' bode u oči što se svaka lopta gleda da se vrati njemu, par puta je vidno bio iznerviran jer ga Dest nije ispoštovao.
Odbrana mi je fenomenalna (iako ima grešaka), al' po meni je ovo i više nego solidno, i nadam se da će se što češće ovo gledati. Po meni je Araujo prvi štoper ekipe, Pique i Mingueza neka se bore za 2 mjesto, a Lenglet može na klupu. Mingueza je meni bar kompletniji štoper od Lengleta (moje mišljenje naravno, ne morate se složiti).
Sve u svemu solidno to izgleda, iako bode u oči gledati Danca na lijevom krilu. I da, zaprepašten sam što je Alba šutirao (u 99% slučajeva gleda gdje je Messi).
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Špic mnogo fali ovoj ekipi. Puno lakše bi se igralo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vidjetcemo kakav ce biti prijelazni rok. Ovo veceras nije lose uopce. Samo neka Lengleta nema, i odbrana je odmah sigurnija. Sa nekim novim napadacem u januaru koji zna iskoristiti priliku, bit ce dobro. A za Messija, nemam komentar vise stvarno.
PSPHM
Ma odigraju jednu dobro, jednu katastrofa, trecu kiks. I tako vec 2 godine. Ovo je gotova ekipa. Mada, jeste ima 4-5 igraca vrlo dobrih i mladjih koji moraju da igraju u prvoj ekipi, cak i da se dese neke velike promjene.
27.10.2020
Lezba

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.