FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veliki čovjek,veliki Željovac,neka ti je lahka zemlja majstore..
Bit' će Željo opet šampion!
Bit' će Željo opet šampion!
1921
Oda majstore !! 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Počivaj u miru Oda.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovdje imate slike s Odine sahrane, samo izbrišite crticu između fa i ktor
https://fa-ktor.ba/vijest/legenda-saraj ... qIAl1QmMX8
https://fa-ktor.ba/vijest/legenda-saraj ... qIAl1QmMX8
Sahrani je prisustvovao veliki broj bivših i sadašnjih fudbalera Željezničara, ali i ostalih bh. klubova. Na Odin posljednji ispraćaj stigli su, između ostalih, Ivo Ištuk, Baka Slišković, Husref Musemić, Amar Osim, Emir Hadžić, Senad Žerić, Haris Alihodžić, Omer Joldić, Srđan Stanić, Aleksandar Kosorić...
Highlightsi Miletića u našem dresu ove sezone
Cut ce se jos jednom Oda majstore! Pocivaj u miru, Sefe!
U ovom videu imate govor clana Upravnog odbora kojeg su izabrali da se u ime naseg kluba oprosti od Ode. Od 1:33 je govor. Ukopan je sa Zeljinim salom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jest me neka slaboca obuzela...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tuga bgm:(
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemjerljivi su ovo gubici za naš klub...takvih ljudi koji bi se Želji stavili na raspolaganje u bilo kakvoj situaciji skoro više da i nema. Velika tuga zaista.
E cuj price Nikica. Je li realno ovo?"Ali, nije loše ni drugo mjesto, pa ne mora ni Željo uvijek bit prvi."
Zbog ovakvih prica i kasnimo sa promjenama jer sa svakom slicnom pricom ovi u klubu umisle da su napravili uspjeh epskih razmjera. Sve premlake reakcije.
Očigledno su svi svjesni da je ovo super plasman u kakvoj smo situaciji, a za nešto više nemamo ni kapaciteta ni snage.LjoZee je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:27E cuj price Nikica. Je li realno ovo?"Ali, nije loše ni drugo mjesto, pa ne mora ni Željo uvijek bit prvi."
Zbog ovakvih prica i kasnimo sa promjenama jer sa svakom slicnom pricom ovi u klubu umisle da su napravili uspjeh epskih razmjera. Sve premlake reakcije.
Fazon sto mi 6. da zavrsimo bez obzira na situaciju svi ovako bivsi koji imaju neki znacaj da kazem bi rekli u fazonu: "Hajde Boga ti, ne mora Zeljo uvijek biti u top 3." Ocigledno niko nema hrabrosti da kaze: "Sta radite to?" ili bilo sta slicno da se pobuni, malo da prebaci pritisak na one u klubu, izazove promjene. Nego sve "bit ce bolje". Izgovoriti ovakvu recenicu meni je van svake pameti pa rodjeni otac da mi je izjavi.
Što prije se pomirimo da nema nikoga koji bi digao glas ili koga ovo sve pogadja a može pomoći lakše će nam biti. Ulazak u ovu sezonu, sva dešavanja tokom ove polusezone i konačno Skupština tek krajem januara u situaciji gdje bukvalno gori meni je dovoljno da shvatim ovo iz prve rečenice.LjoZee je napisao/la: ↑16 dec 2020, 20:07Fazon sto mi 6. da zavrsimo bez obzira na situaciju svi ovako bivsi koji imaju neki znacaj da kazem bi rekli u fazonu: "Hajde Boga ti, ne mora Zeljo uvijek biti u top 3." Ocigledno niko nema hrabrosti da kaze: "Sta radite to?" ili bilo sta slicno da se pobuni, malo da prebaci pritisak na one u klubu, izazove promjene. Nego sve "bit ce bolje". Izgovoriti ovakvu recenicu meni je van svake pameti pa rodjeni otac da mi je izjavi.
Procitaj Ljoze citav intervju. Rekao je covjek da prelazni rok nije dobro odradjen i da je cuo da klub nije u dobroj situaciji, da Amar treba gurnuti nase juniore i da nije nista naucio od oca
I onda kaze ovu gore recenicu. Ispade "eto to i to ne valja, ali hajde dobro je opet". Kakva je to kritika zivota ti?
imamo mi kapacitet bruda ali nece vise niko da se bavi klubomDejan1921 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:56Očigledno su svi svjesni da je ovo super plasman u kakvoj smo situaciji, a za nešto više nemamo ni kapaciteta ni snage.LjoZee je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:27E cuj price Nikica. Je li realno ovo?"Ali, nije loše ni drugo mjesto, pa ne mora ni Željo uvijek bit prvi."

Previse smo ljudi potrosili bezveze u zadnjih par godina, onda vrijeme je neko tesko i manja je zainteresovanost da se bave klubom pa samo nadji razlog da ne pomognes,ima sigurno i onih koji nece sa Amarom ali generalno sve nam se poklopilo kako ne treba

Trenutno korisnika/ca: addebisi, MoSaZeLjo1921, ristagrad, seha77 i 53 gosta.