Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Fulis zicere, fulis penal, vratis protivnika sam u zivot i eto sta dobijes. Oni imaju momentum sad i ne bi me cudilo da uzmu sva tri boda.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ako Pirlo ne razbije ovo sve s uvođenjem Dybale, odnosno all in polazat ce se tipičnim italijanom koji brine za balans.
Gollini prime Cassilas
Gollini prime Cassilas
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako je ovaj Bentacur fudbaler, i to vezni igrac, ni manje ni vise? Nit kakve inteligencije, niti trke, niti motorike, frajer nema nista!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Rabiot world class
Samo na povredu Arthura, Gollinia i Juana je potroseno preko 5 min plus 6 izmjena, a produzeno 4 min.
Uzasno sudjenje.
Realan rezultat, sami smo sebi krivi za šesti remi već.
Uzasno sudjenje.
Realan rezultat, sami smo sebi krivi za šesti remi već.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 dec 2020, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo Pirlo hendla ko Conte svojevremeno ...sezona bez poraza 

-
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Grozno sudjenje, uzasno. Ali ovaj Juventus Pirlov je gori i od sudjenja
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sta ima Pirlo sa tim sto Moratta uz tri sanse gola dat ne moze. Ronaldo i penal. Ma haj zdra‘o.
6-6-0 

XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
- forza_juve
- Kontakt:
Ne znam sta konta sa Dybalom u buducnosti, ali uvodit lika 7 minuta prije kraja je van svake pameti.
Rabiot najgori igrac Juventusa moze mu se pridruzit i njegov pajdo Rodrigo i oni nam cine sredinu.
Promasili smo zicere a isto tako mogla je i Atalanta okrenut. Dakle po bod svakome je realost. Dok veznjak kakav ne dodje nece ova ekipa procvjetat.
Rabiot najgori igrac Juventusa moze mu se pridruzit i njegov pajdo Rodrigo i oni nam cine sredinu.
Promasili smo zicere a isto tako mogla je i Atalanta okrenut. Dakle po bod svakome je realost. Dok veznjak kakav ne dodje nece ova ekipa procvjetat.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Dhbala je trebao ranije uci a ne u 83 min mislim haloo
Sredina ne postoji, mislim kreativnost nula..
Sredina ne postoji, mislim kreativnost nula..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Steta, one sanse se moraju iskoristiti i penal. Cudo je Ronaldo fulio.
Djaba sve fali taj vezni i neki napadac sa klupe.
Ne svidjaju mi se ovoliki nerijeseni rezultati.
Steta..
Djaba sve fali taj vezni i neki napadac sa klupe.
Ne svidjaju mi se ovoliki nerijeseni rezultati.
Steta..
1946
Mckennie i De Ligt jedine svijetle tacke. Rabio, Ronaldo i Bentacure ispod svakog prosjeka.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Gledao sam tekmu, ali namjerno nisam gledao penal Ronalda jer sam ZNAO da će promašiti, čim je svirao pomislio sam da je matematika i vjerovatnoća takva da će šutati u golmanovu lijevu stranu nakon 4 identično izvedenih penala Barci i Genoi po sredini i desno.
Utakmica prilično haotična, sami smo krivi, pogotovo Rabiot i co. Gol je primljen znog tehničke greške, jedne od mnogih, a treneri godinama samo pričaju da dobbiamo migliorare technicamente.
Zabrinjava kako nas svi probijaju po sredini, šutaju sa 16/20 m hladno. Niko nas ne napada s krila više.
De Ligt fantastičan kao i Woj. Svi ostali ispod svog nivoa zadnjih tekmi. Morata će se sigurno prozivati za šanse, ok, ali i golman je tu, lik je danas bio brutalan. Osim toga gine svaku tekmu i vidi se da je malo umoran.
S druge strane Ronaldo kao i uvijek uzasan bez penala, ali valja imati damu pa njega izvesti umjesto Alvara.
Šteta Arthura, bila bi druga tekma što se tiče čuvanja lopte u posjedu.
Pirlo loš včrs sa izmjenama, a trebalo je krenuti sa Sandrom lijevo umjesto Danila jer smo toliko predvidljivi da ćemo ići svaku loptu Juanu.
Utakmica prilično haotična, sami smo krivi, pogotovo Rabiot i co. Gol je primljen znog tehničke greške, jedne od mnogih, a treneri godinama samo pričaju da dobbiamo migliorare technicamente.
Zabrinjava kako nas svi probijaju po sredini, šutaju sa 16/20 m hladno. Niko nas ne napada s krila više.
De Ligt fantastičan kao i Woj. Svi ostali ispod svog nivoa zadnjih tekmi. Morata će se sigurno prozivati za šanse, ok, ali i golman je tu, lik je danas bio brutalan. Osim toga gine svaku tekmu i vidi se da je malo umoran.
S druge strane Ronaldo kao i uvijek uzasan bez penala, ali valja imati damu pa njega izvesti umjesto Alvara.
Šteta Arthura, bila bi druga tekma što se tiče čuvanja lopte u posjedu.
Pirlo loš včrs sa izmjenama, a trebalo je krenuti sa Sandrom lijevo umjesto Danila jer smo toliko predvidljivi da ćemo ići svaku loptu Juanu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Ja mislim da ponude Rabiota i pare za nekog igraca klub bi rekao eto vam igrac i Rabiot daj samo nesto para. Lik je zivo drvo, on i Bentancur usporavaju igru, Amer mi se svidja, Ronaldo nije imao svoju noc i da se promasen penal zanemari kao ni Morata koji je morao zabiti jedan od ona dva zicera u drugom poluvremenu, jednostavno previse se uvukao unutra i kasno bilo za realizaciju.
Dakle da utvrdimo gradivo; Potreban je veznjak pod hitno
Dakle da utvrdimo gradivo; Potreban je veznjak pod hitno
❤️1946❤️
Ma dobro je i ovo za sada kad pogledas ko nam svak igra u sredini. Mislim ne moze nista nazor kad nema rog kvaliteta. Kad vidim kako Rabiot i Bentancur stoje jedno do drugog i ne zna se ko ce povuci tu loptu naprijed.
Bez Arthura slabo je ovo..
Morata pao u nekakvu rupu i lik se izgubio.. strpljenje
Bez Arthura slabo je ovo..
Morata pao u nekakvu rupu i lik se izgubio.. strpljenje
-
- Kontakt:
A Atalanta nije imala ni jednu šansu?
I woj je spasio nas isto onoliko koliko smo i mi promašili..možda je golman atalante za penal bolji vio, sve u svemu šuplji smo ko sir bili..10 opasnih situacija pred golom su nam ljudi stvorili.
Zakašnjele izmjene da ne spominjem..
#ALLEGRIOUT
Slijedece kola Juve u subotu, svi ostali u nedjelju. Pa nakon toga Juve u utorak, svi ostali u srijedu. Bit ce para od TV prava, ne mora se ni izborit LP slijedece sezone.
XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.