Kontao i dres kupiti, ali sacekat cu ljeto i novi dizajn
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2 clanske kupljene
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mene niko nije zvao...nisam clan kluba 
Bravo, a za dres budu akcije neke. Mozda kad dodje nova garnitura ovi budu po 40 KM.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:502 clanske kupljene![]()
Kontao i dres kupiti, ali sacekat cu ljeto i novi dizajn![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
A dje sad torba...?Anex je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:49PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:2820KM zena i dijeca. Vode se kao bijeli clanovi
20KM mi bolesnici, zaljubljenici i sta sve nismo. Vodimo se kao bordo clanovi.
Meni zena kupila neku torbu, a nije se uclanila, nismo pricali citav dan, samo je gledo krvavim ocima. Eto je sutra izlazi iz trole, mase clanskom. Odma na rucak isli.![]()
![]()
![]()
![]()
Tesko ako im nisi novi broj poslao. Kad budes uplacivao online imas mjesto za broj pa upisi.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:32Ima i sanse da se dobije ta poruka/poziv za nas sto smo vani jer je promijenjen broj?![]()
Clanarinu bi trebalo obnoviti![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Uz torbicu idu i cipele. Nek si se naljutio.PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:2820KM zena i dijeca. Vode se kao bijeli clanovi
Meni zena kupila neku torbu, a nije se uclanila, nismo pricali citav dan, samo je gledo krvavim ocima. Eto je sutra izlazi iz trole, mase clanskom. Odma na rucak isli.![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koga bi voljeli gledati na otvaranju novog Koševa? Ja bih volio RomuVanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:55Naravno da cemo morati manje trositi...muhamedhulk je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:40Meni nista nije doslo na viber? Mozda sto sam vec produzio? Ili ce doci kad dodjem na red?
Ja se slazem sa vanjom, treba Akademce promovisati; bar 1 je trebao biti manje-vise standardan ove sezone. Ovdje mislim na ove izlazne juniore a ne za Kovu, Pidru itd.
PS. Vanja znas nesto vise oko stadiona? Kad spominjes da cemo morati malo manje trositi na igrace a vise uloziti u stadion???
Stadion ce biti izuzetno skup da se sredi,bice tu ulaganja i sponzora,ali ogromna većina ce biti Namu na ledjima, s tim da ce se drzati i do ekipe...
Ali sad ocekivati mega pojacanja to se nece desiti...
Bice dobrih igraca i sigurno je da necemo stati u razvoju i napretku ali ponasacemo se i realno...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jaa koga drugog...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:23Koga bi voljeli gledati na otvaranju novog Koševa? Ja bih volio RomuVanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:55Naravno da cemo morati manje trositi...muhamedhulk je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:40Meni nista nije doslo na viber? Mozda sto sam vec produzio? Ili ce doci kad dodjem na red?
Ja se slazem sa vanjom, treba Akademce promovisati; bar 1 je trebao biti manje-vise standardan ove sezone. Ovdje mislim na ove izlazne juniore a ne za Kovu, Pidru itd.
PS. Vanja znas nesto vise oko stadiona? Kad spominjes da cemo morati malo manje trositi na igrace a vise uloziti u stadion???
Stadion ce biti izuzetno skup da se sredi,bice tu ulaganja i sponzora,ali ogromna većina ce biti Namu na ledjima, s tim da ce se drzati i do ekipe...
Bice dobrih igraca i sigurno je da necemo stati u razvoju i napretku ali ponasacemo se i realno...![]()
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja sam za River Plate. @skoro bi volio komsije, naravno 
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Tako ce i biti,pa cu sacekati dogodine aBd da mi se javi ovaj spic za kojeg se vec unaprijed zna da je prekuc'o narednu sezonuLik je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:17Tesko ako im nisi novi broj poslao. Kad budes uplacivao online imas mjesto za broj pa upisi.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:32Ima i sanse da se dobije ta poruka/poziv za nas sto smo vani jer je promijenjen broj?![]()
Clanarinu bi trebalo obnoviti![]()
Bitno je da je opsta pozitiva i spica medju rajom,dise se punim plucima ocito,a kako i ne bi kad nam klub cvijeta i raste iz dana u dan.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
NapoliVanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:36Jaa koga drugog...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:23Koga bi voljeli gledati na otvaranju novog Koševa? Ja bih volio RomuVanja8 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 17:55
Naravno da cemo morati manje trositi...
Bice dobrih igraca i sigurno je da necemo stati u razvoju i napretku ali ponasacemo se i realno...![]()
![]()
FKS
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra produžavam članarinu.
Učlanjujte i sebe i svu svoju porodicu, nagovarajte drugove i komšije. Jeftino a puno znači klubu. Dostupno, sa par klikova do člana najvećeg kluba u državi.
Moramo preko 1000 do nove godine.
Učlanjujte i sebe i svu svoju porodicu, nagovarajte drugove i komšije. Jeftino a puno znači klubu. Dostupno, sa par klikova do člana najvećeg kluba u državi.
Moramo preko 1000 do nove godine.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A sto ti zena kupuje torbu i sto ce ti uopste torba?PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:2820KM zena i dijeca. Vode se kao bijeli clanovi
P. S. Bordo pozdrav svima
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije ni to losa opcija, ali vidjet cemo sve od dresova na ljeto...Ako bude kako je Sabrina rekla(nova marka dresova), morat cu uzeti taj novi, necu moci odolitiLik je napisao/la: ↑16 dec 2020, 19:08Bravo, a za dres budu akcije neke. Mozda kad dodje nova garnitura ovi budu po 40 KM.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 dec 2020, 18:502 clanske kupljene![]()
Kontao i dres kupiti, ali sacekat cu ljeto i novi dizajn![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje je ta dijaspora? Šta je njima 50 eura za 5 članskih, za sebe i svoje najbliže? Ajmo.
FK Sarajevo
Da li se nekome desilo da za broj kartice ima jos dodatna dva mjesta prazna? Odnosno umjesto 16 brojeva meni oznaceno mjesta za 18 brojeva. Pokusao prije nekoliko dana i evo danas nekoliko puta i uvjek mi fale dva broja. Ako ostavim prazno onda ne moze.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Meni su ostala dva prazna i tako sam poslao i proslo je sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.