Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Čuj pucaj. U onim situacijama i da zabije bi igrača vadio za sebičnost.
Druga stvar što ne zna dodati sa dva metra.
Druga stvar što ne zna dodati sa dva metra.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Koji je mesar Romero, fuj, pogan od igrača.
Previše dodavanja nazad.

Previše dodavanja nazad.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravo Chiesa !
Bravo malac
Opet očajno suđenje, po ko zna koji put. Atalanta ima bar 5 brutalnih faula , mi imamo karton, a oni ne. Cini mi se da je i Pirlo dobio karton.
Konačno karton živini Romeru.
Konačno karton živini Romeru.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Romero je crveni do sad zasluzio
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da je izdrzat do poluvremena
- BuffonGigi
- Kontakt:
Idi ba Pirlo u pizdu materinu, izvedi ih s terena ako nece igrati vise fudbal...
Klimavo. Imali smo šansi, ali previše se pustilo Atalanti, agresivniji su, prave faule, prelagano jednim pasom prolaze sredinu što je neprihvatljivo kad imaš Rabiota i Bentu koji važe kao bolji nazad.
Nestabilno poluvrijeme, ovo se dogovorom na poluvremenu rješava kako treba. Previše se melja nazad lopta.
Morata se trudi, ali je i on malo nervozniji, fali mu gol. Ronaldo nula. Ipak bih opet išao sa 3 napadača u nastavku i malo se fajtao.
Nestabilno poluvrijeme, ovo se dogovorom na poluvremenu rješava kako treba. Previše se melja nazad lopta.
Morata se trudi, ali je i on malo nervozniji, fali mu gol. Ronaldo nula. Ipak bih opet išao sa 3 napadača u nastavku i malo se fajtao.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 dec 2020, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma dobro je ovo opet. Atalanta je nezgodna wkipa ali treba ovo rijesiti u drugom s jos jednim golom.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Morata u traumama od linijskih sudija, sad se zayebava i kad nije ofsajd 
15 dobrih minuta i 30 jako losih, ali eto imali smo srece pa je Chiesa zabio gol dosadasnje sezone. Mckinnie odlican, Arthur isto bio solidan dok ga onaj majmun ne povrijedi, od kako je Rabiot usao mi se sastaviti ne mozemo.

15 dobrih minuta i 30 jako losih, ali eto imali smo srece pa je Chiesa zabio gol dosadasnje sezone. Mckinnie odlican, Arthur isto bio solidan dok ga onaj majmun ne povrijedi, od kako je Rabiot usao mi se sastaviti ne mozemo.
Do gola smo bili odlicni. Poslije se lopta protivniku prepustila. Ne vjerujem da je to sa namjerom. Brze igrati, agresivnije kao do gola.
Aljegri, out!
fali agresivnosti definitivno, jer ovi trce i udaraju maksimalno. Moglo je lahko biti nerjeseno. Sredina terena nasa najslabija karika.
Iako je krivac za neke prilike ali sigurno najagilniji i borbrniji igraca prvog djela Morata.
Iako je krivac za neke prilike ali sigurno najagilniji i borbrniji igraca prvog djela Morata.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
De Ligt brutalan, ponajbolji stoper današnjice. Strašno, postat će legenda sporta ako bude zdravlja. Dao bih mu traku odmah. Sam nosi odbranu, svaki duel sa Zapatom dobio, a znamo šta ovaj Bonnuciu radi zadnjih godina. Čekamo Meriha da se vrati.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.