pa zato sto t-mac sedi na klupi...monkey jel znas sto ne igra?Monkey je napisao/la:Evo vratili su se sa 16 na 11alfarouqaminu je napisao/la:Vracaju se pistonsi u drugom poluvremenu kada tracy dobija vecu minutazuMonkey je napisao/la:Orlando lako na kraj izlazi sa Netsima, dok Charlotte sa novim trenerom gazi Pistonse, koji su vjerovatno još pod dojmom sinoćnjeg poraza od Bullsa.![]()
![]()
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
- alfarouqaminu
- Kontakt:
detroi stize, bice ovde over time

- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa zato sto t-mac sedi na klupi...monkey jel znas sto ne igra?[/quote]
Pa igrao je 10-ak minuta, ali je odigrao jako loše odbranu pa ga ovaj više i ne koristi.[/quote]
kakav je panj ovaj trener detroita,mamu mu...a juce kada je igrao dobro protiv chicaga daje mu sansu....kreten, ja lepo kazem njega i hamiltona zajedno u nekom trejdu
Pa igrao je 10-ak minuta, ali je odigrao jako loše odbranu pa ga ovaj više i ne koristi.[/quote]
kakav je panj ovaj trener detroita,mamu mu...a juce kada je igrao dobro protiv chicaga daje mu sansu....kreten, ja lepo kazem njega i hamiltona zajedno u nekom trejdu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sjajna tekma izmedju dallasa i oklahome
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ou sta se ne svira oclahomi...dallas ih premlatio na terenu,covece kakvi kontakti se ne sviraju....zalost ko postavi ove sudije 

Večeras veliki derbi Zapadne konferencije Spurs - Lakers. Ako Spursi pobijede onda s pravom ističu kandidaturu za najviše domete
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Monta 'Tatoo' Ellis 22p, 12 a pobjeda protiv Sixersa

Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 28 dec 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne znam jesil vidio sinoc sto je Ibaka blokiro Chandlera ? de nadji taj video ako mozes,premocna blokada...
Edit : naso sam
[youtube][/youtube]
Edit : naso sam

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nema sta strasna blokada,ali nije losa i ova od tyrreke evansa ipak trebas udariti onoj zivotinji blakeu blokadu.... covek se iznenadioInterista di cuore je napisao/la:ne znam jesil vidio sinoc sto je Ibaka blokiro Chandlera ? de nadji taj video ako mozes,premocna blokada...
Edit : naso sam![]()
[youtube][/youtube]

- marseille_unique
- Kontakt:
blake griffin je najbolja stvar sto se desila u sportu u zadnjih nekoliko godina barem americkom sportu svaka mu cast ja prosto ne vjerujem kako ovaj rookie igra bryant moze samo da mu cisti patike a ni james nije daleko od toga
mislim kad ja to kazem koji tesko sta prizna sto nije njegov klub onda znaci da je nesto posebno mislim ovaj momak nemam rijeci svaka cast skidam mu kapu
mislim kad ja to kazem koji tesko sta prizna sto nije njegov klub onda znaci da je nesto posebno mislim ovaj momak nemam rijeci svaka cast skidam mu kapu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
a koji je tvoj klubmarseille_unique je napisao/la:blake griffin je najbolja stvar sto se desila u sportu u zadnjih nekoliko godina barem americkom sportu svaka mu cast ja prosto ne vjerujem kako ovaj rookie igra bryant moze samo da mu cisti patike a ni james nije daleko od toga
ma momak je zvijer jos kad skontam koliko moze napredovat samo da ne bude povreda
griffin je odlican, al je vec preprenafuran.
ma daj bas nije ,svi ga hvale trener,suigraci del negro kaze da je slican rose-u skroman i da trenira ko ludWolverine je napisao/la:griffin je odlican, al je vec preprenafuran.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čini se da ću na kladionici čekati samo Chicago da će sa 9 ili više razlike dobiti Milwaukee i Stoudemire manje od 26 poena.Dobitak nije mali; 168KM.
Može li mi neko reći kakve su mi šanse?

You'll never walk alone.
heat igra jako dobu odbranu,ali amare restete odbrane e sad vjerovatno ce se trudit da ne dodje cesto lopta do njeg ako to uspiju tu ces proc,a chicago 9 razlike tesko ako budu u ovoj formi ko ovih zadnjih 5 onda ce bit blizu ali posto igraju kuci a kuci su dobri onda bi moglo,a ocekujem da malo zaigraju bolje vecerasvolimliverpool je napisao/la:Čini se da ću na kladionici čekati samo Chicago da će sa 9 ili više razlike dobiti Milwaukee i Stoudemire manje od 26 poena.Dobitak nije mali; 168KM.
Bucks i bullsi su rivali , bit ce borba , mislim da ce biti manje od 9 , isto tako mislim da amare ide preko 26 .
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dugujem ti veliku zahvalnost.Furymaker je napisao/la:Bucks i bullsi su rivali , bit ce borba , mislim da ce biti manje od 9 , isto tako mislim da amare ide preko 26 .

You'll never walk alone.
- marseille_unique
- Kontakt:
moj klub je sloboda i marseille a volim dapratim jets mets i knicksdema je napisao/la:a koji je tvoj klubmarseille_unique je napisao/la:blake griffin je najbolja stvar sto se desila u sportu u zadnjih nekoliko godina barem americkom sportu svaka mu cast ja prosto ne vjerujem kako ovaj rookie igra bryant moze samo da mu cisti patike a ni james nije daleko od toga
ma momak je zvijer jos kad skontam koliko moze napredovat samo da ne bude povreda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Knicksi napokon tamo gdje im je mjesto a to je play off i borba za vrh,mislim da su na dobrom putu i da ce se u narednoj sezoni jos pojacat i da ce bit ekipa koju ce bit uzivanje gledat s obzirom na igru koju preferira njihov trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.