English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bilić bi otkaz dobio nakon Newcastlea da naredni meč nije bio protiv Cityja. Definitivno niko nije toliko lud da novom treneru da debi protiv Cityja. Dosta je lakše krenuti protiv Ville.
Al' Bilić je vodio tim za Championship u Premier ligi i za očekivati je bilo da će dobiti otkaz jer se znalo da nema šanse da ostane, osim u slučaju neke lude sreće i igranja u transu njegovih pulena. Ko god da dođe, osim Big Sama, neće uraditi bolji posao sa ovim igračima, jedino ako se na zimu potroši više novca.
Ostaje žal za onih 3:0 protiv Chelseaja, gdje su mogli ući u neki bolji niz rezultata i nošeni tom pobjedom doći do makar još boda ili dva, što bi bilo dovoljno za ostanak na klupi još kolo.
Al' Bilić je vodio tim za Championship u Premier ligi i za očekivati je bilo da će dobiti otkaz jer se znalo da nema šanse da ostane, osim u slučaju neke lude sreće i igranja u transu njegovih pulena. Ko god da dođe, osim Big Sama, neće uraditi bolji posao sa ovim igračima, jedino ako se na zimu potroši više novca.
Ostaje žal za onih 3:0 protiv Chelseaja, gdje su mogli ući u neki bolji niz rezultata i nošeni tom pobjedom doći do makar još boda ili dva, što bi bilo dovoljno za ostanak na klupi još kolo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Budalaština. Kolko su mu dali za pojačanja? Šta su očekivali osim grčevite borbe za opstanak?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ovdje priča o toj situaciji za pojačanja i novac.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Usran klub, ne pripadaju Premier ligi, ne moze ih Allah dz.š spasiti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Allah dž.š. sve može,
jedino je od Arsenala digao ruke.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Otac engleskog fudbala.
Poslao je on meleka u liku Artete da se pobrine za to.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Opsjednuti najboljim klubom iz Londona heheheh.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U ovom trenutku, gledajući PL i CH, samo su Milvol i QPR lošiji Londonski klubovi od Arsenala. Brentford i mi smo tu negdje po igri koju prikazujemo.
WBA ima vece ambicije od Arsenala ocigledno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ligu treba skratiti na 18,nema smisla trpiti ovakve ekipe poput wba.dovedete lik izvan svih očekivanja u pl,kao nagradu mu ne obezbjediš bukvalno ništa pritom bez njegivog znanja prodaš najboljeg defanzivca ekiep i očekuješ nešto.
Zato svaka čast noviču što su zadržali Farkea,sigurno će se isplatiti.na taj način je i Burnley postupio sa dajšom i vidi ih sad.
Mada kako je krenulo i mi ćemo tim putem.
Zato svaka čast noviču što su zadržali Farkea,sigurno će se isplatiti.na taj način je i Burnley postupio sa dajšom i vidi ih sad.
Samo Sloboda | COYG
Puno vas haman nije pratilo ligu prije 10 15 godina, kakvih je timova bilo...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali ja ne znam fkt sta ocekuju sa ovim kadrom,da budu sredina tebele,ova njihova ekipa nije dobra ni za 2 ligu sto je ironija u svemuChapman1886 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 14:34Ligu treba skratiti na 18,nema smisla trpiti ovakve ekipe poput wba.dovedete lik izvan svih očekivanja u pl,kao nagradu mu ne obezbjediš bukvalno ništa pritom bez njegivog znanja prodaš najboljeg defanzivca ekiep i očekuješ nešto.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Poslao Azraila
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Primjetio sam kako su bivsi voajeroljupci posebno kriticni prema skupom pojacanju Chelsija Havertzu. Nisam ga bas puno gledao da bi prosudio je li sa pravom ili ne ali sjecam se da isti nisu bili tako glasni kada je u pitanju Arsenalova skupa prevera Pepe i njegove igre.
Da je najgori ikad to ne mijenja cinjenicu da su neki licemjerni.
Ma mogu njima doci klopp i gvardiola skupa njima nema spasa, osim da ih kupi sultan od bruneja i kupi 15 pojacanja.Finn je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:32Ako su oni već ranije odlučili, glupo je na osnovu jedne utakmice predomisliti se.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 7 gostiju.