Tempiraju utakmice, dok u Ligi prvaka sa b ekipom igraju neriješeno protiv lidera La lige. Srećom nije bilo Engleza u grupi, opustili bi se nakon pet-šest golova u mreži NBA ekipe.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Mislio sam da si ti ozbiljan forumas ali izgleda da si kao i ostatak sa onog pdf-a.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Čuj tempiraju. Eto svi loše igraju zbog umora samo Bayern tempira, grob te je.bo. 
IQ me sinoć razočarao. Naivan poraz, diletantski. U stilu Artete. Havertz je trebao izaći u 20oj minuti utakmice, momak izgleda kao izgubljen slučaj i igrač manje za Čelzi. Plus Mendy koji je kod oba gola mogao bolje.
Sa druge strane, koliko je ovaj Neto napredovao u odnosu na recimo prošlu sezonu
Vidjelo se da ima talenta ali to nije bilo ni blizu ovoga što je sada.

IQ me sinoć razočarao. Naivan poraz, diletantski. U stilu Artete. Havertz je trebao izaći u 20oj minuti utakmice, momak izgleda kao izgubljen slučaj i igrač manje za Čelzi. Plus Mendy koji je kod oba gola mogao bolje.
Sa druge strane, koliko je ovaj Neto napredovao u odnosu na recimo prošlu sezonu

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Rekao bih šta, al već kako će me neko dočekati u 22:45 i citirati sa ispravljenim tekstom 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledajući City ove sezone mislim da bi mogli ispasti od Gladbacha.Bar sa ovom igrom tešku mogu proći ali eto Pepun ima fore do feb da podigne formu.
Toliko novca potrošio i opet ovaj tim ne liči kao kandidat za osvajanje CL, fkt je Guardiola prodavač magle.
Toliko novca potrošio i opet ovaj tim ne liči kao kandidat za osvajanje CL, fkt je Guardiola prodavač magle.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
City je ekipa koja pretenduje na titulu.
Sinoć su bili i pehali na kraju, ali brate ono se ranije riješava, ne čekaš zadnjih 5 min.
S Unitedom su odigrali kukavički.
Guardiola je potrošen što se njih tiče, ali dok god šeici daju platu i kupuju što poželi, ko je on da se buni
Sinoć su bili i pehali na kraju, ali brate ono se ranije riješava, ne čekaš zadnjih 5 min.
Guardiola je potrošen što se njih tiče, ali dok god šeici daju platu i kupuju što poželi, ko je on da se buni

Koševo Zapad
Ispasti od Gladbaha

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Da Gladbah ima pobjednički mentalitet ne bi me čudilo, ovako nemaju šanse. No, već u 1/4 finalu kad im dođe RB Leipzig moglo bi biti zanimljivo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ispadali od Monaca i Lyona pa zašto ne bi i od Gladbacha.
Znaš šta je Monaco, onaj Monaco, za ovaj Gladbah?! Barcelona iz perioda dok si navijao za njih, otprilike.
Kako da nisu sama krema evropskog fudbala. 

Probali su hrabrije prosle sezone pa ih je Ole oladio sa par kontri.Shategabri je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:02City je ekipa koja pretenduje na titulu.
Guardiola je potrošen što se njih tiče, ali dok god šeici daju platu i kupuju što poželi, ko je on da se buni![]()
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam mijenjao mišljenje ni kad je Chelsea bio u formi, da Lampard nije trener za ovu ekipu. Imali su neki momentum, slabost protivnika i pobjede na individualni kvalitet. Nema nikakve igre ni taktike, već ako nešto uspije uspije. Onda pravi šablonske izmjene kojih se drži kao pijan plota, kao i formacije.
Werner uopšte nije flop, kad se vrati na špica i kad bude imao krila lijevo i desno bit će golova, energičan je i bori se i kad mu ne ide.
Havertz je posebna priča, talenat je i može napredovati, ali uz nekog trenera koji će mu djelovati kao psiholog, koji mu zna reći da se trgne i potrči na utakmici, šutne loptu malo jače, nabaci koji kilogram (mišića) i ni slučajno ne pravi izraze lica, koje protivnik kad samo vidi dobije 101% samopouzdanja. Havertz mora pustit bradu (ako nema nek se potpomogne nekim Barbams ili sličnim eliksirom), nek napravi ožiljak na obrvi ko Kristijan Golubović i Knele, nek radi nešto pod hitno. Ja mislim da je Roy Keane njegov saigrač, vjerovatno bi ga maltretirao svaki trening.
Werner uopšte nije flop, kad se vrati na špica i kad bude imao krila lijevo i desno bit će golova, energičan je i bori se i kad mu ne ide.
Havertz je posebna priča, talenat je i može napredovati, ali uz nekog trenera koji će mu djelovati kao psiholog, koji mu zna reći da se trgne i potrči na utakmici, šutne loptu malo jače, nabaci koji kilogram (mišića) i ni slučajno ne pravi izraze lica, koje protivnik kad samo vidi dobije 101% samopouzdanja. Havertz mora pustit bradu (ako nema nek se potpomogne nekim Barbams ili sličnim eliksirom), nek napravi ožiljak na obrvi ko Kristijan Golubović i Knele, nek radi nešto pod hitno. Ja mislim da je Roy Keane njegov saigrač, vjerovatno bi ga maltretirao svaki trening.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Izgleda Bilic dobio otkaz.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Šta se čudite, to je najavljeno ima par dana, neće ga remi na Etihadu spasiti odjednom.
Evo Big Samaaa
Evo Big Samaaa

Ma znam, ali fakat mi je glupost. Pa izvlaci maksimum iz ekipe. Nedavno je neko napisao ovdje, mislim Jack, da sad komotno ima nekoliko timova iz Championshipa koji su bolji...
Al haj, moguce da sam malo tu i subjektivan.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Lijepa reakcija kada neko replicira na način na koji ti pišeš cijelo vrijemeJustin je napisao/la: ↑16 dec 2020, 00:46Mislio sam da si ti ozbiljan forumas ali izgleda da si kao i ostatak sa onog pdf-a.![]()

Vidim da su se mnogi zalijepili na komentar. Čudno da se ne lijepe na takve "ludarije" kada to neko drugi ozbiljno, a ne sarkastično napiše

Ako su oni već ranije odlučili, glupo je na osnovu jedne utakmice predomisliti se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.