NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
odbrana i specijalci kod Packersa su komedija, oni bi utakmicu od 40 razlike doveli u egal za jednu cetvrtinu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dijele GB sa Saintsima prvo mjesto. Moglo bi se i uzet pa da se odmara.
Prepio sam dan i nisam uopšte vidio da je Fournette inactive, a i da jesam, realno nisam imao zamjene. Vjerovatno prvi put da mi se desilo od kako igram, što prvu što drugu ligu.
Plus, dramite ga malo.
Plus, dramite ga malo.
ma ne dramimo nego je fakat uvijek čudno kad se tako nešto desi nekome ko inače igra aktivno. pa pola lige čuči srijedom u 9:00:01 na waiverima i lovi free agente! ali ‘ajde, bolje pjan nego štagod naopako.
ovo je inače bila najdosadnija hefta ove godine, skoro da nije bilo guste utakmice. zato je playoff sve izvjesniji. u NFC je nakon samouništenja vikinga ostalo manje više još samo da se vidi ko uzima east i da se postave nosioci, eventualno da se malo zakuha oko tog zadnjeg slota, u AFC isto, ravensi ili dolphinsi sa po meni malom prednošću za baltimore. moglo bi biti cool u WC ako bude steelers-ravens
ovo je inače bila najdosadnija hefta ove godine, skoro da nije bilo guste utakmice. zato je playoff sve izvjesniji. u NFC je nakon samouništenja vikinga ostalo manje više još samo da se vidi ko uzima east i da se postave nosioci, eventualno da se malo zakuha oko tog zadnjeg slota, u AFC isto, ravensi ili dolphinsi sa po meni malom prednošću za baltimore. moglo bi biti cool u WC ako bude steelers-ravens

Kakva tekma 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
E ybmti Brownse , ne možeš se pouzdati u njih nikako 
Extra tekma btw.

Extra tekma btw.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A nemoj me je*ati da gubim zbog ovog safetya na kraju.

41.21.1.
ovo noćas je bilo raspucavanje skoro ko goff-mahomes prije dvije godine na koliseumu, teško je reći koja je tekma bila bolja. dva legendarna MNF-a definitivno
P.S. nije ni randy kod nas puno bolje prošao

P.S. nije ni randy kod nas puno bolje prošao

Jutros pogledam, još gora situacija:

41.21.1.
Mozda uz neku jos korekciju naguras na 103.43 
Ps. Da li ovosezonski pladman odredjuje draft mjesta za iducu sezonu? Da znam cemu da se nadam dogodine

Ps. Da li ovosezonski pladman odredjuje draft mjesta za iducu sezonu? Da znam cemu da se nadam dogodine

Svaki dan pomalo

Ne određuje. Ide random uvijek.
41.21.1.
Ja uzeo pobjedu kad je Hollywood postigao Td
Idemo polufinale druga godina zaredom

izgubio sa 0,01 poena ili sa 50 na isto ti dođe
Inače da, ali kad ti WR1(Julio) otpadne, WR2(Golladay) ne igra, TE koji je "aktivan i zdrav" izađe u prvoj četvrtini zbog neke bolesti sa 0 poena a opet dobiješ šansu, onda nije isto.

41.21.1.

sub
Den-Buf - SK2
GB-Car - SK2
ned
Was-Sea - SK HD
NE-Mia - SK7
TNF, SNF, MNF - SK1
Mariota 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.