Posvadjat ce se njih dvojica ubrzo i Ravnozemljas mu nece htjeti dodati loptu.
Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma izbacili bi TOR i hajp oko fake najboljeg igraca bi odmah bio mnogo manji
ali kako olahko pustise igracinu poput Butlera tad, definitivno jedan od najgorih poteza Sixersa svih vremena
Zastrasujice koliko je ljudi stvarno mislilo da je Autista bolji igrac od LiBtarda. I to ne mislim samo na neznalice poput Nezalaganja vec i onih koji se malo bolje razumiju u kosarku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Naravno bolje ostavit bena uz max ugovor i vodit ce philu do prstena uz svojih 14 ppg

Ben bio odlican igrac za 90ete da bude irget za nekog superstara a za danasnju kosarku i on kao 2opcija tima apsolutno ne, nikad nece izaci s istoka s njim kao drugom opcijom

Dobar trade za Philu.... Koji **** ce sa Benom,igra u mjestu tri godine.Torres_9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:41Naravno bolje ostavit bena uz max ugovor i vodit ce philu do prstena uz svojih 14 ppg![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bio odlican igrac za 90ete da bude irget za nekog superstara a za danasnju kosarku i on kao 2opcija tima apsolutno ne, nikad nece izaci s istoka s njim kao drugom opcijom![]()
Ma pitanje je koliko je ovo istina.
Malo mi je nevjerovatno da traže samo ovo i da trejd već nije prošao? Ovo je bukvalno no-brainer za Philu.
Malo mi je nevjerovatno da traže samo ovo i da trejd već nije prošao? Ovo je bukvalno no-brainer za Philu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Vise ce AD imati sanse od Brona,njega bi mogli maximalno odmarati ove sezone.Luka i Giannis glavni kandidati,Steph iz sjene.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ne, on je samo odličan primjer nekoga ko ne radi na svom sutu ili radi sve pogresnoOldFashioned je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:10Simmons je pravi primjer koliko je teško popraviti šut, pogotovo ako ga ranije nisi imao nikako kao što je njegov slučaj.
Nažalost po njega igra u vremenu gdje je za svaku poziciju pa čak i peticu potrebno da možeš pogoditi nešto kada te ostave samog kao Caspera, međutim i kao takav je legitimni all star što dovoljno govori o njegovoj generalnoj kvaliteti kao košarkaša.
sut se itekako da popraviti ako imas prave ljude oko sebe i sam zelis da popravis isti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Što smo se nadali nadali smo seBreaking: Giannis Antetokounmpo says he is signing a contract extension with the Milwaukee Bucks. The two-time MVP will sign a five-year, $228.2 million supermax extension with the franchise, the largest deal in NBA history, **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
nemoguće je da ne moze pogoditi trojku,u igri,pa nije dijete od 10 godina,očito je nesto u glavi
Ja bezobrazluka od Giannisa, svi se nadali da ce u LAL i on ostane u MIL...u isto kos s PGem i Kawhiem i ostalim izradama, gade mi se 
IQ mi se smanjio kad sam ovo procitao...Torres_9 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 17:41Naravno bolje ostavit bena uz max ugovor i vodit ce philu do prstena uz svojih 14 ppg![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bio odlican igrac za 90ete da bude irget za nekog superstara a za danasnju kosarku i on kao 2opcija tima apsolutno ne, nikad nece izaci s istoka s njim kao drugom opcijom![]()

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- OldFashioned
- Kontakt:
Da ako već imaš temelj, ovaj to nije imao. Pa lik kad šuta imaš osjećaj da će cijeli obruč fuliti.miki_92 je napisao/la: ↑15 dec 2020, 19:02ne, on je samo odličan primjer nekoga ko ne radi na svom sutu ili radi sve pogresnoOldFashioned je napisao/la: ↑15 dec 2020, 13:10Simmons je pravi primjer koliko je teško popraviti šut, pogotovo ako ga ranije nisi imao nikako kao što je njegov slučaj.
Nažalost po njega igra u vremenu gdje je za svaku poziciju pa čak i peticu potrebno da možeš pogoditi nešto kada te ostave samog kao Caspera, međutim i kao takav je legitimni all star što dovoljno govori o njegovoj generalnoj kvaliteti kao košarkaša.
sut se itekako da popraviti ako imas prave ljude oko sebe i sam zelis da popravis isti
Mijenjanje mehanike je meni dokaz da radi, da li može napredovati ? Naravno... Pitanje je koliko.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
GIANNIS WILL SIGN A 5-YEAR, $228 MILLION EXTENSION WITH MILWAUKEE!
Giannis announced the news on social media!
Toliko o špekulacijama.
Giannis announced the news on social media!
Toliko o špekulacijama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
230milki za RS igraca i nije bas toliko puno....
Ima se i sta smanjti

- Nail for Real
- Kontakt:
Pametan potez. Babo u Milvokiju, ako im ikad donese prsten dace mu kljuceve grada a omastice brkove junacki
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ponuda phile je preocajna za Hardena
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nakon što su James i Davis potpisali ugovore kakve su potpisali, bilo je jasno da će ovaj produžiti sa Bucksima. Niko više nije očekivao da će završiti u Lakersima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.