30 000 000old school je napisao/la:a to je koliko para30 miliona

Puno je to ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
30 000 000old school je napisao/la:a to je koliko para30 miliona
3,5% od 30 miliona funti je 1.050.000 funti sto je oko 2,4 miliona KMjug2 je napisao/la:na 30 miliona funti 3,5 % je 950 000 funti ,to je nasih oko 2,5 miliona
Uf šta je nula, glava me zabolilaElegant je napisao/la:30 000 000old school je napisao/la:a to je koliko para30 miliona
![]()
Puno je to ...
Jbmu, neću biti u mogućnosti da pogledam, valjda će neko staviti na internetElegant je napisao/la:Sutra u 16:00 na TV-SA (TV Sarajevo) sportska emisija u kojoj ce se govorit o projektu za novi stadion !
Pa eto ko zeli da gleda.
ja mislim da nije sportska nego one dobre vibracijeElegant je napisao/la:Sutra u 16:00 na TV-SA (TV Sarajevo) sportska emisija u kojoj ce se govorit o projektu za novi stadion !
Pa eto ko zeli da gleda.
Elegant je napisao/la:Sutra u 16:00 na TV-SA (TV Sarajevo) sportska emisija u kojoj ce se govorit o projektu za novi stadion !
Pa eto ko zeli da gleda.
Zujo je taj broj od 5 ili 6 godima odredio sasvim realno i logicno,covjek je svjestan da se preko noci nemoze nista ostvariti. Zujo zna da bi nesto ostvario mora dovesti dobre sponzore i ulagace jer ubrzo stupa na snagu novi zakon Uef-e a to je da klubovi mogu potrositi samo onoliko koliki zarade i da moraju podmiriti sve predhodne obaveze i dugovanja. Trebace svima u BiH dobra lova da mogu poklopiti sve troskove od obaveza prema igracima,administraciji,troskove oko utakmica i.t.d.Ali ako Bog da sa stadionom ce valjda doci dobri sponzoriOmar500 je napisao/la:Izgradnja stadiona + trening kamp, prodaja Džeke. Zvuči i više nego dobro, poslije toga bi svašta moglo biti i kada bi ovako išlo, ovim redoslijedom, imala bi smisla ona Žujina priča da će Željo ući u grupnu fazu nekog europskog takmičenja za 3-5 godina.
Pogledaj nasu temu , pa cemo viditi ko koga ovdje provocira ...dialibice ili virsleEdinTM87 je napisao/la:Sve me manje ima na temi omiljenog kluba zbog ovih provokatorskih virsli.. Fuj kako mi se gadite.
prije ce biti da je dobio papire ako mi halali sta soldi (dugovanja)...Strauss je napisao/la: Slobodnog igraca kvaliteta Vukelje dovesti nije lose, samo vjerovatno je dobio ultimatum od Borca da ne smije nastupati u PLBiH u zamjenu za ciste papire. U svakom slucaju treba pokusati...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Anpa, Argentina, avalPacidoroP, greenwood, knoa, Lokomotifa, Sarun, TefalTava, WeekendOffender i 179 gostiju.