Ma amar ce poslije svega ovoga ostati najveca legenda kluba ili ce postati najveci grobar kluba treceg nema znajuci na kakv nacin je dosao u klubdelinjo je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:47Ma iskreno kad se Amar vracao ja sam bio odusevljen,kontam ima sigurno spremnu neku dobru pricu nesto,ma nista ba na horuk usao bukvalno ,ne znam ni sto je sebi ovo dozvolio..MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:38Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..KANA je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:27
mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar odeprevise je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj![]()
VOLIM TE ZELJO
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
ma jok bracuka bolan,kakvo tjeranjePointBlank je napisao/la: ↑15 dec 2020, 16:13Jeste se navili da otjerate babuku![]()
Na vasu zalost, a nasu radost, nece nigdje.
Igrači ga cijene, protivnici isto tako, iako ga se plase i preziru ga. Meni dovoljno![]()
Nije on kriv sto nesposobni kvazi biznismeni ne znaju naci pare, a da ulaze svoje novce kao birvaktile znaci samo jedno - opet ce ga to odvuci na sud, jer ce se naci neki novi idiot i nece isplatiti posuđeno kad bude kanulo.
A to što se miješa gore njima, ima potpuno pravo. Svi su tu okolo, a nigdje nikog nema kad treba. Upravo se vidi sad, kad je najteze, on je tu, a ostali samo kokodacu okolo, nisam vidio nigdje ni jednog ovog uticajnog menadzercica i bogatuna da je dosao i ponudio pomoc. A on vadi rukama vruce krompire, osvajao je titule, zaduzio klub vise nego iko... ostali izmiču guzicu jer se boje za sebe.
Bas me zanima, zelite li se vratiti u doba Landze, Telibecirevica, Hotica i ostalih![]()
Babuka je sinonim za poslijeratnog Zelju. Ko kaze suprotno, mogu reci da laze
Reci Zeljo i titula, uklapa se Osim. Reci Osim, uklapaju se i Zeljo i titule.
Zato i mislim da se s pravom treba pitati, jer koliko smo vidjeli u zadnjh 6 ili 7 godina, malo ko je bio dobronamjeran prema Zeljeznicaru, svi su ganjali samo svoje interese. Ako je on taj koji svojim djelovanjem brani klub od sitnih interesa kvazi biznismena, onda neka.
Interesantno je kako svi polete reci: "Amar treba ici", a niko to nije govorio u periodu od 2013 do 2019, uvijek je bilo dajte ljudima sansu, i slicne price, paa nas ljudi nagu*ise.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, covjek koji nas je obradovao titulama, pobjedama i svim mogucim, ili ove hijene koje ne mogu sponzora navuci, a busaju se da vole Zelju. Ili se Amaru spocitava jer nema i jare i pare, dok se drugima kroz prste gledalo i kad sp1ckaju par miliona bez rezultata!?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Po meni navijači ne bi trebali imati ikakav pristup upravljanju kluba(osim ko ne učestvuju u tijelima kluba).
I januarska Skupština kluba MORA biti zatvorena za javnost, za dobrobit kluba.
I januarska Skupština kluba MORA biti zatvorena za javnost, za dobrobit kluba.
Nemate ljudi potrebu danas pisati o bilo čemu,odajte pocast gospodinu i velikom umjetniku fudbala,covjeku kojeg su svi postovali i cija je smrt sve pogodila...
Jednom sam vec izrazio saucesce,ali Odovic je osoba kojeg treba pamtiti za sve ono sto je dao BH fudbalu, ali i svima nama moze biti primjer dobrote duse...
Jesmo rivali, ali taj covjek od svakog pitara ima veliko poštovanje i neka ti je laka zemlja bosanska...
Pocivaj u miru Milomire...
Jednom sam vec izrazio saucesce,ali Odovic je osoba kojeg treba pamtiti za sve ono sto je dao BH fudbalu, ali i svima nama moze biti primjer dobrote duse...
Jesmo rivali, ali taj covjek od svakog pitara ima veliko poštovanje i neka ti je laka zemlja bosanska...
Pocivaj u miru Milomire...
- siroliver69
- Kontakt:
Počivaj u miru veliki gospodine. Iako smo rivali, zbog ovakvih ljudi vas moramo poštovati više nego možete i zamisliti...
Neka ti je lahka, dobra zemlja bosanska, dobri čovječe.
Neka ti je lahka, dobra zemlja bosanska, dobri čovječe.
viewtopic.php?f=99&t=12264&p=8039982#p8039982
Procitajte post @nekadafanatik (ako vec niste) vezan za naseg Odu. Svaka cast
Danas se manite Skupstina, UO, Amara, direktora i ostalo. Kad je gospoda zadovoljna radom svih kako je objavila jutros i kad im se ne zuri ni za sta nema potrebe ni nama da se zuri nit da trosimo zivce svaki dan. Danas pogotovo.
Procitajte post @nekadafanatik (ako vec niste) vezan za naseg Odu. Svaka cast

Danas se manite Skupstina, UO, Amara, direktora i ostalo. Kad je gospoda zadovoljna radom svih kako je objavila jutros i kad im se ne zuri ni za sta nema potrebe ni nama da se zuri nit da trosimo zivce svaki dan. Danas pogotovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
polako svi odlaze 

- MocMahale444
Najljepsi fudbal smo igrali pod palicom Ode.
Jeste da Amar ima titule ali kad nas je vodio Oda tad smo bas igrali lijepo za oko.
Sto se tice uprave necu vise napisati rijec o tome, a i vi nemate potrebe jer ocito koga boli briga.
Jeste da Amar ima titule ali kad nas je vodio Oda tad smo bas igrali lijepo za oko.
Sto se tice uprave necu vise napisati rijec o tome, a i vi nemate potrebe jer ocito koga boli briga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sjeca li se neko scene sa pokojnim odom iz Tuzle u zadnjem mandatu,kad se na Pavica derao ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja se samo sjećam kad je Zaima prozivao
PS ljudi ohanite malo sa prepucavanjem bar danas
moSa ljoŽe
I ja se sjecam toga, skoro sam nekad i pisao to. Bukvalno sad u glavi mi odzvanja njegovo "Zaime" od momenta kad ovaj kroci na teren. Orio se stadion. Njega je ona polusezona 2018. godine, nazalost, puno kostala zdravlja. On je i sam to priznao kad je trazio da ode na bilo koju drugu funkciju.lijevapolutka je napisao/la: ↑15 dec 2020, 18:14Ja se samo sjećam kad je Zaima prozivao
PS ljudi ohanite malo sa prepucavanjem bar danas
Kako ne znate,kad se proderao Pavicuuu,Pavicuuu i napraivo nekako ljutitu facu...
Oda legenda..
Oda legenda..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Dobro si Dela, al je meni ostalo ono sa Zaimom. Čak me podsjetilo na film gori vatra, kad se onaj dere j.ebo si nas Zaime za sva vremena. Oda bez glasa ostao a Zaim po svom
moSa ljoŽe
To mi je bas urezano,5,6 puta Pavicuu ,Pavicuuu ljutita faca kao ris bukvalno...nikad to necu zaboraviti....kad bi neko imao isjecak ..lijevapolutka je napisao/la: ↑15 dec 2020, 18:27Dobro si Dela, al je meni ostalo ono sa Zaimom. Čak me podsjetilo na film gori vatra, kad se onaj dere j.ebo si nas Zaime za sva vremena. Oda bez glasa ostao a Zaim po svom
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakva si ti jajara neko ti napise da tjeras I ti se odmah povucesdelinjo je napisao/la: ↑15 dec 2020, 16:23ma jok bracuka bolan,kakvo tjeranjePointBlank je napisao/la: ↑15 dec 2020, 16:13Jeste se navili da otjerate babuku![]()
Na vasu zalost, a nasu radost, nece nigdje.
Igrači ga cijene, protivnici isto tako, iako ga se plase i preziru ga. Meni dovoljno![]()
Nije on kriv sto nesposobni kvazi biznismeni ne znaju naci pare, a da ulaze svoje novce kao birvaktile znaci samo jedno - opet ce ga to odvuci na sud, jer ce se naci neki novi idiot i nece isplatiti posuđeno kad bude kanulo.
A to što se miješa gore njima, ima potpuno pravo. Svi su tu okolo, a nigdje nikog nema kad treba. Upravo se vidi sad, kad je najteze, on je tu, a ostali samo kokodacu okolo, nisam vidio nigdje ni jednog ovog uticajnog menadzercica i bogatuna da je dosao i ponudio pomoc. A on vadi rukama vruce krompire, osvajao je titule, zaduzio klub vise nego iko... ostali izmiču guzicu jer se boje za sebe.
Bas me zanima, zelite li se vratiti u doba Landze, Telibecirevica, Hotica i ostalih![]()
Babuka je sinonim za poslijeratnog Zelju. Ko kaze suprotno, mogu reci da laze
Reci Zeljo i titula, uklapa se Osim. Reci Osim, uklapaju se i Zeljo i titule.
Zato i mislim da se s pravom treba pitati, jer koliko smo vidjeli u zadnjh 6 ili 7 godina, malo ko je bio dobronamjeran prema Zeljeznicaru, svi su ganjali samo svoje interese. Ako je on taj koji svojim djelovanjem brani klub od sitnih interesa kvazi biznismena, onda neka.
Interesantno je kako svi polete reci: "Amar treba ici", a niko to nije govorio u periodu od 2013 do 2019, uvijek je bilo dajte ljudima sansu, i slicne price, paa nas ljudi nagu*ise.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, covjek koji nas je obradovao titulama, pobjedama i svim mogucim, ili ove hijene koje ne mogu sponzora navuci, a busaju se da vole Zelju. Ili se Amaru spocitava jer nema i jare i pare, dok se drugima kroz prste gledalo i kad sp1ckaju par miliona bez rezultata!?![]()

S obzirom da je sahrana sutra zamolit cu vas kao i na dan ukopa rahmetli Dzubura za pisanje postova da pripazite do nekih 15h. Znate da se tema ne moze zakljucati, neka to bude nas nacin da mu odamo pocast. Nadam se iskreno da necu imati slicne molbe vise jer ne moze pod kozu.
Neka ti je lahka zemlja Oda.
Porodici i navijacima Zeljeznicara iskreno saucesce!
Porodici i navijacima Zeljeznicara iskreno saucesce!
Oda nek ti je vjecna slava i hvala. Posljednji trener na Grbavici koji je preferirao lijep napadacki fudbal i sa kojim je Zeljo u Evropi izgledao sasvim pristojno.
- MocMahale444
LjoZee je napisao/la: ↑15 dec 2020, 19:07
S obzirom da je sahrana sutra zamolit cu vas kao i na dan ukopa rahmetli Dzubura za pisanje postova da pripazite do nekih 15h. Znate da se tema ne moze zakljucati, neka to bude nas nacin da mu odamo pocast. Nadam se iskreno da necu imati slicne molbe vise jer ne moze pod kozu.
Ko god pocne pisati nesto sto nije oke a ti brisi.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Bilo je toliko lijepih sjećanja sa Odom, ali meni je najviše nekako oatalo u sjećanju kako je indirektno pojedincima rekao da veze sa životom nemaju. To je bilo u ono vrijeme suspenzija, kada je Zaja u trku hvato šut unutrašnjom - pa mu Oda fino skrenu pažnju da ne glumi Thierry Henry-a nego da napravi još 3 koraka i bukvalno se ušeta u go.delinjo je napisao/la: ↑15 dec 2020, 18:40To mi je bas urezano,5,6 puta Pavicuu ,Pavicuuu ljutita faca kao ris bukvalno...nikad to necu zaboraviti....kad bi neko imao isjecak ..lijevapolutka je napisao/la: ↑15 dec 2020, 18:27Dobro si Dela, al je meni ostalo ono sa Zaimom. Čak me podsjetilo na film gori vatra, kad se onaj dere j.ebo si nas Zaime za sva vremena. Oda bez glasa ostao a Zaim po svom
Neizmjerno sam tužan naš dragi Oda. Nadam se da ćeš nas pratiti sa nekog ljepšeg mjesta.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, doncarlo, Hansestadt, Samba71 i 48 gostiju.