FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lendra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lendra » 15 dec 2020, 16:15

delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 15:47
MojaMalenkost je napisao/la:
15 dec 2020, 15:38
KANA je napisao/la:
15 dec 2020, 15:27

mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar ode :roll: previse je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj :bih: :bih: VOLIM TE ZELJO
Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..
Ma iskreno kad se Amar vracao ja sam bio odusevljen,kontam ima sigurno spremnu neku dobru pricu nesto,ma nista ba na horuk usao bukvalno ,ne znam ni sto je sebi ovo dozvolio..
Ma amar ce poslije svega ovoga ostati najveca legenda kluba ili ce postati najveci grobar kluba treceg nema znajuci na kakv nacin je dosao u klub
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 16:23

PointBlank je napisao/la:
15 dec 2020, 16:13
Jeste se navili da otjerate babuku :)
Na vasu zalost, a nasu radost, nece nigdje.
Igrači ga cijene, protivnici isto tako, iako ga se plase i preziru ga. Meni dovoljno :salut:

Nije on kriv sto nesposobni kvazi biznismeni ne znaju naci pare, a da ulaze svoje novce kao birvaktile znaci samo jedno - opet ce ga to odvuci na sud, jer ce se naci neki novi idiot i nece isplatiti posuđeno kad bude kanulo.

A to što se miješa gore njima, ima potpuno pravo. Svi su tu okolo, a nigdje nikog nema kad treba. Upravo se vidi sad, kad je najteze, on je tu, a ostali samo kokodacu okolo, nisam vidio nigdje ni jednog ovog uticajnog menadzercica i bogatuna da je dosao i ponudio pomoc. A on vadi rukama vruce krompire, osvajao je titule, zaduzio klub vise nego iko... ostali izmiču guzicu jer se boje za sebe.

Bas me zanima, zelite li se vratiti u doba Landze, Telibecirevica, Hotica i ostalih :tokralju:

Babuka je sinonim za poslijeratnog Zelju. Ko kaze suprotno, mogu reci da laze
Reci Zeljo i titula, uklapa se Osim. Reci Osim, uklapaju se i Zeljo i titule.

Zato i mislim da se s pravom treba pitati, jer koliko smo vidjeli u zadnjh 6 ili 7 godina, malo ko je bio dobronamjeran prema Zeljeznicaru, svi su ganjali samo svoje interese. Ako je on taj koji svojim djelovanjem brani klub od sitnih interesa kvazi biznismena, onda neka.

Interesantno je kako svi polete reci: "Amar treba ici", a niko to nije govorio u periodu od 2013 do 2019, uvijek je bilo dajte ljudima sansu, i slicne price, paa nas ljudi nagu*ise.

Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, covjek koji nas je obradovao titulama, pobjedama i svim mogucim, ili ove hijene koje ne mogu sponzora navuci, a busaju se da vole Zelju. Ili se Amaru spocitava jer nema i jare i pare, dok se drugima kroz prste gledalo i kad sp1ckaju par miliona bez rezultata!?
ma jok bracuka bolan,kakvo tjeranje :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 15 dec 2020, 16:39

Po meni navijači ne bi trebali imati ikakav pristup upravljanju kluba(osim ko ne učestvuju u tijelima kluba).
I januarska Skupština kluba MORA biti zatvorena za javnost, za dobrobit kluba.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 dec 2020, 16:47

Nemate ljudi potrebu danas pisati o bilo čemu,odajte pocast gospodinu i velikom umjetniku fudbala,covjeku kojeg su svi postovali i cija je smrt sve pogodila...

Jednom sam vec izrazio saucesce,ali Odovic je osoba kojeg treba pamtiti za sve ono sto je dao BH fudbalu, ali i svima nama moze biti primjer dobrote duse...

Jesmo rivali, ali taj covjek od svakog pitara ima veliko poštovanje i neka ti je laka zemlja bosanska...
Pocivaj u miru Milomire...

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 15 dec 2020, 17:02

Počivaj u miru veliki gospodine. Iako smo rivali, zbog ovakvih ljudi vas moramo poštovati više nego možete i zamisliti...
Neka ti je lahka, dobra zemlja bosanska, dobri čovječe.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2020, 17:03

viewtopic.php?f=99&t=12264&p=8039982#p8039982

Procitajte post @nekadafanatik (ako vec niste) vezan za naseg Odu. Svaka cast :clap:

Danas se manite Skupstina, UO, Amara, direktora i ostalo. Kad je gospoda zadovoljna radom svih kako je objavila jutros i kad im se ne zuri ni za sta nema potrebe ni nama da se zuri nit da trosimo zivce svaki dan. Danas pogotovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 dec 2020, 17:15

polako svi odlaze :(

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 dec 2020, 17:25

Najljepsi fudbal smo igrali pod palicom Ode.
Jeste da Amar ima titule ali kad nas je vodio Oda tad smo bas igrali lijepo za oko.

Sto se tice uprave necu vise napisati rijec o tome, a i vi nemate potrebe jer ocito koga boli briga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 17:37

Sjeca li se neko scene sa pokojnim odom iz Tuzle u zadnjem mandatu,kad se na Pavica derao ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 15 dec 2020, 18:14

delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 17:37
Sjeca li se neko scene sa pokojnim odom iz Tuzle u zadnjem mandatu,kad se na Pavica derao ?
Ja se samo sjećam kad je Zaima prozivao

PS ljudi ohanite malo sa prepucavanjem bar danas
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2020, 18:18

lijevapolutka je napisao/la:
15 dec 2020, 18:14
delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 17:37
Ja se samo sjećam kad je Zaima prozivao

PS ljudi ohanite malo sa prepucavanjem bar danas
I ja se sjecam toga, skoro sam nekad i pisao to. Bukvalno sad u glavi mi odzvanja njegovo "Zaime" od momenta kad ovaj kroci na teren. Orio se stadion. Njega je ona polusezona 2018. godine, nazalost, puno kostala zdravlja. On je i sam to priznao kad je trazio da ode na bilo koju drugu funkciju.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 18:19

Kako ne znate,kad se proderao Pavicuuu,Pavicuuu i napraivo nekako ljutitu facu...

Oda legenda..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 15 dec 2020, 18:27

Dobro si Dela, al je meni ostalo ono sa Zaimom. Čak me podsjetilo na film gori vatra, kad se onaj dere j.ebo si nas Zaime za sva vremena. Oda bez glasa ostao a Zaim po svom
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 18:40

15 dec 2020, 18:27
Dobro si Dela, al je meni ostalo ono sa Zaimom. Čak me podsjetilo na film gori vatra, kad se onaj dere j.ebo si nas Zaime za sva vremena. Oda bez glasa ostao a Zaim po svom
To mi je bas urezano,5,6 puta Pavicuu ,Pavicuuu ljutita faca kao ris bukvalno...nikad to necu zaboraviti....kad bi neko imao isjecak ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 dec 2020, 18:55

delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 16:23
PointBlank je napisao/la:
15 dec 2020, 16:13
Jeste se navili da otjerate babuku :)
Na vasu zalost, a nasu radost, nece nigdje.
Igrači ga cijene, protivnici isto tako, iako ga se plase i preziru ga. Meni dovoljno :salut:

Nije on kriv sto nesposobni kvazi biznismeni ne znaju naci pare, a da ulaze svoje novce kao birvaktile znaci samo jedno - opet ce ga to odvuci na sud, jer ce se naci neki novi idiot i nece isplatiti posuđeno kad bude kanulo.

A to što se miješa gore njima, ima potpuno pravo. Svi su tu okolo, a nigdje nikog nema kad treba. Upravo se vidi sad, kad je najteze, on je tu, a ostali samo kokodacu okolo, nisam vidio nigdje ni jednog ovog uticajnog menadzercica i bogatuna da je dosao i ponudio pomoc. A on vadi rukama vruce krompire, osvajao je titule, zaduzio klub vise nego iko... ostali izmiču guzicu jer se boje za sebe.

Bas me zanima, zelite li se vratiti u doba Landze, Telibecirevica, Hotica i ostalih :tokralju:

Babuka je sinonim za poslijeratnog Zelju. Ko kaze suprotno, mogu reci da laze
Reci Zeljo i titula, uklapa se Osim. Reci Osim, uklapaju se i Zeljo i titule.

Zato i mislim da se s pravom treba pitati, jer koliko smo vidjeli u zadnjh 6 ili 7 godina, malo ko je bio dobronamjeran prema Zeljeznicaru, svi su ganjali samo svoje interese. Ako je on taj koji svojim djelovanjem brani klub od sitnih interesa kvazi biznismena, onda neka.

Interesantno je kako svi polete reci: "Amar treba ici", a niko to nije govorio u periodu od 2013 do 2019, uvijek je bilo dajte ljudima sansu, i slicne price, paa nas ljudi nagu*ise.

Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, covjek koji nas je obradovao titulama, pobjedama i svim mogucim, ili ove hijene koje ne mogu sponzora navuci, a busaju se da vole Zelju. Ili se Amaru spocitava jer nema i jare i pare, dok se drugima kroz prste gledalo i kad sp1ckaju par miliona bez rezultata!?
ma jok bracuka bolan,kakvo tjeranje :mrgreen:
Kakva si ti jajara neko ti napise da tjeras I ti se odmah povuces :D nego sacekati cu sutra pa da se na mamlin post nadovezem.Ti si super jednu stvar rekao ,jer sam I ja mislio da ima neki plan (pogotovo nakon njegovog prvog intervju gdje je naveo da Zeljo ima sto drugi klubovi nemaju) znaci tacno na horuk bez plana B .Dvije stvari su Amara dovele do ove situacija prva je ne izlazak u evropu radi licence (gdje je on poslije City rekao da od licence zavisi kakvu cemo ekipu imati ) a druga je da su pitari dobili Nama koji puno vise ulaze I samim tim je teze biti ispred njih.Znaci bez obzira na Nama Amar bi uzeo titulu samo da nismo sjebali licencu ,imali bi puno bolju ekipu I ona Tri boda bi sigurno negdje uzeli .Ova sezona I drugo mjesto je nas maksimum (jedino je sramota od kakvih smo ekipa gubili bodove)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 dec 2020, 19:07

slika

S obzirom da je sahrana sutra zamolit cu vas kao i na dan ukopa rahmetli Dzubura za pisanje postova da pripazite do nekih 15h. Znate da se tema ne moze zakljucati, neka to bude nas nacin da mu odamo pocast. Nadam se iskreno da necu imati slicne molbe vise jer ne moze pod kozu.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 15 dec 2020, 19:46

Neka ti je lahka zemlja Oda.
Porodici i navijacima Zeljeznicara iskreno saucesce!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 15 dec 2020, 19:52

Oda nek ti je vjecna slava i hvala. Posljednji trener na Grbavici koji je preferirao lijep napadacki fudbal i sa kojim je Zeljo u Evropi izgledao sasvim pristojno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 dec 2020, 20:00

LjoZee je napisao/la:
15 dec 2020, 19:07
slika

S obzirom da je sahrana sutra zamolit cu vas kao i na dan ukopa rahmetli Dzubura za pisanje postova da pripazite do nekih 15h. Znate da se tema ne moze zakljucati, neka to bude nas nacin da mu odamo pocast. Nadam se iskreno da necu imati slicne molbe vise jer ne moze pod kozu.

Ko god pocne pisati nesto sto nije oke a ti brisi.

slika

slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 15 dec 2020, 20:15

delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 18:40
15 dec 2020, 18:27
To mi je bas urezano,5,6 puta Pavicuu ,Pavicuuu ljutita faca kao ris bukvalno...nikad to necu zaboraviti....kad bi neko imao isjecak ..
Bilo je toliko lijepih sjećanja sa Odom, ali meni je najviše nekako oatalo u sjećanju kako je indirektno pojedincima rekao da veze sa životom nemaju. To je bilo u ono vrijeme suspenzija, kada je Zaja u trku hvato šut unutrašnjom - pa mu Oda fino skrenu pažnju da ne glumi Thierry Henry-a nego da napravi još 3 koraka i bukvalno se ušeta u go.

Neizmjerno sam tužan naš dragi Oda. Nadam se da ćeš nas pratiti sa nekog ljepšeg mjesta.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, doncarlo, Hansestadt, Samba71 i 48 gostiju.