Hvala za sve sto si dao Zelji i kao igrac i kao trener, gospodine Odovicu. Pocivaj u miru legendo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brate ,nazalost nista nas nece ujediniti ,niti probuditi1921boy je napisao/la: ↑15 dec 2020, 14:37Ako nam ovo nije dovoljna opomena od Boga da se ujedinimo da zaboravimo sto je bilo i da je ovo pozivnica Željovcima da uđu u klub da zajedno svi iznjedrimo iz ovog sivila
Nadam se da hoće
Jer zaboravite svi smo prolazni a zajedno činimo ŽELJEZNIČAR
Još jednom prevelik gubitak zaista,dosta je njegovo zdravlje i uništilo njegovo tjeranje ali nejse
Nadam se da će dobiti što je zaslužio i kakav je čovjek bio
RIP Oda legendo
mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar ode
Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..KANA je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:27mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar odeprevise je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj![]()
VOLIM TE ZELJO
Ma iskreno kad se Amar vracao ja sam bio odusevljen,kontam ima sigurno spremnu neku dobru pricu nesto,ma nista ba na horuk usao bukvalno ,ne znam ni sto je sebi ovo dozvolio..MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:38Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..KANA je napisao/la: ↑15 dec 2020, 15:27mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar odeprevise je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj![]()
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.