FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 15 dec 2020, 15:01

Hoce li se vise zavrsiti ova prokleta godina.. :plac: :(
Hvala za sve sto si dao Zelji i kao igrac i kao trener, gospodine Odovicu. Pocivaj u miru legendo.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 dec 2020, 15:07

Više mi je žao Ode nego kad mi neki moj umre...

Počivao u miru ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

iguita

Post Postao/la iguita » 15 dec 2020, 15:14

Pocivaj u miru, Gospodine.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 dec 2020, 15:14

1921boy je napisao/la:
15 dec 2020, 14:37
Ako nam ovo nije dovoljna opomena od Boga da se ujedinimo da zaboravimo sto je bilo i da je ovo pozivnica Željovcima da uđu u klub da zajedno svi iznjedrimo iz ovog sivila
Nadam se da hoće
Jer zaboravite svi smo prolazni a zajedno činimo ŽELJEZNIČAR

Još jednom prevelik gubitak zaista,dosta je njegovo zdravlje i uništilo njegovo tjeranje ali nejse

Nadam se da će dobiti što je zaslužio i kakav je čovjek bio

RIP Oda legendo
Brate ,nazalost nista nas nece ujediniti ,niti probuditi :roll: toliko stvari je bilo od one kradje u Bijeljini ,tabuta ,100 godina kluba ....
Milion i jedan razlog da se SVi Zeljovci sposobni stave na raspolaganje klubu ali nista :puke: opet kontam sve su to karinasi i nema tu neke ljubavi
samo nadji razlog da se ne ukljucis i vozdra

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 15 dec 2020, 15:17

Budimo svi kao Oda !
Pocivaj u miru legendo !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 15:17

Ma kakvi mi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 dec 2020, 15:20

Pocivaj u miru, Oda.
Porodici i navijacima iskreno saucesce.
PSPHM

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 15 dec 2020, 15:25

Porodici iskreno saučešće i hvala veliki gospodine Milomire Odoviću! :(
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 15 dec 2020, 15:27

delinjo je napisao/la:
15 dec 2020, 15:17
Ma kakvi mi ...
mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar ode :roll: previse je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj :bih: :bih: VOLIM TE ZELJO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 dec 2020, 15:29

Počivaj u miru Oda, hvala ti za sve, uvijek si bio i ostao ŽELJIN VOJNIK.
HVALA TI
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 dec 2020, 15:37

Pocivaj u miru Milomire,neka ti je laka ova naša Bosanska zemlja.Porodici iskreno saučešće...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 15 dec 2020, 15:38

KANA je napisao/la:
15 dec 2020, 15:27
delinjo je napisao/la:
Ma kakvi mi ...
mozda nije trenutak najbolji ali sve me je ovo nekako pogodilo ,nakon dvije godine sto sam srcem branio Amara i generalno svakog ko je bilo sta dobro donio klubu ali trenutno mislim da bi za Zelju najbolje bilo da Amar ode :roll: previse je Zeljovaca koji ga ne mogu smisliti , kad je bio onaj sastank govorio sam zajedno ili nikako ( nazalost vrijeme je pokazalo da je to jedino ispravno bilo) ,doslo je do podijela ,do dusmanluka ...itd Svi znamo da je on genije kao trener ali je pokazao da je za druge stvari bas los
100 godina kluba mi nismo mogli napraviti akciju za clanske **** (jedina sto su mogli smisliti je ona akcija karata)
Vrijeme je za mlade ljude ,kazu trenutni sto su u klubu da je ovo Vukoticevo cista fantazija ( pa neka bude fantazija ali krenimo tim putem)
neka nas nema 5 -6 godina nigdje ( ni ovako nas nece biti jer ovo nicemu ne vodi) ako treba ti novi ljudi neka prodaju i pomocni ,neka se vrate dugovi i da krenemo ispocetka i da imamo cilj :bih: :bih: VOLIM TE ZELJO
Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..
Pročepit će negdje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 dec 2020, 15:40

Rip Oda :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 dec 2020, 15:47

MojaMalenkost je napisao/la:
15 dec 2020, 15:38
KANA je napisao/la:
15 dec 2020, 15:27
delinjo je napisao/la:
Ma kakvi mi ...
Nije kasno ni sad, samo mnogima je i dan danas tesko izaci iz rovova i usmjeriti energiju u tom pravcu.. Navijaci tu pricu mogu pokrenuti, ali neophodno je izaci iz rovova..
Ma iskreno kad se Amar vracao ja sam bio odusevljen,kontam ima sigurno spremnu neku dobru pricu nesto,ma nista ba na horuk usao bukvalno ,ne znam ni sto je sebi ovo dozvolio..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 dec 2020, 15:48

Drugovi moji pitanje je da klub opstane u životu,sve je prolazno od Joška,Ivice,Ode,Amara,Misimovića,Gredića,Badžaka,Vukotića,Džubura a svi smo tu zbog jednog zbog Željezničara
Amar jeste dobar stručnjak,po meni najbolji za našu ligu ali ako neće raditi sa ljudima nije nam potreban klub treba da funkcionise kao skupina i cjelina ljudi koji su zajedno koji imaju zajednicki cilj svako za svoj dio Amar - teren - Predsjednik - poslovanje i financije
Ako će Amar dovesti u pitanje opstanak kluba u životu onda nam nije potreban.Ako neće ili ne želi da radi zajedno odmah neka odstupi ili neka ga nogiraju.Svaka čast trofejima,onome što je učinio za nas.Ali ako će se dovesti u pitanje opstanak kluba normalno da je klub ispred svih lica i osoba pa makar to bio Amar,Ivica,Senad bilo ko
Daj tim Vukotić/Gredić/Badžak + još par pismenih,dobrih ljudi Željovaca,koji imaju sposobnost da namaknu pare potpišu neke sponzorske ugovore itd + neko od mladih stručnjaka (Dudić,Karačić,Adžem,Mulalić) i da se krene konačno prema nekom generalnom napredku
jer vjerujem da Vukotić ima napravljen plan ili sistem za budućnost,čak i za ulazak nekog sa strane pa da se konačno krene u stabilizaciju pa makar to podrazumijevalo prodaju terena ali samo transparentno teren je prodan za 12.miliona KM : obaveze prema igračima u toku godine su npr 800.000 KM
+ zaostale plate,bonusi,premije = milion KM
Odštete koji su uposlenici/treneri dobili na sudu = 500.000 KM itd znači sve transparentno i sve pošteno gdje je svaka marka otišla itd

Kladim se da bi svaki navijač prihvatio da se proda teren,da se napravi kamp,vrate dugovi i da se nastavi stabilno poslovanje pa makar titule ne vidili još 10 godina ali ako se krene u tom smijeru sa sistemom zajedno za dobrim stvarima,vraćanjem dugova,kampom normalno dolaze potencijalni investitori a samim time i rezultati naravno
Ako se Amar može uklopiti neka ostane ako ne može "ćao ćao"

Znači sistem + pravi Željovci + neki mladi ambiciozni stručnjak - uz to napraviti dobar tim,gurati par juniora,nekima se zahvaliti i normalno da ćeš kad prodaš 3-4 juniora normalno da si primamljiv investitorima

Helem nejse,da ne smaram ipak nas je Oda napustio veliki zaista veliki gubitak
Rodjeni su pitarske picke!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 15 dec 2020, 16:03

Sta nam se ovo desava.. Pocivaj u miru, Oda majstore!
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 dec 2020, 16:03

RIP Oda.

Imao sam zadovoljstvo gledati M.Odovica i tu sjajnu generaciju FK Željeznicar. Romanticar na terenu, pristojan i kulturan u komunikaciji.

Neka Ti je lahka zemlja Bosanska :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 15 dec 2020, 16:13

Jeste se navili da otjerate babuku :)
Na vasu zalost, a nasu radost, nece nigdje.
Igrači ga cijene, protivnici isto tako, iako ga se plase i preziru ga. Meni dovoljno :salut:

Nije on kriv sto nesposobni kvazi biznismeni ne znaju naci pare, a da ulaze svoje novce kao birvaktile znaci samo jedno - opet ce ga to odvuci na sud, jer ce se naci neki novi idiot i nece isplatiti posuđeno kad bude kanulo.

A to što se miješa gore njima, ima potpuno pravo. Svi su tu okolo, a nigdje nikog nema kad treba. Upravo se vidi sad, kad je najteze, on je tu, a ostali samo kokodacu okolo, nisam vidio nigdje ni jednog ovog uticajnog menadzercica i bogatuna da je dosao i ponudio pomoc. A on vadi rukama vruce krompire, osvajao je titule, zaduzio klub vise nego iko... ostali izmiču guzicu jer se boje za sebe.

Bas me zanima, zelite li se vratiti u doba Landze, Telibecirevica, Hotica i ostalih :tokralju:

Babuka je sinonim za poslijeratnog Zelju. Ko kaze suprotno, mogu reci da laze
Reci Zeljo i titula, uklapa se Osim. Reci Osim, uklapaju se i Zeljo i titule.

Zato i mislim da se s pravom treba pitati, jer koliko smo vidjeli u zadnjh 6 ili 7 godina, malo ko je bio dobronamjeran prema Zeljeznicaru, svi su ganjali samo svoje interese. Ako je on taj koji svojim djelovanjem brani klub od sitnih interesa kvazi biznismena, onda neka.

Interesantno je kako svi polete reci: "Amar treba ici", a niko to nije govorio u periodu od 2013 do 2019, uvijek je bilo dajte ljudima sansu, i slicne price, paa nas ljudi nagu*ise.

Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu, covjek koji nas je obradovao titulama, pobjedama i svim mogucim, ili ove hijene koje ne mogu sponzora navuci, a busaju se da vole Zelju. Ili se Amaru spocitava jer nema i jare i pare, dok se drugima kroz prste gledalo i kad sp1ckaju par miliona bez rezultata!?

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 15 dec 2020, 16:13

Kakvi debili ovdje pisu tjeraju sviju redom iz kluba, prodaju imovinu, pljuju po svima. Ohanite malo, sto prije u glave utuvimo da smo NAVIJACI i da je nas jedini cilj pruzati podrsku nasem Zeljeznicaru prije ce klub stati na noge.
Zadnja izmjena: Mamla, dana/u 15 dec 2020, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 dec 2020, 16:15

Veliki gospodin, kako se sa svima nama fino ispricao u Ugljeviku na onoj njihovoj tribini.
Uvijek bio tu za naseg Zelju, iznjedrio nekoliko dobrih omladinaca a i igrali smo lijepo sa njim.
Pocivaj u miru legendo, bas zalosno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.