FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pocivaj u miru Oda. Iskreno saucesce prijateljima i navijacima Zeljeznicara.
Teška, jako teška godina za naš klub.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Jako tuzan dan za nas klub.
Oda majstore

Oda majstore

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pocivaj u miru Oda, moje saucesce porodici i navijacima FK Željezničar...
Sit tibi terra levis Odoviću Milomire, pamtit ću te po najboljem
Pocivaj u miru legendo.
Covjek koji moze biti samo primjer kako se voli i postuje klub. Mnogi se mogu samo ugledati na njega. Bio je uvijek tu kad je trebalo i dao sve sto je mogao.
Oda hvala za sve
Covjek koji moze biti samo primjer kako se voli i postuje klub. Mnogi se mogu samo ugledati na njega. Bio je uvijek tu kad je trebalo i dao sve sto je mogao.
Oda hvala za sve

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pocivaj u miru Oda..
Jedan od rijetkih vojnika kluba koji nikad nisu rekli ne i nikad nisu trazili nista od kluba..
Neka mu je lahka zemlja bosanska..
Kad stane srce moje i bog mi sklopi oci...
Jedan od rijetkih vojnika kluba koji nikad nisu rekli ne i nikad nisu trazili nista od kluba..
Neka mu je lahka zemlja bosanska..
Kad stane srce moje i bog mi sklopi oci...
Pročepit će negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Odavno on nije za ove planete.. ne viđam više takve ljude. Sretneš ga na cesti pitaš "kako ste Oda", a ono osmijeh onaj dječiji,od uha do uha, stane s tobom uvijek da prozbori koju. Volio je ljude, zato i jeste sad na boljem mjestu.. gdje su duše kao i njegove. Neiskvarene, poštene i odane.LjoZee je napisao/la: ↑15 dec 2020, 11:55Oda je covjek kojem je jedino Zeljo bio bitan. Njega ni predsjednik ni pomocni trener ni direktor niti bilo ko drugi nije zanimao. On ako je dobio poziv i ako je vidio da Zelji treba pomoc ostale stvari je stavljao po strani. Sto neko napisa na Klixu za onu sliku sto su stavili da je dovoljno vidjeti mu osmijeh i vidis da je iskren i dobar covjek bez trunku zlobe. Sto kazes iz njega je dobrota isijavala.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 dec 2020, 11:49Ko god je prozborio par riječi sa njim odmah je mogo prepoznat da nije od onih današnjih, sve nešto nadrkano nadrndano.. bukvalno iz njega je dobrota isijavala.
Ja ne znam da se ikad oko Želje bolji insan vrtio, a dolazio je uvijek, na svaki poziv, za razliku od mnogih.
Počivaj u miru, volimo te!
Ja ću ga pamtiti dok sam živ. Al' stvarno svaka pomisao na njega mi budi neku razdraganost u meni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oda lahka ti bila zemlja Bosanska. Počivaj u miru, porodici i navijačima FK Željezničar iskreno saučešće.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Iskreno saučešće porodici, uposlenicima kluba i navijačima Zelje.
Počivaj u miru Oda, a da se ovakva godina više nikada ne ponovi navijačima Zelje (Džubur, Oda).
Počivaj u miru Oda, a da se ovakva godina više nikada ne ponovi navijačima Zelje (Džubur, Oda).
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
IN MEMORIAM: MILOMIR ODOVIĆ (1955. - 2020.)
Bila je 2003. godina i još sam bio dječak, koji je sanjao snove. Igrala se 63. minuta utakmice protiv Heartsa, kada mi je Milomir Odović rekao da ulazim u igru. Bio je to moj evropski debi u dresu Željezničara i niko nije bio ponosniji od mene.
Hvala ti Oda, što si ostvario moje snove i snove mnogih drugih dječaka. Hvala ti za sve ono što si bio i što si ostavio mlađim generacijama u naslijeđe.
Jednom vojnik Željezničara, uvijek vojnik Željezničara.
Počivaj u miru Oda naš!
Edin Džeko
Bila je 2003. godina i još sam bio dječak, koji je sanjao snove. Igrala se 63. minuta utakmice protiv Heartsa, kada mi je Milomir Odović rekao da ulazim u igru. Bio je to moj evropski debi u dresu Željezničara i niko nije bio ponosniji od mene.
Hvala ti Oda, što si ostvario moje snove i snove mnogih drugih dječaka. Hvala ti za sve ono što si bio i što si ostavio mlađim generacijama u naslijeđe.
Jednom vojnik Željezničara, uvijek vojnik Željezničara.
Počivaj u miru Oda naš!
Edin Džeko
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nadam se da će ova teška godina (pogotovo nakon smrti koje su nas zadesile Džubur i Odović) za nas biti pozivnica svim Željovcima da uđu u klub i da pomognu. 100.godina nije mala stvar zato "SVI KAO JEDAN"
Rodjeni su pitarske picke!
Oda naš, dobri duh našeg Želje i Grbavice, počivaj u miru legendo!
Kakav je to gospodin i kakav Željovac, vazda je bio tu da pomogne i nikada nije gledao kakva je situacija u klubu i ko je u klubu, tjerali ga razni anonimusi, oni koji mu nisu ni do koljena, a on nikada nije izdao Želju.
Baš mi ga je žao, žao mi je i nas, da se hoće završiti ova prokleta godina.

Kakav je to gospodin i kakav Željovac, vazda je bio tu da pomogne i nikada nije gledao kakva je situacija u klubu i ko je u klubu, tjerali ga razni anonimusi, oni koji mu nisu ni do koljena, a on nikada nije izdao Želju.
Baš mi ga je žao, žao mi je i nas, da se hoće završiti ova prokleta godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Oda neka ti je laka crna zemlja porodici saucesce i svim navijacima Zeljeznicara
ova godina je bas teska za vas prvo predsjednik a sad i Oda
ova godina je bas teska za vas prvo predsjednik a sad i Oda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.