NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- Doktorinho
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Kao neko ko nije iz Tešnja, uvijek me zanimalo kako te tešanjske firme (zbog kojih je Tešanjska opština najrazvijenija) ne preuzmu TOŠK udruženi zajedničkim finansijama i naprave npr. neki dobar stadiončić. Da vam ne solim pamet, znamo svi sta je TOŠK i on kao takav zaslužuje Premijer ligu.
Nema interesa. Njima su pare bitne i sto vise da se radi. Najbolje je kad bi nekako sedmica imala 10 dana i da su svi radni. Osim Toska u Tesnju nema desavanja i događaja gdje se vise ljudi okupi da ljudi malo odmore o svakodnevnog zivota.Doktorinho je napisao/la: ↑20 nov 2020, 00:02Kao neko ko nije iz Tešnja, uvijek me zanimalo kako te tešanjske firme (zbog kojih je Tešanjska opština najrazvijenija) ne preuzmu TOŠK udruženi zajedničkim finansijama i naprave npr. neki dobar stadiončić. Da vam ne solim pamet, znamo svi sta je TOŠK i on kao takav zaslužuje Premijer ligu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mogu prijatelju, ali neće. I ovo sto daju je minimum naspram onog koliko mogu i koliko bi trebali. Uzmi to da TOŠK od Opštine dobije 80 hiljada godišnje i sve ce ti bit jasno. Dok ostali prvoligaši od svojih Opština dobijaju 200-300 hiljada KM.Doktorinho je napisao/la: ↑20 nov 2020, 00:02Kao neko ko nije iz Tešnja, uvijek me zanimalo kako te tešanjske firme (zbog kojih je Tešanjska opština najrazvijenija) ne preuzmu TOŠK udruženi zajedničkim finansijama i naprave npr. neki dobar stadiončić. Da vam ne solim pamet, znamo svi sta je TOŠK i on kao takav zaslužuje Premijer ligu.
Koliko god ja volim toska, nasi klubovi su rupa bez dna. Mi moramo prestat zivjet u komunizmu, ako se nesto privatniku ne isplati nije duzan da to podrzi i tacka. Klubovi moraju iznaci model po kojem bi privlacili vise novca, savez mora spusti ti cijena takmicenja i to sve dovesti u nekakvu normalnu ravan.
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Upravo. Prva liga BiH je najskuplja na svijetu. Ljudi nas opraše a zauzvrat ništa ne dobijemo od njih.atomac123 je napisao/la: ↑20 nov 2020, 11:54Koliko god ja volim toska, nasi klubovi su rupa bez dna. Mi moramo prestat zivjet u komunizmu, ako se nesto privatniku ne isplati nije duzan da to podrzi i tacka. Klubovi moraju iznaci model po kojem bi privlacili vise novca, savez mora spusti ti cijena takmicenja i to sve dovesti u nekakvu normalnu ravan.
Kod nas je, daj se pregura sezona, sad je pocelo sa polusezonom, pa sta bude poslije.
Dan te *ebo mrtvi, pun mi qrac vise toga, nek ugase klub.
Dan te *ebo mrtvi, pun mi qrac vise toga, nek ugase klub.
Upravo, mogu ja shvatiti da je kod nas situacija takva da ko god da dodje na celo kluba ima zadatak da namakne preko 300k od sponzora za sezonu i da to nije lahko.
Ali brate vise ove drame oko igraca i uprave na kraju svake sezone, a evo sad pocne izgleda i od polusezone nisu ba normalne.
**** mu mater vise, pitaju se zasto je carsija pusta, zasto ljudi odlaze...imas taj TOSK od svega sto neko rece i to ne mogu ispostovati bez drame, da se ne nerviramo konstantno svake **** godine.
Neka para u madracu, to je politika nasa ****, a sto nemas gdje sa dijetom cestito prosetati, da ne kazem nesto vise...ko **** to, ideja drustvenog dobra ne postoji ovdje!
Djeca nam u kino ko na eksurziju idu jbt...ispalit se samo odavde i to je to...
Ima li mahalskih kakvih? Gasimol se, il napadamo PL opet 

-
- Kontakt:
Gradi se pomocni teren.

“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
-
- Kontakt:
Zavrseno po starom dobrom obicaju.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Ima li kakvih desavanja oko kluba, radi li se sta?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Napredujemo. Prije je svaki pocetak sezone bio upitan a sada vec i polusezona.
Sta je rec’?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 dec 2020, 09:22Situacija gora neg što je bila pred prošlu skupštinu![]()
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sjećaš se da prošli put predsjednik nije htio da nastavi. Sad je ista situacija plus došlo je do problema zbog ovih izbora u savezu. Dva Jabandžića (edin i muris) su kandidati za 2 funkcije u savezima. Ispostavilo se da je neko protiv nekog radio od njih, jer savezu ne pašu oba naša da idu na te funkcije. Sve u svemu, zakuhali su, edin podnio ostavku na mjesto predsjednika skupštine kluba. Uglavnom, TOŠK ispašta zbog licnih interesa pojedinaca, a mi opet moramo da pu.imo ku.ac ne bil se smilovali pa vratili.
Isto sra.nje ko i svaki put.
Svaki put licni interesi. UGASI KLUB!
Predsjednice hvala ti, ali ponesi ostavku. Na ovakav nacin se ne vodi sportski kolektiv! Nije IVZ **** ga grob.
Ne mozes slat svoje igrače na kućni prag treneru drugog kluba da pregovara s njima!!! SMIJEŠNI STE.
OVAJ KLUB NEMA SVIJETLU BUDUĆNOST ZARAD LICNIH INTERESA I LJUDI STO "VOLE" TOŠK.
Teren sr davno morao i trebao napravit, zasto nije? !?
Odstupitr svi, pustite nas da pratimo drugu ligu centar, na sramotu vas i nacelnika!
Ako treba ugasite prvi tim, samo ostavite djecu da treniraju, makar da nisu na ulici!
Fuj!!
Predsjednice hvala ti, ali ponesi ostavku. Na ovakav nacin se ne vodi sportski kolektiv! Nije IVZ **** ga grob.
Ne mozes slat svoje igrače na kućni prag treneru drugog kluba da pregovara s njima!!! SMIJEŠNI STE.
OVAJ KLUB NEMA SVIJETLU BUDUĆNOST ZARAD LICNIH INTERESA I LJUDI STO "VOLE" TOŠK.
Teren sr davno morao i trebao napravit, zasto nije? !?
Odstupitr svi, pustite nas da pratimo drugu ligu centar, na sramotu vas i nacelnika!
Ako treba ugasite prvi tim, samo ostavite djecu da treniraju, makar da nisu na ulici!
Fuj!!
Bruka i sramota, da TOŠK-a upliću u lične interese i sukobe. Dovode upitanje sve godine rada i provedene na raznim funkcijama u TOŠK-u, radi mjesta u savezu. Fuj sramota.
-
- Kontakt:
Bitno je da Semso opet ima sta komentarisati po FB-u
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, VivaLaLiberta i 6 gostiju.