Plava birtija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Plava birtija
Joj, kad se sutra oglase saopstenjem. Imam osjecaj da ce mi biti zao sto sam prizivao da se oglase.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
cuvajte upravno bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga
jbt dns sam proglasen prodanom dusom, cirkusantom, pitarom, zvijezdom pitarskih fb profila sve jer govorim istinu protiv ubleha
kad stane neko u odbranu onog ubipitara jazavac mrtvi probio mozak da se svi trebamo drzati za rukice i cuvati upravu i onda on prvi dns pljuje na direktora po zadatku
ono obraz kao dzon od tene

jbt dns sam proglasen prodanom dusom, cirkusantom, pitarom, zvijezdom pitarskih fb profila sve jer govorim istinu protiv ubleha
kad stane neko u odbranu onog ubipitara jazavac mrtvi probio mozak da se svi trebamo drzati za rukice i cuvati upravu i onda on prvi dns pljuje na direktora po zadatku

- MocMahale444
Mislis da prvi reket foruma voli slagatiSudoHusika je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:05Ne vjerujem ja @delinju vidiš da je aktivirao beast mode. Kome je ovo po planu on nije dobar u glavu.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:03![]()
Samo lagano vidis ovi iz uprave kazu da sve ide po planu.

Sta ja znam gotivim Amara ali malo je kompas izgubio, neka ga kao trener vala jos 5 godina.
Samo je ters u 16.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti. Znam da je igračima vjerovatno puna kapa nekih stvari, ali Brko je 2 ili 3 utakmice morao bolje "odigrati." Bez obzira na sve...MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:12Mislis da prvi reket foruma voli slagatiSudoHusika je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:05Ne vjerujem ja @delinju vidiš da je aktivirao beast mode. Kome je ovo po planu on nije dobar u glavu.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:03![]()
Samo lagano vidis ovi iz uprave kazu da sve ide po planu.![]()
Sta ja znam gotivim Amara ali malo je kompas izgubio, neka ga kao trener vala jos 5 godina.
Samo je ters u 16.
Željezničar za život cijeli!
haj se izmirite vas dvojica
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma cim se ovo desava trener-direktor ko god da je u pravu pokazatelj je da i unutra kluba nije zdrava atmosfera nevezano za financije. Ljudski odnosi su losi. Osim ako nastavi ovako van terena da ceprka nece se on jos dugo ovdje zadrzati jer ce ova naredna polusezona biti 3x gora ako se ne nadju pare i ende.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:12Sta ja znam gotivim Amara ali malo je kompas izgubio, neka ga kao trener vala jos 5 godina.
Samo je ters u 16.
-
- Kontakt:
Ljoze ti si se dokazao u fantasyu a @braco u statistici. Vrijeme je za SŠ.LjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:22Ma cim se ovo desava trener-direktor ko god da je u pravu pokazatelj je da i unutra kluba nije zdrava atmosfera. Osim ako nastavi ovako van terena da ceprka nece se on jos dugo ovdje zadrzati jer ce ova naredna polusezona biti 3x gora ako se ne nadju pare i ende.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:12Sta ja znam gotivim Amara ali malo je kompas izgubio, neka ga kao trener vala jos 5 godina.
Samo je ters u 16.
- MocMahale444
LjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:22Ma cim se ovo desava trener-direktor ko god da je u pravu pokazatelj je da i unutra kluba nije zdrava atmosfera nevezano za financije. Ljudski odnosi su losi. Osim ako nastavi ovako van terena da ceprka nece se on jos dugo ovdje zadrzati jer ce ova naredna polusezona biti 3x gora ako se ne nadju pare i ende.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:12Sta ja znam gotivim Amara ali malo je kompas izgubio, neka ga kao trener vala jos 5 godina.
Samo je ters u 16.
Druze on prvo treba krenuti od pomocnika i prestati biti ters kao da nosicem
Da je “najbolji” trener u bih, jeste.
Sad se svi cude kao kakav je Amar a znaju svi dobro da je tezak ko tuč.
Cekam da odu Veselinovic i A. Zec da ih ne bih priklao na treningu koliko me nerviraju. Ali najjaci Braconi nakon Krupe kaze "sad bih vas zaklo yebem vam sve"

- MocMahale444
Braco ovako kao miran a prije mjesec ili nesto jace, kad je poceo psovati
.
Od do.
Od do.
a da mi ipak maznemo onaj trofej iz pitarskih kancelarija i okrivimo veselog i asima za to da ih se rijesimo lakse

Ma gdje nece realnoMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:28Braco ovako kao miran a prije mjesec ili nesto jace, kad je poceo psovati.
Od do.

Jednom mozes halalit protiv slabije ekipe da zijanis, ali 3x jok. Pusta se prica da samo nasi nemaju plata tj. uvjete te vrste pa izadje za 2-3 dana da pola lige nema. Znaci nisi jedini i nisi napravio preveliki uspjeh sto si drugi jer eto igraci nemaju redovna primanja. Eto, Siroki slicna situacija i korona i plate pa ljudi 2 boda iza. Niko ne govori Karacicu izvukao si maksimum. Kakva pita od g sa Stilicem, Zecom, Bekricem, Ikicem, Alispahicem... u ekipi. Pa ne igramo sa juniorima.
- MocMahale444
Trebaju se udruziti sejo vip satara i aza sisoje kamikaza, uloziti u Želju.
suade husika i robuste rekao sam da se izmirite,fkt ne mislim ponavljati
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
tu bi jose najvise profitirao vala sisoju nahraniti on kad jede sa viljuskom normalnom covjeku je kao da jede sa kutljacom hahahahhahahMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:36Trebaju se udruziti sejo vip satara i aza sisoje kamikaza, uloziti u Želju.

-
- Kontakt:
Treba nam brzine.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:36Trebaju se udruziti sejo vip satara i aza sisoje kamikaza, uloziti u Želju.

Sve majstori a nigdne konja za utrku.

Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 14 dec 2020, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Robust je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:38tu bi jose najvise profitirao vala sisoju nahraniti on kad jede sa viljuskom normalnom covjeku je kao da jede sa kutljacom hahahahhahahMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 23:36Trebaju se udruziti sejo vip satara i aza sisoje kamikaza, uloziti u Želju.![]()

Pukne mu film pa kaze hajde da stavimo šlepera na grb.
**** majk uja kineski pricam ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hancajkava hamešano oncana konjičiva.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.