Ti to ljepše od mene sročiš. To je poenta.

@muhoni uvažio sam tvoju opravdanu kritiku prvi put.

Nemoj bezveze momka ujedati, bezveze ti je ta fora.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti to ljepše od mene sročiš. To je poenta.
Slažem se, ali to ćemo teško doživjeti. Bogatih Željovaca skoro i da nema, ovi što rade dobro svoje poslove ne bi rizikovali karijeru zbog Želje i tako je to. Tako da samo neko sa strane ko vidi svoj interes je naša nada.Brkooo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:04Nas problem je to pickasto pronalazenje uvijek nekih izgovora, kao eto psovat ce ti neko ako ti dobro radis svoj posao. Nevjerovatna doza gluposti i pickastog mentaliteta. Ista stvar i za neke bogate Zeljovce koji uvijek pametuju kako treba ovo ili ono a prstom ne mrdaju da nesto promijene, stalno smisljaju neke izgovore. Stanje se moze promijeniti samo konkretnim djelovanjem, ulaskom i radom u klubu a ne pametovanjem po kaficima, forumima itd..Dejan1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 16:41Ima ovdje i do naše raje, normalne. Ima već odavno upozno sam momka, srednje tridesete, bolesnik ko i mi, naleti na trening, trening tekmu, tu je uvijek, jedan od onih koje prepoznaš na tekmi. I prije par mjeseci na nekom treningu sami nas dvojica, reko hajmo na kafu i sjednemo u Makijato. Tu saznam da je momak sa nepunih 30 postao direktor u jednoj jakoj firmi, u privatluku pliva od 20-te, sposoban, pametan, elokventan. I tu mi kaže da su mu nudili preko nekih prijatelja da dodje u Želju da bude direktor. Pitam ga ja brate i šta si reko, kaže mi on, a odbijem, šta treba da mi raja sa tribine za pola godine yebe mater. E takav momak odbije, a Džihanić i slični polete na prvu da se uhljebe. Tu je naš problem.
Kaze sve se desilo 3. decembra, a 2. smo dobili Zrinjski. Tog 2. se oglusio na naredjenja IO, nasao se pametan i on odlucivao kome ce koliko pustiti novca. Tog 3. su igraci saznali da nisu dobili novce kako im je receno uoci Zrinjskog. Dobro si prosao papak, trebao ti je Brko gčavu otkinuti. I kazu cestita Amar igracima. Eto zasto im cestita, je li vam jasnije sad.Admir74 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:05https://radio.sarajevo.ba/sport/nogomet ... mom/399873
Ekskluzivno / Direktor Džihanić o odlasku iz FK Željezničar: Odlazim zbog Amara Osima
Istina je, nisam više direktor Fudbalskog kluba Željezničar. Ovu odluku sam donio 3. decembra, kada sam imao verbalni sukob sa trenerom Amarom Osimom. Klubu sam poslao dopis da me razriješi dužnosti.
To u ekskluzivnom razgovoru za portal ****.ba kaže Enis Džihanić, sada već bivši direktor Fudbalskog kluba Željezničar.
Džihanić za naš portal prvi put u javnosti govori o sukobu koji se dogodio tog 3. decembra sa trenerom Plavih.
"Sve se dogodilo u mojoj kancelariji. Ušao je Osim i verbalno me napao. U tom razgovoru su s njegove strane pale teške riječi, koje ja sebi nisam mogao dozvoliti i podnio sam ostavku. To što mi je sve izgovorio Osim, nisam mogao sebi dopustiti da ostanem u klubu. Iz tog razloga sam odman napisao dopis članovima Upravnog odbora da odlazim", priča nam Džihanić.
Na naše pitanje da li je došlo do fizičkog obračuna u kancelariji, Džihanić kategorično kaže:
"Ne, nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, samo su pale teške riječi. No, i to što je Osim izgovorio je bilo previše".
Džihanić kaže da je nakon smrti predsjednika Admira Džubura, koji je umro 23. novembra od posljedica koronavirusa, ostao jedina ovlaštena osoba u klubu.
"Kada je predsjednik Džubur preselio, sve je ostalo na meni. No, Bilo je lijepo dok je trajalo. U klub sam ušao kao navijač. Srcem sam radio. Te neke priče da Upravni odbor nije bio zadovoljan mojim radom, što prenose pojedini portali, nisu istinite. Ako Upravni odbor ima neku poruku za mene, neka se očituje na stranici kluba. Napominjem da o mom radu može govoriti samo Upravni odbor, a ne Amar Osim, koji je samo uposlenik kluba. Klubu želim sve najbolje u budućnosti, a ja s Grbavice odlazim čista obraza", kazao je Enis Džihanić, sada već bivši direktor Fudbalskog kluba Željezničar za portal ****.ba.
https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/ evo ih, samo izostaviti rahmetli Dzubura
Dobro necemo sve naravno, ima posebnih ali velika vecinaLjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:28https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/ evo ih, samo izostaviti rahmetli Dzubura
Ove u Skupstini posebno. Yebo li ih kraj januara.
MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:33Skupstina sto prije kakav januar, sad cu zvati Jogeta da poCera to i ubrza proces.
Za Skupstinu kolega objasnio u par recenica.starigrad je napisao/la: ↑14 dec 2020, 09:55postajes naporan.
sta da se skupstina i danas odrzi, ako se nema nista konkretno reci (izuzev kritika na sva desavanja i rezultate, ako ko ima muda to iznijeti javno), ako nema ljudi sa konkretnim planovima, idejama, novcem... koji bi preokrenuli situaciju,prvenstveno u finansijskom smislu?
zakazati i odrzati skupstinu, samo da bi se ispostovala forma i obaveza odrzavanja iste na godisnjem nivou, u trenutku i okolnostima u kakvim se nalazimo, vodi nas samo u jos vecu dubiozu.
Prijatelju 64 covjeka u ovim klupskim strukturama da svako moze obezbijediti 3.000 KM mjesecno sad bi sastav izgledao ovako:LjoZee je napisao/la: ↑14 dec 2020, 17:28https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/ evo ih, samo izostaviti rahmetli Dzubura
Ove u Skupstini posebno. Yebo li ih kraj januara.
mah.MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:20![]()
Zamislili su da gube utakmice? Da nema marke u klubu? Da se navijaci izmedju sebe zavade? Da klub srozaju do dna?
Dobro nije im losa zamisao.![]()
Šta će biti ako nedo Bog skrenemo sa pravog puta i ne bude sve pod kontrolom...MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:20![]()
Zamislili su da gube utakmice? Da nema marke u klubu? Da se navijaci izmedju sebe zavade? Da klub srozaju do dna?
skupstina deki ondaDejan1921 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:28Šta će biti ako nedo Bog skrenemo sa pravog puta i ne bude sve pod kontrolom...MocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2020, 18:20![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.