Drugi go' ide njemu na dusu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
drugi jeste njegov lose postavio zivi zid...Esii TM87 je napisao/la:2-0
valjda ce makar izjednaciti... igro sam 1x...Esii TM87 je napisao/la:2-0
Naucio od Hasagica.adnan_hzsa je napisao/la:drugi jeste njegov lose postavio zivi zid...Esii TM87 je napisao/la:2-0
Pretjerujes, ovo nije velik kiks. Kakav Sorensen. Ne mjenjaju se golmani ko napadaci.miky_hz je napisao/la:Nije ovo njegov dan,nazalost mislim da je ovo najgori trenutak za kikseve jel Sorensen je ipak veca zvjezda,i mislim da je vec od iduceg kola on na golu,naravno nista protiv Begovica ali cini mi se da ce tako biti,cini mi se dosta nerzvozan,lose ispucaje lopte i uz vec taj gol koji ide njemu na dusu prvo poluvrijeme za njega lose,kao i cijele ekipe u globalu
Nije kriv za 1 primljen gol,ali bogami za drugi jestebosnas_ je napisao/la:ja sam gledao drugo poluvrijeme,Beg nije imao posla...nije kriv za primljene golove,nadam se da ce zadrzati mjesto prvog golmana..Stoke jako los..
kupis Dreambox i imas sve kanaleSir Matt je napisao/la:Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .
Sir Matt je napisao/la:Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .
Znaš šta ja velim . Da zajebemo ovu Englesku ligu i kupimo što je moguće više termina naše nam jedne jedine BH-govačke lige . Naše je slađe ipak .Adinjo je napisao/la: Vidis, to je sasvim normalno u drugim zemljama, samo eto kod nas je to ne shvatljiva stvar, ali nama je uvjek tudje bilo sladje !!
To bi bilo i napametnije.Domace a naseSir Matt je napisao/la:Znaš šta ja velim . Da zajebemo ovu Englesku ligu i kupimo što je moguće više termina naše nam jedne jedine BH-govačke lige . Naše je slađe ipak .Adinjo je napisao/la: Vidis, to je sasvim normalno u drugim zemljama, samo eto kod nas je to ne shvatljiva stvar, ali nama je uvjek tudje bilo sladje !!
Naj me hebat .
Sto se tice Engleske lige ovi sa BHT tu nemaju nikakvog izbora fakticki,jel prava za ova podrucija ima SportKlub i oni su ti koji biraju utakmice,BHT moze dobiti tu jednu utakmicu koja se ne prenosi u tom trenutku na Sportklubu...drugacije je bilo ranije kad je BHT imao sva prava i prenosili su sta su htijeli,sad sta im se da to i uzmu...a vrlo logicno da im nece dati super dobru utakmicu,nego ce im uvaliti neku lijevu koja nije u prvom planuSir Matt je napisao/la:Samo isčekujem njegov odlazak jer gdje su naši igrači tu je 'gledatelj_te_lige_belaj' . Neshvatljivo je da pored dva derbija današnjeg rasporeda oni prenose Stoke jer u njemu brani naš picipjevčić - Asmir . Isto tako Pjanić za Lyon i konstantno guranje u program kada je Ligi Prvaka na rasporedu . ON : Asmir je kriv kod drugog gola i što dalje od Uniteda sa kojim se navodno povezuje . Iako smatram da to neki debelonja sa naočalima oflatkivno zaključuje te plasira u javnost , daleko mu stan bio od Manchestera .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.