FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 14 dec 2020, 13:10

@UBIPITAR Ti se k'o budala sikiraš što te prozivaju cirkusanti čiji su postovi sa foruma završili na svim pitarskim facebook stranicama.

Tačno je da nam fali 3-6 plniranih bodova za koje su krivi i uprava i Amar a posebno pojedini igrači. Da smo ostali na tom nekom planiranom zakstatku ništa se od ovoga ne bi pisalo. Međutim, desilo se to što se desilo zbog hira navijača i svih interesnih strana našeg kluba, promjene su potrebnije i sve izvjesnije nego ikada.
Željezničar za život cijeli!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 dec 2020, 13:12

I sad kao ja treba da se okrenem protiv Amara što je neradniku, koji laje na klub po pitarskim kafićima, koji usput nije kao v.d. unio 10km u klub, rekao da je yebivjetar i nesposobnjaković?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 13:14

de ba husika lik je svima mrtve psovao tko se usudio kritiku reci i on nesto sad aman zadovoljan sezonom a raspad sistema u klubu svi koji smo pisali da ne valjaju stvari da ne valja ekipa da je nenormalno da jedan mentol veselinovic je u prvoj postavi dobijale su se uvrede i psovanje sad istrpite gospode kad druga strana ima argumente na sve sto ke govorila i neka obraz istrpi al avaj ovakvom kao ubipitaru nema obraza jer se prodao za kafu il sliku sa igracem il upravom

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 dec 2020, 13:15

Zato je i upitno čiji su ;)
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 13:17

SudoHusika je napisao/la:
14 dec 2020, 13:10
Da smo ostali na tom nekom planiranom zakstatku ništa se od ovoga ne bi pisalo. Međutim, desilo se to što se desilo zbog hira navijača i svih interesnih strana našeg kluba, promjene su potrebnije i sve izvjesnije nego ikada.
Pa da smo ostali na -2, -4, -5, -6 nebitno onda bi mogao reci da je polusezona uspjesna, ali kad vec nisi ostao ne mozes cestitati nikome bez obzira na okolnosti. Odnosno mozda bi i mogao, ali da tri poraza nemas od Krupe i Mladosti. Da si lupam izgubio od Zrinjskog i Sirokog dva puta. Ne spominje niko poraz od Borca i Sirokog jer imas neku vrstu razumijevanja da kazem tako. Cestitati igracima nakon poraza od Krupe je samo ponizavanje navijaca. Ako hoces da im cestitas vec idi u svlacionicu pa cestitaj.

Ali, ako ovo negativno ne iskoristimo da okrenemo pozitivno po sebe sa velikim promjenama jos je veca tragedija. Nekad ti lose u ovom momentu moze donijeti nesto dobro za 2, 3 mjeseca ako se potrudis.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 14 dec 2020, 13:17

@Brkooo
Pa to je to otprilike kao i što napisa UBIPITAR, ni dodati ni oduzeti. Definitivno da nam trebaju promjene i promjene će biti ako Bog da, ovako funkcionisanje kluba ne može ništa dobro donijeti. Što se tiče igre, činjenica je da ove neke utakmice ni u ludilu nismo smjeli izgubiti, ali realno i ruku na srce neke nismo trebali ni dobiti. Tako da kad se sve podvuče trebali smo završiti sa +5-6 bodova, ali Bože moj tako je kako je. Imamo trenera koji je izvukao maksimum iz ekipe u uslovima i sranju kakvom jesmo, tako da ne vidim razlog da tjeramo i grdimo nešto ako za to nemamo bolju alternativu, a smiješno je i govoriti da postoji bolja alternativa Amaru. Skupiti se i nastaviti dalje, biće bolja situacija uvjeren sam, biće promjena no sikiriki. :salut:

PS. Pojedini neka se zapitaju jesu li navijači Željezničara i trebaju li dati podršku.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 14 dec 2020, 13:22

Po meni trebaju iz kluba otici: Veselinovic, Milicevic, Eric, Fejzic i Miletic. Dovest dobro pojacanje i gurat juniori za rezervnu opciju...

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 dec 2020, 13:23

Robust je napisao/la:
14 dec 2020, 13:14
de ba husika lik je svima mrtve psovao tko se usudio kritiku reci i on nesto sad aman zadovoljan sezonom a raspad sistema u klubu svi koji smo pisali da ne valjaju stvari da ne valja ekipa da je nenormalno da jedan mentol veselinovic je u prvoj postavi dobijale su se uvrede i psovanje sad istrpite gospode kad druga strana ima argumente na sve sto ke govorila i neka obraz istrpi al avaj ovakvom kao ubipitaru nema obraza jer se prodao za kafu il sliku sa igracem il upravom

1. Fino je više puta aposfrofirao da su promjene nužne i to temeljite.
2. Retardi od igrača nisu u stanju 2 puta pobijediti Krupu. Za onakvu ekipu koja je kanta za nabijanjr ti ne treba ni trener pa čak ni 11 zdravih igrača, bar po meni.

Gledam danima šta se piše, da ne povjeruje čovjek kakve bljuvotine se javno pišu. 4 čovjeka diskutuju a ostali pišu takve postove da završavaju kod pitara na stranicama. Ja sam prvi ako treba da idemo i da iznesemo stav upravi ili skupštini ali sam veliki protivnik ponižavanja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 dec 2020, 13:24

https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ona/384989

Bolje da niste nista ni pisali. Yebo ga danasnji novinari. Prepricavaju polusezonu ko da mi nismo nista pratili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 13:28

al najjace kad napises da ne valja nesto i to gospodi i njihovim okicama sa uvrnutim pogledom na svijet odmah nisi navijac dusman si ovakav onakav izvrijedjaju te ljudi gore nego da si Karadžić sad direktori ne valjaju a prije dva mjeseca trubili o nekoj sinergiji da se drzimo za rukice skupa itd itd.
i toj gospodi je normalno da trener koji je podredjen tom direktoru moze i ima osnova da ga napada i da prodje nekažnjeno jedinstven primjer na svijetu svega mi trebamo traziti podravku da nam vegeta bude sponzor jer njihov slogan u sve se mijesa ide vrh

ovi zbog rezultata i cirkusa koji su napravili zasluzili su svaki vid ismijavanja navijaci nisu i ne mogu biti krivci niti se na njih bacati krivnja sto je klub postao cirkusko drustvo

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 dec 2020, 13:33

Robust je napisao/la:
14 dec 2020, 13:28
al najjace kad napises da ne valja nesto i to gospodi i njihovim okicama sa uvrnutim pogledom na svijet odmah nisi navijac dusman si ovakav onakav izvrijedjaju te ljudi gore nego da si Karadžić sad direktori ne valjaju a prije dva mjeseca trubili o nekoj sinergiji da se drzimo za rukice skupa itd itd.
i toj gospodi je normalno da trener koji je podredjen tom direktoru moze i ima osnova da ga napada i da prodje nekažnjeno jedinstven primjer na svijetu svega mi trebamo traziti podravku da nam vegeta bude sponzor jer njihov slogan u sve se mijesa ide vrh

ovi zbog rezultata i cirkusa koji su napravili zasluzili su svaki vid ismijavanja navijaci nisu i ne mogu biti krivci niti se na njih bacati krivnja sto je klub postao cirkusko drustvo
E pa eto, uspio si u svojim zamislima, ovo na kraju što si napisao. Nastavi slikati krigle u kafićima i cirkuzati sa klubom kojeg navodno voliš. :clap:

slika

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 dec 2020, 13:35

14 dec 2020, 13:12
I sad kao ja treba da se okrenem protiv Amara što je neradniku, koji laje na klub po pitarskim kafićima, koji usput nije kao v.d. unio 10km u klub, rekao da je yebivjetar i nesposobnjaković?
Ovo jeste istina, puno toga je laprdao pitarima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 dec 2020, 13:39

Robust je napisao/la:

Cekaj, po nasem Statutu direktor je isto sto i cistacica. Nema frajer nikakve odgvornosti osim da radi sta mu Uprava kaze. A kada ne uradi sta mu Uprava kaze onda mu treba **** sve. To je uradio pred utakmicu sa Sirokim.

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 14 dec 2020, 13:41

Semper je napisao/la:
14 dec 2020, 11:32
1921boy je napisao/la:
14 dec 2020, 11:26
Kometa je napisao/la:
14 dec 2020, 11:04

Ti znas koliko mu nudi zrinjski na ruke
Pusti ga ba vidis da pojma nema **** i 50 hiljada na ruke kad neće biti prva postava i kad će gledat sa tribina a kod nas sigurno moze igrati prije Hajdara jer je vise ofanzivan igrac a ne da Hajdar igra onako poludesno ili Meša da igra poludesno
Zivi bili pa vidjeli ako Hiros potpise za nas ja nikad slova na ovoj temi necu napisati.
e tacno mi dode kredit da uzmem da ga dovedemo kod nas, samo da ne citam vise tvoje gluposti

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 14 dec 2020, 13:42

plavousrcu je napisao/la:
14 dec 2020, 13:39
Robust je napisao/la:

Cekaj, po nasem Statutu direktor je isto sto i cistacica. Nema frajer nikakve odgvornosti osim da radi sta mu Uprava kaze. A kada ne uradi sta mu Uprava kaze onda mu treba **** sve. To je uradio pred utakmicu sa Sirokim.
Sta je uradio pred Siroki? Kako on moze objavljivati dokumente koje dalje tako se treba znati sta je on uradio odnosno sta nije.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 dec 2020, 13:43

Ja sam možda drugačije odgojen ali iskreno ne ide mi u glavu da se neko ko navija za Želju može družiti sa nekim ko navija za Sarajevo. Još u svemu tome da sjedne sa takvim i priča o klubu. Ja evo sa svojih 40 godina znam par pitara i to vrlo površno, i nisam više od par riječi sa njima razmijenio. A to da uposlenik kluba ili igrač ide i šmeka im neke stvari je za metka u čelo.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 dec 2020, 13:43

14 dec 2020, 13:33
Robust je napisao/la:

E pa eto, uspio si u svojim zamislima, ovo na kraju što si napisao. Nastavi slikati krigle u kafićima i cirkuzati sa klubom kojeg navodno voliš. :clap:

slika
sve po zaslugama nisam ja kriv sto su debili u klubu svi odreda doveli da im se svi smiju i ako ima jos koji post da prenesu neka prenose bujrum meni nije problem jer ja stojim iza svojih riječi i ovo je bolna istina sto sam napisao :kafa: :kafa: jer kad smo zadnji put uzeli titulu djeca rodjena tada sad su drugi osnovne
a sto se tice piva jbg ne mere svako biti golden slipper kad znas vrijedjati prvi a nisam te nikad spomenuo a ti si mene prozivao cirkusantom itd izdrzi prozivanja kad krenu jer na kraju vrati se karma kao bumerang jer sve sto ste propagirali je promasaj samo takav

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 dec 2020, 13:47

14 dec 2020, 13:42
Znači, nije se desilo nikada da trener izrazi nezadovoljstvo radom sportskog direktora, direktora i uprave? Hajde da i to čujem.
Nemam pojma kako stvari stoje u klubu ali pisao sam to jednom baš ovdje da sam slučajno jednom kod stadiona stao sa ekipom u kojoj je bio i naš bivši direktor. Šokirao sam se iskreno, da sam se ja kao neko sa srednjom školskom spremom i volanom kao sredstvom rada osjeća nadmoćno intelektualno nad direktorom Želje koji za to prima barem pet puta veću platu od mene.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 14 dec 2020, 13:50

Harise je napisao/la:
14 dec 2020, 13:22
Po meni trebaju iz kluba otici: Veselinovic, Milicevic, Eric, Fejzic i Miletic. Dovest dobro pojacanje i gurat juniori za rezervnu opciju...
Kakav Amar i juniori. Treba on da se resetuje i trenira juniore kao i Adžem pa da bi dao pravu priliku nekom golobradom mladiću.
Odović je isto čovjek koji je davao prilike mladićima. Amar voli godine i iskustvo u nogama. Osim Tuceta baš mu je to pomoglo ove jeseni, pogotovo zadnje dvije tekme.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 14 dec 2020, 13:52

Pojedini su se bas dobro zamaskirali ko Zeljini navijaci

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 25 gostiju.