Brkooo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 02:27
wolfie je napisao/la: ↑14 dec 2020, 02:02
Brkooo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 00:46
@
Ubipitar, Kakvo je vase misljenje o ovoj sadasnjoj situaciji, nadolazecoj skupstini itd?
E jesi i našao koga ćeš upitati. Ekvivalent onima sa lobotomije.
Ozbiljno me zanima kakvo je misljenje njega i @Nastrojeni jer su bliski klubu i imaju insajderske informacije. Mnogo tacnije informacije od @admira i sl..
Znam da ne bih trebao o ovome pisati i nemam obicaj da prenosim informacije kad sa nekim diskutujem preko privatnih poruka ali mogu reci da prosli put kad sam se dopisivao sa @ubipitarom, sve sto je napisao tad, obistinilo se, al' apsolutno sve..
Ne znam iz kojih razloga slijepo brani ljude u klubu, ne poznajem ga i ne mogu tvrditi da li ima neki interes, da li se kao sto @robust napisa prodao za dres, kafu itd, u to ne ulazim, ali je cinjenica da nikad konstruktivno nije kritikovao, nego je samo branio nekoga i to je nesto sto me kod njega nervira, ali opet ponavljam sto se tice informacija koje mi je pisao uvijek je bila istina, nikad nije slagao..
Sa obzirom kako svi igraju historijske sezone i jedu malu djecu na terenu,a mi nikad gori,amateri,ublehaši,kokuzi sa najgorim terenom(šišaju samo pred utakmicu) izuzev što Talijani kažu "perfetto",presmiješnom podrškom navijača,lažno zabrinutih,drugo mjesto i četvrtfinale kupa,odnosno 4 boda više nego prošle sezone moram biti zadovoljan,ostaje gorak okus radi Krupe(brutalno oštećeni)a ko nas yebe,kad što nismo vodili 2-0 do 15.minute.To što 5etari igraju sezonu kakvu igraju na to ne možemo utjecati izuzev izravnog duela.Suma sumarum po mojoj računici za ovaj zadnji ciklus nam fale 4 boda.
Ne mogu i neću igračima previše da zamjeram,jer znam kroz šta su i oni prolazili(izuzev 2-3 pojedinca koji smrde kao i par forumaša ovde)
Doveo si ono što si mogao jorganom pokriti,nažalost smo morali prodati našeg najboljeg veznjaka da bi prodisali malo.
Ove što misle da branim upravu,nek malo bolje čitaju između redova,jedino što sam branio je sprdnja sa klubom od ovih par balavih bilmeza,što su u sadejstvu sa upitnim acc.u par navrata pravili cirkus,ismijavali klub,samim tim i svu našu istoriju i legende.
Apsolutno mislim da se stvari moraju iz korjena promjeniti,jer ovako funkcionisanje ne vodi ni čemu,pogotovo u ovoj pandemiji,gdje je klub evo već godinu bez izvora prihoda navijačkog tijela/sponzora
Mnogi su nešto obećali da će pomoći,neki su nešto i uradili,pripremili,izuzev ovog direktora ublehaša koji osnovne stvari u vezi pripreme skupštine nije uradio a žali se nešta.
Eto ukratko,pozdrav tebi i iole normalnim koji mogu stvari realno pogledati.