Ja sam rekao strpljenje i dodatnih 6 mjeseci jer UO je bio u fazonu da osluskuje zelje i cim se kaze "odlazi" oni otpustaju. Krenulo sa Mulalicem i zavrsilo 2018. sa Odovicem. Izabrao si ih i stani iza svog izbora godinu ipo tj. tih pola godine jos sto je dovoljno da mozes vidjeti kako stvari stoje i da li ima boljitka.Brkooo je napisao/la: ↑14 dec 2020, 01:47Ja se nadam @Ljoze, da se zezas u vezi Adzema i Mulalica. Ne mogu da vjerujem da ljudi generalno imaju tako slabo pamcenje i da se ne sjecaju kroz kakve smo sve horore prolazili sa trenerima, u blizoj proslosti. Eto ta dvojca, od Edisovih pogibija, papanluka, ostavljanja kostiju na terenu, bravo Liga drago mi je sto si me to pitao, do Adzemovih transfer rokova i dovodjenja Kenana Hadzica, Cubare, Mehremica, Elsnera, Modica, Jusufija itd, a cilj je kao titula..
U takvom cesce mijenjaju izgubili su osjecaj odgovornosti i odlucnosti.
I iskreno cisto sumnjam da je sam Adzem dovodio igrace i da su oni bas svi njegova zelja. Ako ti predsjednik kaze javno na press da je on gledao i doveo Zajmovica Bog zna koliko je jos doveo i kakve su to seme bile.
Bilo proslo, ali mora se znati ko sta radi da bi bilo uspjeha. Sve dok se neko pa i za sitnicu mijesa nema od toga nista. Uvuce se nervoza, nesigurnost, vidis da neko ne polaze nikom racune u bilo kojoj relaciji i ne mozes ti tu napraviti nista jer ce puci prije ili kasnije i napraviti potop. I to ugl. uvijek bude pred nesto odlucujuce, kljucno da stvar napravi gorom.