FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta se opste hvatamo nekih stari tema. Razmisljajmo naprijed, koga dovesti za napadaca ? Sta za ugovore ?
Veceras, Dusan, ne znam, centrasut ne zna ubacit. Kako je Oremus, u kakvom je stanju ?
Veceras, Dusan, ne znam, centrasut ne zna ubacit. Kako je Oremus, u kakvom je stanju ?
Ma brate da staviš propalicu s ulice na njeno mjesto bila bi ista situacija s ovom finansijskom podrškom i svim ostalim stvarima jer je klub stabilan.
Mada nek' su stavili žensko to je dobra odluka pokazuje ozbiljnost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Osim sto se kaze Striker 
Bring us forward je isto i povedi nas dalje/naprijed

Bring us forward je isto i povedi nas dalje/naprijed
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nego jel jos neko se pitao ko je onaj deba pored Marinovica?

Emcho masu nabija pa ce na proljece definiciju

Emcho masu nabija pa ce na proljece definiciju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
52 člana za noć, idemo dalje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni nece nesto, vraca me da ispocetka popunjavam, a samo hocu da produzim??? Ukucam barkod clanske i nista...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti druže, al ja da sam one noći bio pred zgradom kluba, sad bih se u ogledalo pogledao i rekao sebi "e debilu jedan". A i ja sam bio za odlazak Sabrine u eri sir Hurtića i onog lutanja, djelovala je totalno izgubljeno i malo šta je tada bilo kako treba, al izgleda da su tek unazad dvije godine iz kluba nogorani oni koji su trebali biti. Sad vidimo rezultat. Zapitam se samo gdje li je onaj brat sa onim transparentom "kurv.etino stara", kako bi ti njega nazvao?extazy je napisao/la: ↑13 dec 2020, 06:28Ne mozes nikako Debilima nazvati ljude, koji su krv ostavili za grb kluba i hordi, zna se ko je bio na ovim protestima, tu je bio dio ljudi koji su napravili Horde Zla, oni debili sigurno nisu, a debilom nazivas i moju blisku familiju, koja je takodjer ucestvovala u stvaranju navijacke scene. Naravno da imaju pravo da slave, odbranili su ovaj grb, a odbranili su i ovaj grad, to su navijaci Sarajva. Nemojte mi Megamixova, Osimovaca i Misketovaca, mi smo svi navijaca Sarajva.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 dec 2020, 03:28
Promjene u marketingu nisu odraz protesta, jer dotične likove je bolio qurac za marketing, tu su bili radi Husrefa. Niko nije došao da protestuje, jer je eto marketing bio u qurcu i zato što je Instagram bio neaktivan. Nešto čisto sumnjam da se uvela 'Bordo sedmica' zbog tih protesta.
I nije istina da ste tu bili zbog generalnih mana i mušica Uprave, već isključivo zbog Husrefa. Te priče i šupljake možeš nekom drugom prosipati. Oni protesti, šaranja, transparenti, vrijeđanja i ostali vid ataka je bio isključivo zbog njega. Debili se nafurali nešto, hoće oni da ruše, a danas slave te iste ljude kojima su prije godinu psovali najmilije i zvali ih svakakvim imenima.
Pa prvi dan kad je dosla direktorica, odma sam reko sta ce ova "futa" ? To ti je balkanski mentalitet, danas te pljuju, sutra te slave. Direktorica je pogazila sve sumnje sto sam u nju imao.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma ja na kraju sam to i uradio
Ocekivao sam da kad produzujes da ne moras ponovo popunjavat
Zdrava hrana, teretana

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li prošlo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Bordo jutro 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jest
?
Kako ces to znati?
Pa ne pise to nigdje, a klub to vec ima od originalnog uclanjenja, tj. Trebalo bi
Doduse vjerovatno je to druga firma vodila prije a sad tek mi kao klub...
mislio sam da si ocekivao da ti se popuni forma sama. Ako si mislio bez forme, vjerovatno im treba forma zbog azuriranja podataka. Uglavnom brzo se odradi

54 do sada
Kakav je mali Dal? Zna li neko nesto vise?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], keli, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, napoleon72, Posejdon i 73 gosta.