FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 02:32

AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 01:15
Historicar je napisao/la:
13 dec 2020, 01:09
Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 00:56

Prije tacno godinu dana, sami smo sebi bili najveci neprijatelj. Pokusao se kult napraviti, gdje bi jedan covjek bio veci od kluba. Hvala Bogu, to nije uspjelo. Husrefa sam postovao, postujem i danas, ali ni blizu kao nekada... Sve je izrezirano na stetu kluba. Danas smo historiju ispisali. Vjerovatno, ljudi koji su bili najglasniji protiv uprave su trenutno potpuno druge osobe. Kao da se nista nije desilo. Znam ja nas, **** ti nas!

Hvala UO. Hvala Vinko i SS. Hvala momci, vi ste istinski sampioni!
Koji su naši bivši igrači, cak i neke legende javno podržali ove proteste ispred kluba, neki su čak i došli ispred klupskih prostorija te veceri ?
Među njima bio je i klupska legenda i jedan od najboljih nogometaša novije generacije FK Sarajevo Almir Zeka Turković.

On je u razgovoru za ****.ba otkrio razlog dolaska i podrške.

„Došao sam da vidim raju, a sve ovo Husref je zaslužio. Žao mi je što je ovakav način da se sve ovo dešava, ali drugog izbora nije bilo. Ovo što sada vama govorim, govorio sam i prije deset godina, i kada je došao Tan, pa i prijatelji Sarajeva i sada. No, žao mi je što sve ovo ne pije vode“, priča popularni Zeka za ****.ba.

„Neki kažu da sam lud, da stalno te isto pričam, ali ovo je prešlo svaku mjeru na koji je način Musemić smijenjen. Husref zaslužuje poštovanje. Iz Splita, Zagreba, Zadra... su me zvali telefonom, raspituju se za detalje. Nikome nije jasno da jedan trener bude smijenjen, a da je prvi na tabeli. Husref je ujedinio sve prave navijače FK Sarajevo, a koliko vidim ima podršku iz cijele BiH, ali i regiona. Stvarno je napravio jedno navijačko jedinstvo“, dodao je Turković.

„Svi su zasitili lopovluka i zato je došlo ovoliko raje pred klupske prostorije“, dodao je Turković za ****.ba.
Za ovog pakaša i mahalca znam.
"ali ovo je prešlo svaku mjeru na koji je način Musemić smijenjen"

Ovo je najveća i najlakše oboriva floskula cijele te mahalske hajke i obmane. I dalje mi je nevjerovatno da nijedan glupi novinar nije pitao "a na koji je to način smijenjen?" Uz onu "otjerali ga". Šta je to tjeranje? Kako se tjera? Čime?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 02:35

skoroalen je napisao/la:
13 dec 2020, 01:54
Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 01:31
Hocemo li im halaliti draga braco?

Ja im halalim! Sutra cemo opet nepoznati jedni drugima skakati u zagrljaj kao protiv Celtica, a za par godina protiv velikana u grupnoj fazi aBd.
Ma kharinu halalit. Sutra opet kad nanjuše vlastiti interes u klubu, povest će proteste. Rampu im udarit, njihove slike pred stadion okačit uz natpis "Persona non grata". Ono ti je bukvalno bio pokušaj "državnog udara", samo na klub. Svim pobunjenicima nakon pobuna leti glava, tako je bilo uvijek.

Sjećaju li se sad pojedini pljuvačine poslije Mladosti? Kad smo @ajdo, @Nobel i ja (i još neki, ne mogu se sjetit sad) trubili kako se o treneru sudi na polusezoni i na kraju sezone? Sad svi mlaz sperme izbacili na Vinka, a tjerali ga poslije 2. kola. Debili.

Šampion je Saraj'vo!
Ma džaba ti je to moj Škoro pričati.. Stalno trubim po pitanju strpljenja u bilo kojem kontekstu, od igara, trenera, forme, igrača, transfera, ali nema fajde. Daj sve sad i sve odmah, nikakve racionalnosti i odmjerenosti.

Sreća pa se niko od nas ne pita ništa, to bi ti bila havarija. Pokušali su se neki napraviti važnim prije godinu dana, ali puće qurac svima u Upravi.

Opet ponavljam, samo sabura i samo lagano, kakva je atmosfera u timu, takva treba biti i ovdje. Nemojte sutra kada se izađe na tržište i krene tragati za napadačem ili nekim drugim pozicijama srrati bezveze i odmah udariti po Emiru, Sabrini, petom, desetom ako se ne usliši vaša želja. Nemojte krenuti srrati ako se u prvih deset dana prijelaznog roka ne dovede niko. Nemojte srrati ako dođe neki igrač s nešto slabijim CV-jem, pa udariti priču kako nije 'kapitalac' (osipam se od te riječi).

Bilo je bruku primjera.. Od početka i tempiranja forme, rekosmo sačekajte, pa evo šta ispade. Sve planirano u saradnji Vinka i Jele. Pljuvačina na Jelu, rekosmo sačekajte, evo šta ispade. Pljuvačina nakon Mladosti, evo šta ispade. Negativa kako će bodovni razlika opasti, ispade +9 u odnosu na drugog. Tako i ranije.. Sačekajmo Tatara na terenu, momak kida. Dođe Miličević, "ma joj Emire šta je ovo lik invalid od povreda", momak satr'o. I tako dalje..

Sačekajte, sve u svoje vrijeme. Znam da ima i onih isfrustriranih, teških karaktera, nervoznih, životno izyebanih, nejebaca i ostalih, ali laganeze. Mislim, što se mene tiče, udrite opet i odmah negativno, ali samo na kraju ispadate međedi i žohari, koje će raja na kraju nakačiti s pravom. Dođe igrač, sačekaj teren. Dođe sutra trener, sačekaj teren. Dođe čistačica, sačekaj. Ovi ljudi su pokazali da znaju svoj posao, da imaju totalno povjerenje Nama, da imaju ideju, viziju i gard, da su uhodani između sebe i to frcera odlično. Pustite neka rade svoj posao, naše je da to ispratimo i uživamo.
Znam ja da ovo džaba pišem opet, ali eto ako pročita par ljudi i dođe im iz guziice u glavu, ja ću biti zadovoljan.

Drago mi je da ima razumnih ljudi poput škore, bodyja, ajde, vanje, jokera, pantelije i još njih kojih ne mogu odmah na prvu da se sjetim. Likove poput ledesme, sancheza, reda i sličnih opet nabijem na qurac, pogotovo prvog ljigavca.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 02:39

Rahma je napisao/la:

Prije tacno godinu dana, sami smo sebi bili najveci neprijatelj. Pokusao se kult napraviti, gdje bi jedan covjek bio veci od kluba. Hvala Bogu, to nije uspjelo. Husrefa sam postovao, postujem i danas, ali ni blizu kao nekada... Sve je izrezirano na stetu kluba. Danas smo historiju ispisali. Vjerovatno, ljudi koji su bili najglasniji protiv uprave su trenutno potpuno druge osobe. Kao da se nista nije desilo. Znam ja nas, **** ti nas!

Pa gledaj. Ja sam bio protiv uprave, uzvikivao protiv njih, pricao protiv na sve strane ali ima tu jos mnogo toga.
Svako ko je i ovdje pisao protiv uprave automatski je nazvan husrefovcem, ja prvi, iako me ne zanima prozivanje anonimusa preko satelita, mutiram, prijavim i vozi dalje.
Kao da me stvarno bolio khurac za husrefom, meni ni u dzep ni iz dzepa, on kao legenda fks je mozda i izgubio tu titulu svojim bezobrazlukom i tvrdoglavoscu nakon raskida ugovora, takoreci isao je na stetu kluba, po emisijama, portalima, plakao na sve strane i sve to masno naplatio.

Uprava se tjerala jer je trener otjeran kolo prije pauze, prije kraja polusezone, ali u to vrijeme je imalo utjecaja i to sto je u pitanju husref, koji je zivot posvetio Sarajevu i nije zasluzio bas to kolo pred kraj da se otjera.
Za nezadovoljstvo grupe utjecalo je i to sto je tada jedna nepoznata zena iz siminhana takoreci otjerala tu legendu, uz podrsku rumenog kojeg vecina nije voljela.
Ja sam prvi razmisljao, ako nije otjeran poslije 8 komada od atalante, ostavljen dugo poslije i prvi na tabeli, zasto bi kolo prije kraja dobio otkaz kao prvi na tabeli, iako je izgubio na tom derbiju logicno je da se odradi to zadnje kolo (koje smo svakako kiksali u gostima protiv najgoreg tima lige), medjutim uprava ga je smijenila.
Ali i to na stranu. Sjecas li se kakva je situacija bila poslije poraza na derbiju? Svi yebu majke svima, i na utakmici i na mrezama poslije.
Svi su prizeljkivali neke promjene jer je igra zadnjih par kola bila katastrofalna. Horde pocele prozivati upravu poslije smjene, vecina navijaca se drzala po strani jer zbog tadasnjih igara ni sami nisu bili sigurni da li stati uz horde ili uz upravu. Prvi put kada se pocelo prozivati, nije bilo nijednog zvizduka sa istoka-zapada.
Dok su horde postrojavale igrace ispred tribine, istok je sutio, nije negodovao jer smo svi zajedno zeljeli samo bolji rezultat i titule.
Tek nakon boljih rezultata, kada su horde nastavile prozivati upravu, javila se ta podjela na husrefovce i novi sastav, raja je krenula podrzavati upravu, prvobitno zbog hordi jer su tada bili u rasulu, a htjeli da se pitaju za mnogo toga, tek onda zbog samog rada uprave. Hiljade i hiljade komentara i parola protiv uprave tada po drustvenim mrezama, po namovom profilu itd itd itd, a nesto ne bih rekao da su horde bile u takvom sastavu da ih je bilo vise hiljada spremno na tjeranje. Bilo ih je i na istoku, dobar broj je ljudi bio za tjeranje pa su se povukli da bi stali uz vecinu.

U tadasnje interese necu ulaziti, da li je, zbog koga i zasto pravljen neki ultimatum, to zna samo par ljudi.
Ocigledno je da od tada sve ide na bolje i da smo totalno drugi klub, druga dimenzija, nivo vise.
Ko zna sta bi bilo i da li bi se ista od ovih rekorda i svih uspjeha desilo da nije bilo tog protesta, te opomene, da se uprava probudi?
Dovoljno je pogledati koga su otjerali iz administracije, a koga uposlili. Pa tek ove godine je doveden strucnjak za marketing, vidite li samo nase drustvene mreze, ovo je na nivou jednog reala, sve azurno, sve na vrijeme, sve dostojno, ali i zanimljivo.
Pitaj ljude iz grupe za ovo stanje, reci ce ti da nije bilo protesta ne bi bilo nista od ovih titula i uspjeha.
Pitaj ljude sa istoka reci ce ti da je tjeranjem husrefa sve krenulo na bolje, a ne poslije protesta, iako se desilo sve kroz par dana. Svako svoje "goni".

Niko ne smije i ne moze trenutno imati nikakvu zamjerku protiv trenutnog rada uprave, ekipa radi sve kako bismo napravili evropski iskorak jer smo svakako iznad nivoa lige. Skupio se odredjen broj cestitih i obrazovanih ljudi kojima je u interesu FK Sarajevo prije svega i to mora imati pozitivan rezultat na kraju, naravno uz pomoc svih sponzora i glavnog investitora gospodina Nama.

Ne znam kako ces protumaciti ovaj post, nije ni bitno, samo da mi se ne nakace balavci na njega. Pokusao sam pribliziti stav svih nas koji smo bili protiv uprave i reci da nas zanima FKS, a ne husref, da nisu bas svi bili cvjetici i da uprava nije radila bas tako zlatan posao prije vise od godinu. Uzivaj u najljepsem dobu naseg kluba, blistavoj jeseni, zlatnom proljecu i propasti malog kmeljeelje.
Veceras slavimo, do januara slavimo i uzivamo, a onda maksimalno uci u pripreme i na derbiju ovjeriti titulu. Zivjeli svi dobronamjerni ljudi.

I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMA...
NEMA NAZAD

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 02:48

Jedna od najogavnijih riječi i izraza, kada je u pitanju naš klub, je riječ legenda. Kako je samo olako dodjeljuju i pripisuju razni polupismeni novinari. Čuj Turković legenda, lik ponikao i odigro dvije sezone u klubu, za 97/98 nema podataka, a u sezoni 06/07 odigrao 22 utakmice i dao 5 golova. I legenda. Pa dan te yebo šta je onda Dušan Hodžić? Znači Nedim Hadžić nek se vrati, odigra još sezonu i već je legenda sa 20 godina :rol: :rol: Ovi novinarski uhljupi, sa mahalašima i klošarima interesdžijama, su mi ogadili tu riječ. Izgleda napraviš 3 dobra lažnjaka, pošalješ nekog u reklame i legenda si.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 02:51

holyman je napisao/la:
13 dec 2020, 02:39
Rahma je napisao/la:

Pa gledaj. Ja sam bio protiv uprave, uzvikivao protiv njih, pricao protiv na sve strane ali ima tu jos mnogo toga.
Svako ko je i ovdje pisao protiv uprave automatski je nazvan husrefovcem, ja prvi, iako me ne zanima prozivanje anonimusa preko satelita, mutiram, prijavim i vozi dalje.
Kao da me stvarno bolio khurac za husrefom, meni ni u dzep ni iz dzepa, on kao legenda fks je mozda i izgubio tu titulu svojim bezobrazlukom i tvrdoglavoscu nakon raskida ugovora, takoreci isao je na stetu kluba, po emisijama, portalima, plakao na sve strane i sve to masno naplatio.

Uprava se tjerala jer je trener otjeran kolo prije pauze, prije kraja polusezone, ali u to vrijeme je imalo utjecaja i to sto je u pitanju husref, koji je zivot posvetio Sarajevu i nije zasluzio bas to kolo pred kraj da se otjera.
Za nezadovoljstvo grupe utjecalo je i to sto je tada jedna nepoznata zena iz siminhana takoreci otjerala tu legendu, uz podrsku rumenog kojeg vecina nije voljela.
Ja sam prvi razmisljao, ako nije otjeran poslije 8 komada od atalante, ostavljen dugo poslije i prvi na tabeli, zasto bi kolo prije kraja dobio otkaz kao prvi na tabeli, iako je izgubio na tom derbiju logicno je da se odradi to zadnje kolo (koje smo svakako kiksali u gostima protiv najgoreg tima lige), medjutim uprava ga je smijenila.
Ali i to na stranu. Sjecas li se kakva je situacija bila poslije poraza na derbiju? Svi yebu majke svima, i na utakmici i na mrezama poslije.
Svi su prizeljkivali neke promjene jer je igra zadnjih par kola bila katastrofalna. Horde pocele prozivati upravu poslije smjene, vecina navijaca se drzala po strani jer zbog tadasnjih igara ni sami nisu bili sigurni da li stati uz horde ili uz upravu. Prvi put kada se pocelo prozivati, nije bilo nijednog zvizduka sa istoka-zapada.
Dok su horde postrojavale igrace ispred tribine, istok je sutio, nije negodovao jer smo svi zajedno zeljeli samo bolji rezultat i titule.
Tek nakon boljih rezultata, kada su horde nastavile prozivati upravu, javila se ta podjela na husrefovce i novi sastav, raja je krenula podrzavati upravu, prvobitno zbog hordi jer su tada bili u rasulu, a htjeli da se pitaju za mnogo toga, tek onda zbog samog rada uprave. Hiljade i hiljade komentara i parola protiv uprave tada po drustvenim mrezama, po namovom profilu itd itd itd, a nesto ne bih rekao da su horde bile u takvom sastavu da ih je bilo vise hiljada spremno na tjeranje. Bilo ih je i na istoku, dobar broj je ljudi bio za tjeranje pa su se povukli da bi stali uz vecinu.

U tadasnje interese necu ulaziti, da li je, zbog koga i zasto pravljen neki ultimatum, to zna samo par ljudi.
Ocigledno je da od tada sve ide na bolje i da smo totalno drugi klub, druga dimenzija, nivo vise.
Ko zna sta bi bilo i da li bi se ista od ovih rekorda i svih uspjeha desilo da nije bilo tog protesta, te opomene, da se uprava probudi?
Dovoljno je pogledati koga su otjerali iz administracije, a koga uposlili. Pa tek ove godine je doveden strucnjak za marketing, vidite li samo nase drustvene mreze, ovo je na nivou jednog reala, sve azurno, sve na vrijeme, sve dostojno, ali i zanimljivo.
Pitaj ljude iz grupe za ovo stanje, reci ce ti da nije bilo protesta ne bi bilo nista od ovih titula i uspjeha.
Pitaj ljude sa istoka reci ce ti da je tjeranjem husrefa sve krenulo na bolje, a ne poslije protesta, iako se desilo sve kroz par dana. Svako svoje "goni".

Niko ne smije i ne moze trenutno imati nikakvu zamjerku protiv trenutnog rada uprave, ekipa radi sve kako bismo napravili evropski iskorak jer smo svakako iznad nivoa lige. Skupio se odredjen broj cestitih i obrazovanih ljudi kojima je u interesu FK Sarajevo prije svega i to mora imati pozitivan rezultat na kraju, naravno uz pomoc svih sponzora i glavnog investitora gospodina Nama.

Ne znam kako ces protumaciti ovaj post, nije ni bitno, samo da mi se ne nakace balavci na njega. Pokusao sam pribliziti stav svih nas koji smo bili protiv uprave i reci da nas zanima FKS, a ne husref, da nisu bas svi bili cvjetici i da uprava nije radila bas tako zlatan posao prije vise od godinu. Uzivaj u najljepsem dobu naseg kluba, blistavoj jeseni, zlatnom proljecu i propasti malog kmeljeelje.
Veceras slavimo, do januara slavimo i uzivamo, a onda maksimalno uci u pripreme i na derbiju ovjeriti titulu. Zivjeli svi dobronamjerni ljudi.

I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMA...
Čuj kako bi protumačio post, ti si druže negativno ostrašćen na sve pomalo, pa onda malo probereš koga ćeš hraknuti, a koga amnestirati. Jednostavno mi ličiš na lika koji bi prodavao humanitarnu u ratu i švercao oružje sa svim zaraćenim stranama.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 02:57

Pa imas svoje misljenje, jos kada bi se nekada upustio u diskusiju normalnim tonom i koliko toliko nornalnim odgovorom bez vrijedjanja, mozda bi i promijenio misljenje. Ili me samo mutiraj kao sto sam ja dvojicu, evo me kao na nekom oporavku od teske bolesti.
NEMA NAZAD

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 dec 2020, 03:06

U koju normalnu diskusiju sa ljigavim tipom poput tebe koji svakog pljuje pomalo i svakom gladi damu pomalo? I zar ti nisi izvršio harakiri nakon drugog gola u BL? Jel to Vinko izbrisao iz telefona gole slike tvoje žene pa se lakše diše?

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 13 dec 2020, 03:11

Predlazem Hordama parolu izvinjenja upravi. Ljudski je grijesiti.
ORIGINAL 1987

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 03:17

SarajevoJeBordo je napisao/la:
13 dec 2020, 03:06
U koju normalnu diskusiju sa ljigavim tipom poput tebe koji svakog pljuje pomalo i svakom gladi damu pomalo? I zar ti nisi izvršio harakiri nakon drugog gola u BL? Jel to Vinko izbrisao iz telefona gole slike tvoje žene pa se lakše diše?
DUHOVNI ISCJELJITELJ HODŽA EF. SEAD SALANOVIĆ - Liječi/skida sihr (crnu magiju), otklanja probleme emotivne, poslovne i zdravstvene prirode, potiče bračnu slogu, sreću u ljubavi i poslu ili životu uopšte. Pronalazi izgubljene osobe ili stvari, svojom energijom ostvaruje pozitivan utjecaj na ljude.
NEMA NAZAD

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 dec 2020, 03:19

Uspjeli smo se opet medjusobno posvadjati. Opet forsirate tu dosadnu temu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 03:21

Tatamata1946 je napisao/la:
13 dec 2020, 03:19
Uspjeli smo se opet medjusobno posvadjati. Opet forsirate tu dosadnu temu
Meni nikad ljepse nije bilo, ali ljudi okolo imaju odredjene napade :D
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 03:28

Isti si ledesma, da se ne lažemo, nego samo malo latentniji. Gore pola ovoga što si nabrojao ne da ne pije vode, nego je čisti nonsense.

Kakve veze ima što je 'otjeran' kolo prije kraja? Šta bi se to promijenilo i da je ostao još to pišljivo kolo? Ništa. Opet se ponavljaju stvari, nije 'otjeran', već je najnormalnije dobio otkaz, tj. fino mu je zahvaljeno, uz uplaćenu opremninu koja je 130.000 markica, ako se dobro sjećam. Šta tu nije konkretno? To što je on lagao i cmizdrio, pa se raja smekšala i pala na tu patetiku, njihov problem.

Nije nepoznata žena iz Simin Hana, već Sabrina Buljubašić, koja je direktorica Kluba. Žena je završila školu, stručna, kompetentna, radi svoj posao kako treba i ima veća muda od svih onih panjeva koji su bili na protestima. To vrijeđanje nje takvim riječima spominjanjem nekog ko je s tog područja je tvoj i njihov odraz nekulture. Zna se dobro na šta sta se mislilo, kao i ovdje što se vrijeđaju momci koji nisu iz Sarajeva.

Ostavljen je nakon Atalante, jer je Uprava stala iza njega kad rijetko ko jeste, uzrći vjerovatno u obzir da je to bila jedna Atalanta. Mogli su ga šutnuti još jednom, ali nisu, već su ga opet ispoštovali i ostavili. Mogli su ga i davno ranije nabiti nogom kao zadnjeg kera, ali nisu, to se zaboravlja.

"Ne bi bilo titula i uspjeha da nije bilo protesta?"
Komedija. :rol: :rol:

Promjene u marketingu nisu odraz protesta, jer dotične likove je bolio qurac za marketing, tu su bili radi Husrefa. Niko nije došao da protestuje, jer je eto marketing bio u qurcu i zato što je Instagram bio neaktivan. Nešto čisto sumnjam da se uvela 'Bordo sedmica' zbog tih protesta.

I nije istina da ste tu bili zbog generalnih mana i mušica Uprave, već isključivo zbog Husrefa. Te priče i šupljake možeš nekom drugom prosipati. Oni protesti, šaranja, transparenti, vrijeđanja i ostali vid ataka je bio isključivo zbog njega. Debili se nafurali nešto, hoće oni da ruše, a danas slave te iste ljude kojima su prije godinu psovali najmilije i zvali ih svakakvim imenima.

Za kraj, samo da te podsjetim da si ti persona koja je Vinka Marinovića, trenera koji vodi klub za koji navijaš (ako navijaš), nazvao 'četnikom/četaljom". Čovjeka koji je tek došao ti si nazvao tako. Ustvari, za to nema opravdanja ni što je tek došao, za takve stvari nikad nema opravdanja. Pogotovo, kad je u pitanju jedan gospodin kakav je Marinović. Znam da ti i danas teško pada smjena Musemića, kojeg nešto ne znam da si nazvao balijom, ali ebiga, ovaj 'četnik' zasad satra kako vodi klub.
Nemoj se praviti da si cvječka i sada mijenjati ploču, dobro se sjećamo šta si pisao. Ako su drugi zaboravili, nisam ja.

Sad očekujem da me nazoveš 'balavcem', jer ti je to jedini odbrambeni mehanizam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 dec 2020, 03:37

PeakyBlinders je napisao/la:
13 dec 2020, 03:11
Predlazem Hordama parolu izvinjenja upravi. Ljudski je grijesiti.
Pogotovo to važi za one što su Sabrinu nazvali qurvom, a posebno bi volio da vidim šta imaju reci Nedim Runda te pojedini ljigavci od bivših igrača i "legende", koji su bili najaktivniji po društvenim mrežama i medijima nakon otkaza Husrefu, branili ga na sve načine i maksimalno ispljuvali upravu.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 13 dec 2020, 04:32

Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 02:07
Da li se za Pidru moze reci da je solidan ili dobar?
Poceo je licit na sebe(prije povrede) izgleda strasno dobro, preinteligentan... pored odlicne defanzive koristan je i u napadu, dobar mu je centarsut a i zna je gurnut kao predasistenciju... pogledaj samo akciju i koju min unazad kad gura Krleta u sansu... malo koji bekovi imaju mozga dat takvu koptu!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 dec 2020, 04:33

Smarate s teskim temama, sto se malo ne opustite i ne uzivate. Ili se ovih dana ispucajte dobro pa da idemo dalje, necemo valjda citavu zimsku pauzu citati ove negativnosti
Ako vec imate potrebu za raspravama i svadjama usmjerite tu energiju na svadjanje i prcanje navijaca drugih klubova, pogotovo na kone. Ili usmjerite energiju na pomoc nasem klubu, na kupovinu clanskih i slicno. Nagovorite prijatelja ili clana porodice da se uclani

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 04:44

Vecina mog posta su svakako cinjenice koje si obrnuo dok si izvlacio pojedine dijelove recenice i odgovarao, iako sam razumno sve napisao. Manji dio posta je moje misljenje koje pokusavas umanjiti svojim pretpostavkama, a ne argumentima. Eto ti znas zbog koga/cega je covjek sa dijetom na -20 dosao na proteste, je li zbog uprave ili husrefa. I za tebe su svi debili. I neka su. Svako danas ima pravo na misljenje i to misljenje iskazati javno.

I ne moram ti odgovarati za ostatak nebuloza koje si napisao, svakako nisi shvatio da mi se apsolutno (pogotovo sad) yebe za husrefa, dotaknut cu se samo ove zadnje, tebi najvaznije, sto se tice vinka i tog naziva.
Da, nazivao sam ga kako sam htio iz meni znanih razloga, morto mi je to zabranio to i godinu dana nisam nijednu ruznu rijec prema njemu uputio, to sto vi vidite samo kad se kritikuje igra, vas je problem.
I ti 10 hiljada ljudi zoves debilima pa niko ne trazi opravdanje.
Ovdje ako ne napises GOOOOOL i ne stavis srce, znaci da ne slavis golove svoje ekipe, kao da je forum zivot.
Cuj onog gore jesi li izvrsio harakiri poslije gola, evo grohotom se smijem
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 04:57

Tatamata1946 je napisao/la:
13 dec 2020, 04:33
Smarate s teskim temama, sto se malo ne opustite i ne uzivate. Ili se ovih dana ispucajte dobro pa da idemo dalje, necemo valjda citavu zimsku pauzu citati ove negativnosti
Ako vec imate potrebu za raspravama i svadjama usmjerite tu energiju na svadjanje i prcanje navijaca drugih klubova, pogotovo na kone. Ili usmjerite energiju na pomoc nasem klubu, na kupovinu clanskih i slicno. Nagovorite prijatelja ili clana porodice da se uclani
Izvini majstore, znam da smaramo ali kada neko pokusava umanjiti tudje misljenje i vrijedjati, moras reagovati. Ja od uzbudjenja zbog titule evo jos ne spavam, 5 je sati, sreca ne radim ujutro, onda neko dodje i pokusa da ti pokvari raspolozenje, e pa ne ide
NEMA NAZAD

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 13 dec 2020, 05:14

holyman je napisao/la:
13 dec 2020, 04:44
Vecina mog posta su svakako cinjenice koje si obrnuo dok si izvlacio pojedine dijelove recenice i odgovarao, iako sam razumno sve napisao. Manji dio posta je moje misljenje koje pokusavas umanjiti svojim pretpostavkama, a ne argumentima. Eto ti znas zbog koga/cega je covjek sa dijetom na -20 dosao na proteste, je li zbog uprave ili husrefa. I za tebe su svi debili. I neka su. Svako danas ima pravo na misljenje i to misljenje iskazati javno.

I ne moram ti odgovarati za ostatak nebuloza koje si napisao, svakako nisi shvatio da mi se apsolutno (pogotovo sad) yebe za husrefa, dotaknut cu se samo ove zadnje, tebi najvaznije, sto se tice vinka i tog naziva.
Da, nazivao sam ga kako sam htio iz meni znanih razloga, morto mi je to zabranio to i godinu dana nisam nijednu ruznu rijec prema njemu uputio, to sto vi vidite samo kad se kritikuje igra, vas je problem.
I ti 10 hiljada ljudi zoves debilima pa niko ne trazi opravdanje.
Ovdje ako ne napises GOOOOOL i ne stavis srce, znaci da ne slavis golove svoje ekipe, kao da je forum zivot.
Cuj onog gore jesi li izvrsio harakiri poslije gola, evo grohotom se smijem
Sad su svi lafo zadovoljni, a polovina ih je plakala kad se trebalo otici na pauzu s +5 sjecam se dobro.

U pravu si za proslavu gola ako moraš napisati na forumu nisi ga ni proslavio ja se ispred tv-a proderem svaki put. :D

Husrefa ja volim i bilo mi je krivo što je otisao, samo ispostavilo se kao prava odluka.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 13 dec 2020, 06:28

AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 03:28

Promjene u marketingu nisu odraz protesta, jer dotične likove je bolio qurac za marketing, tu su bili radi Husrefa. Niko nije došao da protestuje, jer je eto marketing bio u qurcu i zato što je Instagram bio neaktivan. Nešto čisto sumnjam da se uvela 'Bordo sedmica' zbog tih protesta.

I nije istina da ste tu bili zbog generalnih mana i mušica Uprave, već isključivo zbog Husrefa. Te priče i šupljake možeš nekom drugom prosipati. Oni protesti, šaranja, transparenti, vrijeđanja i ostali vid ataka je bio isključivo zbog njega. Debili se nafurali nešto, hoće oni da ruše, a danas slave te iste ljude kojima su prije godinu psovali najmilije i zvali ih svakakvim imenima.
Ne mozes nikako Debilima nazvati ljude, koji su krv ostavili za grb kluba i hordi, zna se ko je bio na ovim protestima, tu je bio dio ljudi koji su napravili Horde Zla, oni debili sigurno nisu, a debilom nazivas i moju blisku familiju, koja je takodjer ucestvovala u stvaranju navijacke scene. Naravno da imaju pravo da slave, odbranili su ovaj grb, a odbranili su i ovaj grad, to su navijaci Sarajva. Nemojte mi Megamixova, Osimovaca i Misketovaca, mi smo svi navijaca Sarajva.

Pa prvi dan kad je dosla direktorica, odma sam reko sta ce ova "futa" ? To ti je balkanski mentalitet, danas te pljuju, sutra te slave. Direktorica je pogazila sve sumnje sto sam u nju imao.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 13 dec 2020, 06:34, ukupno mijenjano 1 put.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 13 dec 2020, 06:33

Ma dobro cinjenica je da su protesti bili glupa odluka da ne kazem oštrije nešto.

Sad je recimo takvo stanje da nema covjeka s ovih protesta kojem je zapravo žao što je Husref otisao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 30 gostiju.