FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 13 dec 2020, 01:36

AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 01:15
Historicar je napisao/la:
13 dec 2020, 01:09
Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 00:56

Prije tacno godinu dana, sami smo sebi bili najveci neprijatelj. Pokusao se kult napraviti, gdje bi jedan covjek bio veci od kluba. Hvala Bogu, to nije uspjelo. Husrefa sam postovao, postujem i danas, ali ni blizu kao nekada... Sve je izrezirano na stetu kluba. Danas smo historiju ispisali. Vjerovatno, ljudi koji su bili najglasniji protiv uprave su trenutno potpuno druge osobe. Kao da se nista nije desilo. Znam ja nas, **** ti nas!

Hvala UO. Hvala Vinko i SS. Hvala momci, vi ste istinski sampioni!
Koji su naši bivši igrači, cak i neke legende javno podržali ove proteste ispred kluba, neki su čak i došli ispred klupskih prostorija te veceri ?
Među njima bio je i klupska legenda i jedan od najboljih nogometaša novije generacije FK Sarajevo Almir Zeka Turković.

On je u razgovoru za ****.ba otkrio razlog dolaska i podrške.

„Došao sam da vidim raju, a sve ovo Husref je zaslužio. Žao mi je što je ovakav način da se sve ovo dešava, ali drugog izbora nije bilo. Ovo što sada vama govorim, govorio sam i prije deset godina, i kada je došao Tan, pa i prijatelji Sarajeva i sada. No, žao mi je što sve ovo ne pije vode“, priča popularni Zeka za ****.ba.

„Neki kažu da sam lud, da stalno te isto pričam, ali ovo je prešlo svaku mjeru na koji je način Musemić smijenjen. Husref zaslužuje poštovanje. Iz Splita, Zagreba, Zadra... su me zvali telefonom, raspituju se za detalje. Nikome nije jasno da jedan trener bude smijenjen, a da je prvi na tabeli. Husref je ujedinio sve prave navijače FK Sarajevo, a koliko vidim ima podršku iz cijele BiH, ali i regiona. Stvarno je napravio jedno navijačko jedinstvo“, dodao je Turković.

„Svi su zasitili lopovluka i zato je došlo ovoliko raje pred klupske prostorije“, dodao je Turković za ****.ba.
Za ovog pakaša i mahalca znam.
"Nikome nije jasno da jedan trener bude smijenjen, a da je prvi na tabeli" to je između ostalog Turković izjavio :rol: :rol: Znamo svi da smo bili drugi na tabeli kada je Husref smijenjen, a jadni Zeka se totalno spetljao u svojim lažima, dok je smišljao ovu gore navedenu izjavu za medije.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 13 dec 2020, 01:39

Ja ljepote i miline ko da sanjam. Ako Bog da sad pripreme odradit i onda na proljeće nastavit u istom ritmu spremati se za Evropu red je i tu neki iskorak da napravimo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 dec 2020, 01:47

Zagor je napisao/la:
13 dec 2020, 01:26
feniksptica je napisao/la:
13 dec 2020, 01:00
Realno previse remija, moglo se upolovit. Al da ne bude pljuje se samo nek se slavi veceras
Ne znam da li je sarkazam u pitanju kod tebe? Ako nije stalno sam govorio godinama unazad da je vrlo bitno znati osvajati i bod. Mozda zvuci smijesno, ali, pogledaj malo sezone unazad, cesto ces naci da imamo veliki broj poraza a vrlo malo remija. Eto, da barem pola tih poraza pretvoris u remi u dosta boljoj poziciji na tabeli bi bio nas klub. To sto sam mislio godinama se upravo pokazuje ove sezone. I to bas zestoko. Kada smo na rubu da izgubimo, et primjer korona u Tuzli odigramo 0:0. Remi po remi i titula 😂
Pa i ako uzmemo ove remije i pola pretvorimo u pobjede pola u poraze bit cemo u plusu. A mislim da smo 4 od 6 mogli dobiti..nesto smo realno se i provukli malo. To onda ispada +15. Mislim lijepo je i ovo neporazeni godinu, u evropi i te stvari al +15 je plus 15. Mislim sad kad se sve zavrsilo mora se nesto pisat i malo analizirati. Al sad bez razmisljanja bih mijenjao sve ovo oko nepobjedivosti da imas +12 ili u idealnom scenariju +15.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 dec 2020, 01:51

Al kako brat Fanimo izgubi loptu i onda odšprinta dijagonalu skroz do drugog kornera i osvoji loptu.

Malo imam osjećaj da ne učestvuju dovoljno u ofanzivnim akcijama, al zato kad najviše zatreba bude na pravom mjestu
nema potpisa

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 01:54

Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 01:31
Hocemo li im halaliti draga braco?

Ja im halalim! Sutra cemo opet nepoznati jedni drugima skakati u zagrljaj kao protiv Celtica, a za par godina protiv velikana u grupnoj fazi aBd.
Ma kharinu halalit. Sutra opet kad nanjuše vlastiti interes u klubu, povest će proteste. Rampu im udarit, njihove slike pred stadion okačit uz natpis "Persona non grata". Ono ti je bukvalno bio pokušaj "državnog udara", samo na klub. Svim pobunjenicima nakon pobuna leti glava, tako je bilo uvijek.

Sjećaju li se sad pojedini pljuvačine poslije Mladosti? Kad smo @ajdo, @Nobel i ja (i još neki, ne mogu se sjetit sad) trubili kako se o treneru sudi na polusezoni i na kraju sezone? Sad svi mlaz sperme izbacili na Vinka, a tjerali ga poslije 2. kola. Debili.

Šampion je Saraj'vo!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 01:55

Kad bi imao +15 opet bi ti bilo malo onda bih trazio, da imaš omjer 19-0-0, pa kad bi to imao onda bi trazio da nikako ne primis gol i tako u nedogled.

Ja vise volim +9 i ovaj rekord o neporaženosti cijelu godinu koji nije mala stvar i sigurno ce se o našem klubu pisati u regionu i inostranastvu u superlativima.

:bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2020, 01:56

Ko li će nam prvi skinuti skalp? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 01:58

joker90 je napisao/la:
13 dec 2020, 01:56
Ko li će nam prvi skinuti skalp? :kafa:
Padamo u narednom kolu. :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 dec 2020, 01:58

Sta halalit, poslije svake pobjede spominjat imena svakog koga znate. Jer posle kiksa i oni spominju sve zivo i koriste da te situacije nabijaju na nos
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 02:01

feniksptica je napisao/la:
13 dec 2020, 01:58
Sta halalit, poslije svake pobjede spominjat imena svakog koga znate. Jer posle kiksa i oni spominju sve zivo i koriste da te situacije nabijaju na nos
:salut: :salut:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 02:02

Vidite momci kako nam je Alen Melunovic sretan, ja ga stavi na avatar i potpis mi postasmo nepobjedivi i pravi divovi :kafa:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 dec 2020, 02:02

slika

Ovako cemo i mi aBd
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 02:05

Aduka87 je napisao/la:
13 dec 2020, 02:02
slika

Ovako cemo i mi aBd
Vodio ih Sarri, kakav Pirlo. Pirlo preuzeo ove godine, i ide ka tome da bude prvi trener u zadnjih 9 godina koji Juventusu neće donijet titulu. :mrgreen:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 dec 2020, 02:07

Da li se za Pidru moze reci da je solidan ili dobar?
Amer Dupovac!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 02:11

skoroalen je napisao/la:
13 dec 2020, 02:05
Aduka87 je napisao/la:
slika

Ovako cemo i mi aBd
Vodio ih Sarri, kakav Pirlo. Pirlo preuzeo ove godine, i ide ka tome da bude prvi trener u zadnjih 9 godina koji Juventusu neće donijet titulu. :mrgreen:
Misljeno na sezonu 11/12 kad je Pirlo bio igrač :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 02:13

ElCartel11 je napisao/la:
13 dec 2020, 02:11
skoroalen je napisao/la:
13 dec 2020, 02:05
Aduka87 je napisao/la:
slika

Ovako cemo i mi aBd
Misljeno na sezonu 11/12 kad je Pirlo bio igrač :mrgreen:
Odoh obrisat post, kakav fail. :rol: :rol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 02:14

Hocemo li mu halaliti braco?
:rol:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 dec 2020, 02:15

Kriv je aduka, postavio stari sadrzaj
Amer Dupovac!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 02:18

@zagor
Pa treba. Ja da sam novinar i da imam kontakt, nazvao bih ga i pitao "da li i dalje stojite iza onih svojih riječi koje ste iznijeli prije malo manje od godinu dana?". I to ga dobro kulturno isprovocirati. Nakon toga će malo papan doći tobe i paziti šta će mlatiti jezičinom. Takvi mozgovi su najgori, mahalaš i serrator koji je samo pametan kad sjedi s pivom ispred lokalnog granapa.

Nemam ja šta kome halaliti, samo mi je iz dubine duše drago da su svi popišani i posrani do glave. To mi jedino drago, pa će se možda malo opametiti. Nemam šta halaliti, niti znam Zeku, niti znam odavde nekoga i slično. Ove likove s foruma koji su svašta pisali ne uzimam za ozbiljno, za Zeku od ranije znam da je papak, jedini koji mi je za života pao u očima je Husref s svojim kmečanjem po Hayatu i laganjem za otkaz.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2020, 02:23

Fino je ovo bilo danas samo je rezultat trebao biti malo veci. Nekako sam ovo opusteno odgledao nakon poraza kona, nije me ni onaj gol slobode iznervirao. Sviđa mi se vezni red bez Pejovica, on treba igrati samo kad se Tino umori il povrijedi.
Vise bi volio da je ubacio Besica nego Adukora danas. Prvo poluvrijeme jedno od boljih ove sezone.
Pohvale slobodi na ovim mladim igracima, nadam se da ce vise timova iz lige slijediti njihov primjer posebno ovi sto nemaju ambicije za europu da se bore. Al gledam njihovi navijaci su u glavnom u fazonu sta bi sarajevo da njima nisu igrala djeca nego da su imali pravi tim...umjesto da podrze djecu oni ih indirektno okrivljuju za poraze.

Prizeljkivao sam ove sezone neku finu prednost na pauzi jer objektivno smo jaci od konkurencije. Lijepa prednost posebno pred 3 teske utakmice na proljece. Zeljo je jedan dio sezone odigrao iznad svojih mogucnosti al evo do pauze je to sve doslo na svoje. Nekako se Tino bas u pravo vrijeme vratio i preporodio ekipu pa sad imamo ugodnih plus 9 do kraja februara.
Ocekuje nas uzbudljiv period iscekivanje pojacanja i produzenja ugovora. Sad ce insajderi proraditi :-)

Edit: levat zaboravio ono najbitnije
Svi ste cestitali igracima, upravi, strucnom stabu itd. Pridruzujem se cestitkama a ja cestitam vama na forumu uzivajte u pauzi :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, umrobihzbogtebe1946, Varijantas8 i 43 gosta.