Fino je ovo bilo danas samo je rezultat trebao biti malo veci. Nekako sam ovo opusteno odgledao nakon poraza kona, nije me ni onaj gol slobode iznervirao. Sviđa mi se vezni red bez Pejovica, on treba igrati samo kad se Tino umori il povrijedi.
Vise bi volio da je ubacio Besica nego Adukora danas. Prvo poluvrijeme jedno od boljih ove sezone.
Pohvale slobodi na ovim mladim igracima, nadam se da ce vise timova iz lige slijediti njihov primjer posebno ovi sto nemaju ambicije za europu da se bore. Al gledam njihovi navijaci su u glavnom u fazonu sta bi sarajevo da njima nisu igrala djeca nego da su imali pravi tim...umjesto da podrze djecu oni ih indirektno okrivljuju za poraze.
Prizeljkivao sam ove sezone neku finu prednost na pauzi jer objektivno smo jaci od konkurencije. Lijepa prednost posebno pred 3 teske utakmice na proljece. Zeljo je jedan dio sezone odigrao iznad svojih mogucnosti al evo do pauze je to sve doslo na svoje. Nekako se Tino bas u pravo vrijeme vratio i preporodio ekipu pa sad imamo ugodnih plus 9 do kraja februara.
Ocekuje nas uzbudljiv period iscekivanje pojacanja i produzenja ugovora. Sad ce insajderi proraditi
Edit: levat zaboravio ono najbitnije
Svi ste cestitali igracima, upravi, strucnom stabu itd. Pridruzujem se cestitkama a ja cestitam vama na forumu uzivajte u pauzi