Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 01:12
Ne moraju se ni javljati, ni ovo, ni ono, svi znamo ko su bili dotični. Samo me zanima taj osjećaj u njima samim kad znaš šta si lajao, koliko si kleo i griješio se, da bi te ti isti ljudi izuririnali da valja. Ne može se to lako podnijeti, i dalje naviru isti nakon lošijeg odigranog poluvremena ili remija. Nakon poraza ne mogu, ebiga, jer takvih nema. Piišaj Sabro 'lezbo', piišaj Jahiću 'rumeni', piišaj Biliću 'mahalašu', piišaj Vinko 'debilu hladni nerazgovjetni', 'piišaj Jeleškoviću LAN ubleho'.
Kako mi je drago i kako sam ponosan, neopisivo. Hvala svima koji su ovo omogućili, tj. čelnim ljudima na angažmanu Vinka, koji su izdržali nakon svih pritisaka. Hvala njemu i stručnom štabu. Hvala ekipi na odličnim igrama i predstavama. Hvala doktorima, ekonomima i svim ostalim ljudima. Ovakvu jačinu, kvalitet, atmosferu i karakter nemamo niko u ovoj ligi. Odmorite se, napunite energijom i da se privede ovo kako treba.
Samo bih Upravi poručio da dovedu odličnog napadača, nekog provjerenog. Mislim da će biti spremni i platiti dosta, pogotovo mislim da će Nam zavući ruku u padže, kad je vidio da smo opet prvaci. Centarfor je prioritet, sve ostalo može sačekati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka