FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 13 dec 2020, 00:41

:zviz:
joker90 je napisao/la:
13 dec 2020, 00:37
Ljepota vidjeti kako momci pjevaju ko da su rasli jbt na stadionu s nama! Zato i jesu šampioni!
Ma mene je nabilo, ja kad gledam ovo slavlje na storijima i njihovo zajedništvo, plakao bih ko dijete. A obzirom da sam i popio, nije isključeno da do kraja večeri od radosti i zaplačem.
Ovo je ono o čemu smo maštali svaki od nas i nešto što smo čekali godinama.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 13 dec 2020, 00:42

Ja samo da ponovim pitanje, kako se osjecaju oni koji su u decembru protestovali zbog kesoljuba? A znam da ima takvih ima na fkrumu sigurno.
PSPHM

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 dec 2020, 00:50

JohnKeynes97 je napisao/la:
13 dec 2020, 00:42
Ja samo da ponovim pitanje, kako se osjecaju oni koji su u decembru protestovali zbog kesoljuba? A znam da ima takvih ima na fkrumu sigurno.
Ako si zainteresovan, mogu ja citirat jednog od takvih :mrgreen:
Ili pak neću, da ne kvarim ovu lijepu atmosferu :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 00:53

JohnKeynes97 je napisao/la:
13 dec 2020, 00:42
Super. Imam ženski imam sve batko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 dec 2020, 00:56

Prije tacno godinu dana, sami smo sebi bili najveci neprijatelj. Pokusao se kult napraviti, gdje bi jedan covjek bio veci od kluba. Hvala Bogu, to nije uspjelo. Husrefa sam postovao, postujem i danas, ali ni blizu kao nekada... Sve je izrezirano na stetu kluba. Danas smo historiju ispisali. Vjerovatno, ljudi koji su bili najglasniji protiv uprave su trenutno potpuno druge osobe. Kao da se nista nije desilo. Znam ja nas, **** ti nas!

Hvala UO. Hvala Vinko i SS. Hvala momci, vi ste istinski sampioni!
Amer Dupovac!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2020, 00:59

Jeste li zadovoljni ovom polusezonom?

Da, naravno, apsolutno :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 dec 2020, 01:00

Realno previse remija, moglo se upolovit. Al da ne bude pljuje se samo nek se slavi veceras
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 dec 2020, 01:09

Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 00:56

Prije tacno godinu dana, sami smo sebi bili najveci neprijatelj. Pokusao se kult napraviti, gdje bi jedan covjek bio veci od kluba. Hvala Bogu, to nije uspjelo. Husrefa sam postovao, postujem i danas, ali ni blizu kao nekada... Sve je izrezirano na stetu kluba. Danas smo historiju ispisali. Vjerovatno, ljudi koji su bili najglasniji protiv uprave su trenutno potpuno druge osobe. Kao da se nista nije desilo. Znam ja nas, **** ti nas!

Koji su naši bivši igrači, cak i neke legende javno podržali ove proteste ispred kluba, neki su čak i došli ispred klupskih prostorija te veceri ?

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 dec 2020, 01:11

Historicar je napisao/la:
13 dec 2020, 01:09
Rahma je napisao/la:

Koji su naši bivši igrači, cak i neke legende javno podržali ove proteste ispred kluba, neki su čak i došli ispred klupskih prostorija te veceri ?
Prvi Turkovic
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 01:12

Ne moraju se ni javljati, ni ovo, ni ono, svi znamo ko su bili dotični. Samo me zanima taj osjećaj u njima samim kad znaš šta si lajao, koliko si kleo i griješio se, da bi te ti isti ljudi izuririnali da valja. Ne može se to lako podnijeti, i dalje naviru isti nakon lošijeg odigranog poluvremena ili remija. Nakon poraza ne mogu, ebiga, jer takvih nema. Piišaj Sabro 'lezbo', piišaj Jahiću 'rumeni', piišaj Biliću 'mahalašu', piišaj Vinko 'debilu hladni nerazgovjetni', 'piišaj Jeleškoviću LAN ubleho'.

Kako mi je drago i kako sam ponosan, neopisivo. Hvala svima koji su ovo omogućili, tj. čelnim ljudima na angažmanu Vinka, koji su izdržali nakon svih pritisaka. Hvala njemu i stručnom štabu. Hvala ekipi na odličnim igrama i predstavama. Hvala doktorima, ekonomima i svim ostalim ljudima. Ovakvu jačinu, kvalitet, atmosferu i karakter nemamo niko u ovoj ligi. Odmorite se, napunite energijom i da se privede ovo kako treba.

Samo bih Upravi poručio da dovedu odličnog napadača, nekog provjerenog. Mislim da će biti spremni i platiti dosta, pogotovo mislim da će Nam zavući ruku u padže, kad je vidio da smo opet prvaci. Centarfor je prioritet, sve ostalo može sačekati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 dec 2020, 01:12

Rahma je napisao/la:

Sva sreca pa Turkovic(meni jedan od najdrazih igraca) i Husref koji je legenda nisu uspjeli u namjerama i zasjeli u klubu jer sa njima koliko god ih volili nema napredka,i dalje smo samo sebi najveci neprijatelji tj mislim na odredjen broj ljudi koji zive u 15 tom vijeku i prizivaju neke legenda da nas spasu od necega i slicne nebuloze i koji jedva cekaju neki kiks il los info da sve popljuju

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 13 dec 2020, 01:13

Docekali smo da gledamo Sarajevo a da nema neke vece nervoze i sekiracije, ono standardna, pozitivna na matchday. ..Docekali smo da gledamo dominaciju kakva liga ne pamti. Docekali smo da nam je klub stabilan, da svi rade svoj posao, da se zna ko sta radi, i da se od kluba ne uzima dusa. Dvije godine zaredom sa finim indikacijama da ce biti i treca, i to na jubilej najvecih dusmana naseg kluba.

Ovo je vrijem doslo da svi uzivamo... bas svi... imali smo patnje, tuge, bijesa, potrosenih zivaca, para, pa i placha, ali sve je doslo na naplatu. Ne treba neko sad postat pitar, pitar si trebao postat davno, da bi sad znao kako da uzivas u tome. Clanske svi obnovit i lobirat za rekordan broj u ligi. Ako to ovi nisu zasluzili, ja ne znam koji ce onda.

Hvala im svima! Sve ih volim, i Handzica, nema veze sto fula. Cestitam i klubu i navijacima. Samo uzivajmo sad! (i prcajmo anamo one)
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2020, 01:15

Rahma je napisao/la:

Među njima bio je i klupska legenda i jedan od najboljih nogometaša novije generacije FK Sarajevo Almir Zeka Turković.

On je u razgovoru za ****.ba otkrio razlog dolaska i podrške.

„Došao sam da vidim raju, a sve ovo Husref je zaslužio. Žao mi je što je ovakav način da se sve ovo dešava, ali drugog izbora nije bilo. Ovo što sada vama govorim, govorio sam i prije deset godina, i kada je došao Tan, pa i prijatelji Sarajeva i sada. No, žao mi je što sve ovo ne pije vode“, priča popularni Zeka za ****.ba.

„Neki kažu da sam lud, da stalno te isto pričam, ali ovo je prešlo svaku mjeru na koji je način Musemić smijenjen. Husref zaslužuje poštovanje. Iz Splita, Zagreba, Zadra... su me zvali telefonom, raspituju se za detalje. Nikome nije jasno da jedan trener bude smijenjen, a da je prvi na tabeli. Husref je ujedinio sve prave navijače FK Sarajevo, a koliko vidim ima podršku iz cijele BiH, ali i regiona. Stvarno je napravio jedno navijačko jedinstvo“, dodao je Turković.

„Svi su zasitili lopovluka i zato je došlo ovoliko raje pred klupske prostorije“, dodao je Turković za ****.ba.
Za ovog pakaša i mahalca znam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 dec 2020, 01:19

Hinja, nadam se da nece vise nikada prismrditi klubu, niti se nalaziti na prigodnim proslavama zbog onih kojih je tjerao. Bode mi oci ovo da je "ujedinio sve prave navijace", istok nikada nije podrzao povike protiv uprave.
Amer Dupovac!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 dec 2020, 01:22

+9 :ljepota:
Hvala svima, sto je klub ovoliko napredovao, ovo je Sarajevo koje smo sanjali :salut:
Sada malo odmoriti od tekmi, ali zato krece prelazni rok :beba:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 dec 2020, 01:26

feniksptica je napisao/la:
13 dec 2020, 01:00
Realno previse remija, moglo se upolovit. Al da ne bude pljuje se samo nek se slavi veceras
Ne znam da li je sarkazam u pitanju kod tebe? Ako nije stalno sam govorio godinama unazad da je vrlo bitno znati osvajati i bod. Mozda zvuci smijesno, ali, pogledaj malo sezone unazad, cesto ces naci da imamo veliki broj poraza a vrlo malo remija. Eto, da barem pola tih poraza pretvoris u remi u dosta boljoj poziciji na tabeli bi bio nas klub. To sto sam mislio godinama se upravo pokazuje ove sezone. I to bas zestoko. Kada smo na rubu da izgubimo, et primjer korona u Tuzli odigramo 0:0. Remi po remi i titula 😂
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 dec 2020, 01:28

AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 01:15
Rahma je napisao/la:

Među njima bio je i klupska legenda i jedan od najboljih nogometaša novije generacije FK Sarajevo Almir Zeka Turković.

On je u razgovoru za ****.ba otkrio razlog dolaska i podrške.

„Došao sam da vidim raju, a sve ovo Husref je zaslužio. Žao mi je što je ovakav način da se sve ovo dešava, ali drugog izbora nije bilo. Ovo što sada vama govorim, govorio sam i prije deset godina, i kada je došao Tan, pa i prijatelji Sarajeva i sada. No, žao mi je što sve ovo ne pije vode“, priča popularni Zeka za ****.ba.

„Neki kažu da sam lud, da stalno te isto pričam, ali ovo je prešlo svaku mjeru na koji je način Musemić smijenjen. Husref zaslužuje poštovanje. Iz Splita, Zagreba, Zadra... su me zvali telefonom, raspituju se za detalje. Nikome nije jasno da jedan trener bude smijenjen, a da je prvi na tabeli. Husref je ujedinio sve prave navijače FK Sarajevo, a koliko vidim ima podršku iz cijele BiH, ali i regiona. Stvarno je napravio jedno navijačko jedinstvo“, dodao je Turković.

„Svi su zasitili lopovluka i zato je došlo ovoliko raje pred klupske prostorije“, dodao je Turković za ****.ba.
Za ovog pakaša i mahalca znam.
Kako me papak razocarao da to nije normalno svaku priliku je koristio da nas pljune. Treba ga sad zvati i pitati jel bi on bolje vodio klub od uprave i podsjetiti sta je sr.ao. takvi ograniceni ljudi su nas unistavali godinama kao Agim Nikolic i slicni

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2020, 01:29

Rahma je napisao/la:
13 dec 2020, 01:19
Hinja, nadam se da nece vise nikada prismrditi klubu, niti se nalaziti na prigodnim proslavama zbog onih kojih je tjerao. Bode mi oci ovo da je "ujedinio sve prave navijace", istok nikada nije podrzao povike protiv uprave.
Po Zekinom, mi koji nismo bili tu noć pred prostorijama nismo pravi navijači. A Hus mu nakon onog 1-3 derbija na Koševu preko zapada izašao, nije smio da prođe ispod istoka da čuje naše mišljenje. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 dec 2020, 01:31

Hocemo li im halaliti draga braco?

Ja im halalim! Sutra cemo opet nepoznati jedni drugima skakati u zagrljaj kao protiv Celtica, a za par godina protiv velikana u grupnoj fazi aBd.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 13 dec 2020, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 dec 2020, 01:33

Ne treba pozitivnu atmosferu uništavati negativnim stvarima. Dok sam živ voljeću Husrefa, ali mi imamo svoj put i nadam se da je ovo samo početak uspješnog Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mnon46 i 53 gosta.