FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao sto je Klub sebe edukovao i podigao na visi nivo
Tj profesionalni
Sta je sa nama navijacima????
Kako bi se mi ponijeli kao navijaci na utakmici protiv
Radnika kada ga primimo u 88min?
Mislim da bi im jeb... sve po spisku
A onda poslije 1:2 bi bilo mi smo Sampioni
Moramo sebe edukovati i znati i u DOBRU A I U ZLU da budemo uz nase Sarajevo.
CLANSKE CLANSKE CLANSKE!!!!!!
Tj profesionalni
Sta je sa nama navijacima????
Kako bi se mi ponijeli kao navijaci na utakmici protiv
Radnika kada ga primimo u 88min?
Mislim da bi im jeb... sve po spisku
A onda poslije 1:2 bi bilo mi smo Sampioni
Moramo sebe edukovati i znati i u DOBRU A I U ZLU da budemo uz nase Sarajevo.
CLANSKE CLANSKE CLANSKE!!!!!!
Baci tu šnjuru Hrvojeee 

-
- Kontakt:
Nije valjda taj na slici drzi ono crijevo u rukama....
Pa bolje da popije koju pivu nego to ****
Pa bolje da popije koju pivu nego to ****
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nek i marihuanu pusi. Covjek top 3 nasa igraca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba ljudim kurve i bijelog poslati da se sampionski izgotive.
Veceras nek smrcu kokain sa guzova prostitutki, nema im se sta zamjeriti... 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 12 dec 2020, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U derbiju samo na pobjedu ići, ništa bod, samo po tri. Dotući ih odmah u februaru. Je li iko dobio kartone od onih koji su bili u opasnosti ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nije niko,sve cisto.Zato ce protiv Zrinjskog faliti svi vjerovatno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Salji je dalje Miliii nije ti rodjendan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako sam produžio članstvo je li mi na adresu dolazi nova članska ili vrijedi ova postojeća do daljnjeg?
JURIŠ
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje zuris..kolika je pauza i zaboravit cemo s kim igramo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kakve veze ima što se shisha puši.
Sve dok je na terenu profi i igra bez greške, može pušit po pet na dan.
Moraju momci imat negdje odušak i par dana privatnog života.
Sve dok je na terenu profi i igra bez greške, može pušit po pet na dan.
Moraju momci imat negdje odušak i par dana privatnog života.
Joj Amara, kakav brat
Ponudit mu sve što poželi i produžiti ga na još 3 godine. Odavno većeg mudonju a boljeg igrača nismo imali.
Atmosfera u klubu je na maksimumu. Nevjerovatna doza pozitivne energije zrači oko svih igrača što se vidi na svakom koraku. Lova redovna, visoka primanja, rezultati fantastični, apsolutno sve fercera. A ono najbolje je tek pred nama, ko će dočekati prelazni rok i nova pojačanja...
Veliki iskorak je napravljen to što evo već 3 sezone držimo kostur ekipe na okupu i produžujemo ugovore važnim igračima. Nešto što je nezamislivo za bilo koji drugi klub u ligi gdje se igrači godišnje ko na traci mijenjaju. A i kod nas je do skora slično bilo. Sad su igrači ti koji mole za ostanak u klubu, a ne obratno. Ovim tempom ako se nastavi napredak, za 5 godina ćemo biti bosanski Dinamo, bez pretjerivanja. Bili bi već sada da nismo držali one hoštaplere koje smo držali u Tanovo vrijeme. Nam i trenutna uprava je dobitna kombinacija.

Ponudit mu sve što poželi i produžiti ga na još 3 godine. Odavno većeg mudonju a boljeg igrača nismo imali.
Atmosfera u klubu je na maksimumu. Nevjerovatna doza pozitivne energije zrači oko svih igrača što se vidi na svakom koraku. Lova redovna, visoka primanja, rezultati fantastični, apsolutno sve fercera. A ono najbolje je tek pred nama, ko će dočekati prelazni rok i nova pojačanja...
Veliki iskorak je napravljen to što evo već 3 sezone držimo kostur ekipe na okupu i produžujemo ugovore važnim igračima. Nešto što je nezamislivo za bilo koji drugi klub u ligi gdje se igrači godišnje ko na traci mijenjaju. A i kod nas je do skora slično bilo. Sad su igrači ti koji mole za ostanak u klubu, a ne obratno. Ovim tempom ako se nastavi napredak, za 5 godina ćemo biti bosanski Dinamo, bez pretjerivanja. Bili bi već sada da nismo držali one hoštaplere koje smo držali u Tanovo vrijeme. Nam i trenutna uprava je dobitna kombinacija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
13-6-0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ti si nedavno bio pesimista, i kukao da nas kone docekuju za derbi, i da će se istopiti prednost. Brzo mijenjas raspolozenje.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:06CLANSKE TREBA PRODUZIT UCKANIT SE AKO KO IMA PARA I PO DVIJE TRI NEK UZME..
Sto se tice proslave igraca i trebaju to proslavit kako hoce u ovih 15-20 dana posle toga strogi profesionalac, koda krecemo sa +0
A ne +9
Bilo bi dobro da sb pobjedi ili da bude remi, zrinjski je mnogo ozbiljni klub od nk z ..
Sta nam je sa akademijom Sabrina je nesto bila najavila pa se usutila.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, galia95, mercurial, mosarajvosa83, MSOZ101, rimljanin90 i 68 gostiju.