Promijenio je danas izraz lica kad je Tino vrisnuo i ostao lezati, tacno se vidjelo da je i sefa zabolilo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Promijenio je danas izraz lica kad je Tino vrisnuo i ostao lezati, tacno se vidjelo da je i sefa zabolilo.
+5ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:55Ss.ba piše da je ovo rekord, da jedna ekipa ode sa +9 na zimsku pauzu.
Koliko smo imali prije 2 sezone u odnosu na Zrinjski? Cini mi se, da je i tad bila golema razlika.
ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:55Ss.ba piše da je ovo rekord, da jedna ekipa ode sa +9 na zimsku pauzu.
Koliko smo imali prije 2 sezone u odnosu na Zrinjski? Cini mi se, da je i tad bila golema razlika.
Imali smo +11 al nije bilo na polusezoni...ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:55Ss.ba piše da je ovo rekord, da jedna ekipa ode sa +9 na zimsku pauzu.
5 . Pojacali smo bili do rep pauze na prolje to bili na 11..posle se zna,,spasavanje zive glaveElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:55Ss.ba piše da je ovo rekord, da jedna ekipa ode sa +9 na zimsku pauzu.
Znao nas je yebavat, znao nas je i obradovati, ali Krle je nasa legenda. Jedan od ovih poslijeratnih koji su ostavili najveci trag. Kamara golova, asistencija, utakmica, ali Bgm i trofeja. Krle nas najtrofejniji igrac ikada.
Obzirom da sam ja to pisao osjećam se prozvanim pa tako imam potrebu i da ti odgovorim na tvoj post.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, riki46, Rodman i 59 gostiju.