Pa sta je lose u tome da izgubis ubjedljivo najboljeg igraca i jednog od najboljih u ligi, a i dalje ostanes ekipa koja nije kanta za nabijanje i koja ce se boriti za PO? Narocito na zapadu.TonySosa je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:38Bili bi kompetetivni za 8. mjesto.dscile je napisao/la: ↑12 dec 2020, 13:21Ako se Wall i Cousins mognu vratiti na neki solidan nivo iz proslosti, Houston ce cak i bez Hardena ostati kompetetivan. Jednostavno morace dobiti neki odlican paket za njega, a vec imaju solidnu ekipu, tako da je dobra stvar za njih sto nece morati tavoriti na dnu lige.
Vidim da su ga Wall i Cousins onako suptilno isprozivali izjavama posle meca.
Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa još veća sramota što vas ima toliko

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ajde bolan, neka prati svako zato jer voli pa koji god razlog bio. Nije tenis al nije ni grčka košarka da se gine za tim. Uostalom jel to neko ovdje počeo navijati za franšizu jer mu je babo navijao za istu, ili su Kobe, Rose, James, Iverson razlog zašto svi mi smo zavoljeli i sport i neku ekipu..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OldFashioned
- Kontakt:
Pričaš u kontekstu kao da je negativa to što ljudi zavole ekipu, a ne pojedinca. Golemo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam jedan od tihClutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:16Ajde bolan, neka prati svako zato jer voli pa koji god razlog bio. Nije tenis al nije ni grčka košarka da se gine za tim. Uostalom jel to neko ovdje počeo navijati za franšizu jer mu je babo navijao za istu, ili su Kobe, Rose, James, Iverson razlog zašto svi mi smo zavoljeli i sport i neku ekipu.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Caris LeVert (patella contusion) will not play in the Nets’ first preseason game against the Wizards on Sunday, Steve Nash says.
Kyrie Irving, Spencer Dinwiddie, Joe Harris, Kevin Durant, and DeAndre Jordan will start.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Nije to negativa uopšte. Negativa je kritikovati nekog jer sport voli i prati na način drugačiji od tvog.OldFashioned je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:20Pričaš u kontekstu kao da je negativa to što ljudi zavole ekipu, a ne pojedinca. Golemo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- OldFashioned
- Kontakt:
Nema se tu šta kritikovati, pa uvijek čak i DANAS je bilo sasvim normalno da individualac koji prati sport ima neki tim koji voli, (nebitno način na koji ga je zavolio).Clutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:22Nije to negativa uopšte. Negativa je kritikovati nekog jer sport voli i prati na način drugačiji od tvog.OldFashioned je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:20Pričaš u kontekstu kao da je negativa to što ljudi zavole ekipu, a ne pojedinca. Golemo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Znači ipak ima jedan, i to zeleni ko će drugiBosniaBoston je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:20Ja sam jedan od tihClutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:16Ajde bolan, neka prati svako zato jer voli pa koji god razlog bio. Nije tenis al nije ni grčka košarka da se gine za tim. Uostalom jel to neko ovdje počeo navijati za franšizu jer mu je babo navijao za istu, ili su Kobe, Rose, James, Iverson razlog zašto svi mi smo zavoljeli i sport i neku ekipu.![]()

Izuzetak koji potvrđuje pravilo

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Nije NBA , ali stari mi je lud bio za Partizanom , priča star kad Partizan izgubi po 2-3 dana nema priče samo nervozaClutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:24Znači ipak ima jedan, i to zeleni ko će drugiBosniaBoston je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:20Ja sam jedan od tihClutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:16Ajde bolan, neka prati svako zato jer voli pa koji god razlog bio. Nije tenis al nije ni grčka košarka da se gine za tim. Uostalom jel to neko ovdje počeo navijati za franšizu jer mu je babo navijao za istu, ili su Kobe, Rose, James, Iverson razlog zašto svi mi smo zavoljeli i sport i neku ekipu.![]()
![]()
Izuzetak koji potvrđuje pravilo![]()

Na mene je isto prenio , yebo me Partizan maloprije protiv Mege su bile raznorazne "psovke" , na kraju sam otišao u sobu da sam gledam kraj utakmice...
U Sarajevu sam cijeli život, ali nekako preko Duleta Vujoševića sam baš zagotivio Partizan, tad je bruku nas treniralo košarku i Partizan nam je vazda bio kao neki uzor , sve smo govorili da hoće naša Bosna igrati Euroleague...
Vidjeti ćemo hoće li mali nastaviti tradiciju , sad će mu 2 godine

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Boston i Zeljo. Klasican primjer kako roditelji mogu negativno da uticu na djecu.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:20Ja sam jedan od tihClutch je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:16Ajde bolan, neka prati svako zato jer voli pa koji god razlog bio. Nije tenis al nije ni grčka košarka da se gine za tim. Uostalom jel to neko ovdje počeo navijati za franšizu jer mu je babo navijao za istu, ili su Kobe, Rose, James, Iverson razlog zašto svi mi smo zavoljeli i sport i neku ekipu.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Aha hvala. Na ovoj jednoj aplikaciji mi prikazuje da igraju vcrs syeba se trazeci link

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
CHA uopste ne izgleda lose
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
LaMelo igra dinamično, brze odluke, grab&go i outlet pasovi u tranziciji. Slično kao Lonzo na koledžu. Sviđa mi se razigravački mentalitet njegov, ima osobine floor generala vidi se to, a odličan je i skakač. Ima tu grešaka i neracionalnih odluka ali biti playmaker i pasovima stvarati situacije svakako da donosi i pogreške, posebno ako je mladi rookie u pitanju. Mada bez stabilnog šuta neće biti veliki faktor u halfcourtu s loptom, a mehanika šuta mi se baš i ne sviđa, posebno noge i koljena. Tu će trebati rada.
Maledon

Btw. Harry Giles je briljiralo za Blazerse u petak i to prvenstveno defanzivno, oduševio me. Stotts hedga svaki pick and roll i handoff s Gilesom u akciji i to je pun pogodak, masu napada Kingsa je neutralisao izlaskom na igrača na lopti. Pokretljiv, aktivne ruke i umije braniti prostor. Blazersi iza su se također odlično pozicionirali, vidi se da su dosta radili na tome i takvoj vrsti odbrane, čak i Melo imao nekoliko odličnih rotacija. Covington je tu zlata vrijedan jer branjenje zona dodavanja, brze ruke i pomoć sa strane su mu glavne defanzivne kvalitete. Od Blazersa sam očekivao odbranu koja će biti prosjek lige, što bi sa elitnim napadom bilo sasvim zadovoljavajuće ali sada mislim da mogu i bolje od toga.
Maledon

Btw. Harry Giles je briljiralo za Blazerse u petak i to prvenstveno defanzivno, oduševio me. Stotts hedga svaki pick and roll i handoff s Gilesom u akciji i to je pun pogodak, masu napada Kingsa je neutralisao izlaskom na igrača na lopti. Pokretljiv, aktivne ruke i umije braniti prostor. Blazersi iza su se također odlično pozicionirali, vidi se da su dosta radili na tome i takvoj vrsti odbrane, čak i Melo imao nekoliko odličnih rotacija. Covington je tu zlata vrijedan jer branjenje zona dodavanja, brze ruke i pomoć sa strane su mu glavne defanzivne kvalitete. Od Blazersa sam očekivao odbranu koja će biti prosjek lige, što bi sa elitnim napadom bilo sasvim zadovoljavajuće ali sada mislim da mogu i bolje od toga.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.