Tino da je igrao u Dinamo a ne Hajduku bi bio Miske za ovoga
Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amer Gojak
Bila je priča da Krunić i Gojak ne mogu igrati zajedno. Sad znamo koji od njih treba biti na klupi.
Kakav je posao Dinamo napravio 

Jako losa predstava jos jednom.
U svakom slucaju, nije se mogao ni ocekivati napredak za mjesec dana. I Krunicu je trebalo vremena za napredak kada je stigao u Seriju A.
Ako ga zdravlje posluzi, mogao bi Gojak stosta nauciti u Seriji A do martovskih utakmica u kvalifikacijama a to ce biti vidljivo i na reprezentativnom nivou.
Sacekajmo jos.
U svakom slucaju, nije se mogao ni ocekivati napredak za mjesec dana. I Krunicu je trebalo vremena za napredak kada je stigao u Seriju A.
Ako ga zdravlje posluzi, mogao bi Gojak stosta nauciti u Seriji A do martovskih utakmica u kvalifikacijama a to ce biti vidljivo i na reprezentativnom nivou.
Sacekajmo jos.
limitiran i neinteligentan igrač koji bez ikakve potrebe siluje loptu i usporava igru.
u posjedu lopte se ponaša slično kao bešić
u posjedu lopte se ponaša slično kao bešić
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JohnCleese
- Kontakt:
Sporo reaguje, sporo razmišlja...
Upitno je dal' ce to uspjeti ispraviti
Upitno je dal' ce to uspjeti ispraviti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
odgovara njemu seria A,
bice od njega nesto (picmajstor)!
Dinamo

bice od njega nesto (picmajstor)!
Dinamo

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Od utakmice protiv talijana kada smo izgubili 2-1, odigrao je najbolju utakmicu, i od tad ga u repki naprosto nema nigdje.
Volio bih da u Torinu uspije i napreduje.
Volio bih da u Torinu uspije i napreduje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikakve razlike nema u defanzivnom učinku između Gojaka i Vrančića koji imaju iste motoričke sposobnosti, ali Vrančić je barem mangup sa loptom, dok Ameraldo nije u stanju 3 pasa sastaviti.
U sljedećem ciklusu zovite Vranu da to barem na nesto liči dok Ameraldo ne nauči osnove fudbala u Ćorinu.
Ako vam ne valja Vrančić razumijem, ali dajte alternative jer Gojak ne bi trebao prismrditi prvih 11.
U sljedećem ciklusu zovite Vranu da to barem na nesto liči dok Ameraldo ne nauči osnove fudbala u Ćorinu.
Ako vam ne valja Vrančić razumijem, ali dajte alternative jer Gojak ne bi trebao prismrditi prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
I opet si sada napravio predstavu,jer to je tvoj cilj,ti si mucki provokator,kad te Amer ne gleda,grupirat se s ovima ovdje,to znas,to ti dobro ide... Vi bi,vi bi Boga napravili kontraverznim,razumiš me...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 nov 2020, 15:44Nikakve razlike nema u defanzivnom učinku između Gojaka i Vrančića koji imaju iste motoričke sposobnosti, ali Vrančić je barem mangup sa loptom, dok Ameraldo nije u stanju 3 pasa sastaviti.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ja bih rekao da je on jedan od četvorice pozitivnih igrača Torina. Uopšte nije pozvan za utakmicu, on, Lukić, Vojvoda i Ujkani, sve ex-yu bagra garant nisu izlazili iz kafana na pripremama repke 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Cidno, jer bi pisalo da je u pitanju bolest. Mozda nemaju jos info u vezi njih
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
cuvaju gA za "Torino B"

Zadnja izmjena: TheClown, dana/u 22 nov 2020, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Pozitivan je na covid
Kovid a da nije bila bi tribina hvala lp
Usao u 65. minuti pri rezultatu 0-3 za Udine i brzo se vratise na 2-3. Slucajnost? Ne bih rekao 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Wtf, tek sad viđoh da je on na posudbi u Torinu, mog'o bi se on i vratiti u ZG ako ne ispuni ocekivanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kaze komentator da ce na kraju sezone sjesti i dogovoriti cijenu transfera, ako se uopste uspiju dogovoriti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!