Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
definitivno najbolji pevac,Zeljko LEGENDO
definitivno najbolji pevac,Zeljko LEGENDO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hoces da ti napravim listu pa da ti postiram ovdje???Wolverine je napisao/la:ovako posto cu biti dj na novogodisnjem partiju, zamolio bih vas da mi ostavljate muzicke prijedloge. bez narodnjaka i turbofolka

evo od mene jedna

[youtube][/youtube]

ko te pita dal ti dobro ide,dal te zdravlje sluzi nikog briga nije...
samo traze jos i traze vise,ko te pita za sve tvoje brige...
kad te zivot ostavi da lutas bez nade i snova neva veceg bola..........
za sve je kriva lovaaaaaaaaa
extra pjesma text beton
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 dec 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
imas moju dozvoluPonos Torina je napisao/la:Hoces da ti napravim listu pa da ti postiram ovdje???Wolverine je napisao/la:ovako posto cu biti dj na novogodisnjem partiju, zamolio bih vas da mi ostavljate muzicke prijedloge. bez narodnjaka i turbofolka

- Ponos Torina
- Kontakt:
ok do sutra cu ti napraviti listu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Vlado Georgiev: Hej ti, Do svitanja, Žena bez imena, Tropski bar, Reci mi da znam.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:gibonni-libar,posoljeni zrak i razlivena tinta,šta će meni moja dica reć,vrime da se oprostim sa svitom,anđeo u tebi.Sexmachineboy je napisao/la:Nisam često na ovoj temi, ali imam jedno pitanje. Ako nije problem da mi neki od vas pošalju na pp ili postaju ovdje nazive svojih najdražih zabavnih pjesama , na našem jeziku, u periodu odprilike od 2000.-2010. godine... nekih 20 komada bar mi treba, a može i više neću se ja ljutiti![]()
Hvala unaprijed
eto od mene bar ove 4
"Ja sam oduvek baš hteo da pitam, ako neko možda zna,
zbog čega svaki klub i splav gde ide ljax uvek fura istu stvar:
do ponoći pušta R'n'B i haus, a tek od ponoći grand...?
Zbog čega ne bi odma' i u čemu je tu fora da se Seka pusti tek tad?"
"Kad nakon Snoop-a puste Pejovica nema te p***e niti kolicine pica koje mene drze tamo
"
Objasnio neke stvari
[youtube][/youtube]
"Kad nakon Snoop-a puste Pejovica nema te p***e niti kolicine pica koje mene drze tamo

Objasnio neke stvari

[youtube][/youtube]
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- the scouser
- Kontakt:
Jaka pravo,iz one serije,svaki put me ovaj intro u pjesmi podsjeti na onog Raleta iz te serijePonos Torina je napisao/la:Hoces da ti napravim listu pa da ti postiram ovdje???Wolverine je napisao/la:ovako posto cu biti dj na novogodisnjem partiju, zamolio bih vas da mi ostavljate muzicke prijedloge. bez narodnjaka i turbofolka
evo od mene jedna![]()
[youtube][/youtube]
![]()
ko te pita dal ti dobro ide,dal te zdravlje sluzi nikog briga nije...
samo traze jos i traze vise,ko te pita za sve tvoje brige...
kad te zivot ostavi da lutas bez nade i snova neva veceg bola..........
za sve je kriva lovaaaaaaaaa
extra pjesma text beton

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo za onog momka Playlista
http://www.fileserve.com/file/UNPVzF3
Mijesao sam ti svega po malo posto ce biti zene sigurno tu
znam kako su one zahtjevne kad pocnu skakat na neke pjesme
http://www.fileserve.com/file/UNPVzF3

Mijesao sam ti svega po malo posto ce biti zene sigurno tu

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 dec 2010, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
To ti je sve sindrom pepeljuge moj brate,kada kucne ponoć tada magija staje,i sve te princeze opet postaju 'ljanke,adnan24 je napisao/la:"Ja sam oduvek baš hteo da pitam, ako neko možda zna,
"Kad nakon Snoop-a puste Pejovica nema te p***e niti kolicine pica koje mene drze tamo"
Objasnio neke stvari![]()
i onda im prigodno puste narodnjake!

Postavila je ja nedavno, predobra.
Wolverine, evo nekih koje mi sada padaju na pamet:
Gym Class Heroes- Clothes off !

Flo Rida ft. T-Pain- Zoosk girl
Pitbull ft. Lil Jon & Chris Brown- It's official
The Prodigy- Firestarter
Funkerman- Speed up
Sean Paul- We'll be burning
Tiesto- Love comes again
Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me
Brokencyde- 2 Drunk 2 Drive
Big Ali ft. Dollarman- Hit the floor
Ima ih jos .. al mrsko mi pisati.. Ugl. te su pravo dobre za zadavanje

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Ponos Torina
- Kontakt:
.ebiga danas nemozes fino izac u kafic gdje su narodnjaci a da ti neko glavu nerazbije(nekazem uvjek ali se cesto desava da od seljaka strahujes hoce li te neko izbost,sasjec flasom,upucat i slicno ili zbog neke drolje koja te gleda cijelu noc i u tebi vidi boga....
Ja volim otici u kafanu zika uzivo ali ona stara zika stolnjaci kao u zikinoj dinastiji cukalcic rakije meza i uzivaj s rajom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Momci castim pice...haha
[youtube][/youtube]
eh ovo je uzivancija al nazalost ovog danas slabo ima
Ja volim otici u kafanu zika uzivo ali ona stara zika stolnjaci kao u zikinoj dinastiji cukalcic rakije meza i uzivaj s rajom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Momci castim pice...haha

[youtube][/youtube]
eh ovo je uzivancija al nazalost ovog danas slabo ima

Evo jedna za Wolvija.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] Muzika iz 80th je savrsena , to je bilo zlatno doba muzike 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo za Wolverina za novogodisnji drnek
[youtube][/youtube]
I Was Born In A System
Zene vole one stvari...
[youtube][/youtube]

evo za Wolverina za novogodisnji drnek

[youtube][/youtube]
I Was Born In A System
Zene vole one stvari...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.