FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Adukor zakasni da iziđe
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 12 dec 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nemoze ovako. Oni su stali sa igrom kontaju ovo je zavrseno. Vidjeli su protiv Radnika da se igra 90 i kusur minuta i umjesto da ih dotuku oni naprave sebi stresnih zadnjih 15 minuta.
U novi boj ...
Mi se uvjek opustimo nakon vodstva i stalno nam se iste stvari ponavljaju,a mogli 5 komada zabit
Nedo Bog prekida nekog u 90 min
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeppermintSA
- Kontakt:
Vinko, ne mijenjaju se dva odbambena u istoj minuti
Ma kako god da je nek samo 3 boda budu
Kakve mi padove u igri imamo jbt dan danasnji, moram strepit da ne daju gol Tuzlaci koji igraju s djecom i s igracem manje...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Taman se ponado da necu morat pit apaurine vecereas kad ono kurko
Izmjeni tog Velkoskog, usra svaku akciju
Daj ba jos dvojicu Vinko vadi Tatara i Susica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni je ružno vidjeti te psovke, ali šta da se radi.. svako na kraju sam odgovara za svoje postove.Denchi je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:27Neko ko ima 5 golova i 7 asistencija nije beskoristan, daleko od toga, samo nije kvalitet za prvih 11 i to je to...Bordo23 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:21
Samo što je Handžića već duže vrijeme stalo, nije to od skoro. Napadač je prvenstveno tu da zabija. Handžić jednostavno nije kvalitet za nas i to ti je. Samo se možemo nadati da će doći kvalitetan napadač sad u Januaru.
Poštujem te kao forumaša i u mnogim stvarima dijelimo mišljenje, ali brate mili ne možeš toliko braniti Handžića![]()
To nije opravdanje za psovke i prozivanja svaku tekmu...
Ne zaboravi da ni Ahmetovic nikada nije dao vise od 14 u cijeloj sezoni, ni on nije cisti golgeter, i on vise radi za ekipu na terenu i spusta se , razigrava i otvara za saigrace....pa smo uzeli sve...mi smo pravog golgetera Leona otjerali jer je bio preskup, valjda sad mozemo placat takvog....i ja se nadam takvom u januaru...
Vidjet ćemo u Januaru kakav napadač će nam doći

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Šta ovo Krle reče na izlasku ?
Pretpostavljam da se Dupovcu da kapitenska..
imali smo 15 kornera i nismo nijednom makar zaprijetili .. obavezno poraditi na tome
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 12 dec 2020, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...
Vjerovatno zbog kartona. Pidro je svakako bio na granici zutog.
Joj kako mi ova gluma sto sad uradi Beganovic ide na neki stvar. Nerviraju me hinje i supci ovakog tipa!
U novi boj ...
Imam osjećaj da ne dobiše crveni petica bi im se smiješila.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sve je počelo vadjenjem Pidra i milicevica.
15 kornera bez prave sanse
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Burberry46, johntravolta123, kupus army, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Posejdon, r3m1, rimljanin90, tenpenny i 203 gosta.