Dobro, slažem se. I dalje mislim da je bolji. Da dalje ne bi replicirali, ne moraju igrači biti istog profila pa da se porede. Nisu isti profil napadača Benko i Handžić, pa mi je Benko bio bolji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Pomalo nevjerovatno koliko ljudi udaraju, i to nije guranje i laktanje nego baš krvnički na noge. Onaj uleti Velkoskom klizeći na centru a Velkoski leđima okrenut gola, znači nevjerovatna situacija.
Kako volim ovog Fanima od prvog dana kad je zaigrao uvijek kad uradi neku glupost šprinta nazad pa i u momentima kad ne treba on trci nazad.
Koliko samo to jaca ekipu.
Koliko samo to jaca ekipu.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Od Cimija , nea sanseOerde je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:23Dobro, slažem se. I dalje mislim da je bolji. Da dalje ne bi replicirali, ne moraju igrači biti istog profila pa da se porede. Nisu isti profil napadača Benko i Handžić, pa mi je Benko bio bolji.
-
- Kontakt:
Rijetko kulturan odgovorOerde je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:23Dobro, slažem se. I dalje mislim da je bolji. Da dalje ne bi replicirali, ne moraju igrači biti istog profila pa da se porede. Nisu isti profil napadača Benko i Handžić, pa mi je Benko bio bolji.
- robertkosar
- Kontakt:
Ovo je sad sve preko one stvari. Trebali su napunit mrezu ovih seljaka do vrha
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Treba izvesti ove sto im prijeti suspenzija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Neko ko ima 5 golova i 7 asistencija nije beskoristan, daleko od toga, samo nije kvalitet za prvih 11 i to je to...Bordo23 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:21
Samo što je Handžića već duže vrijeme stalo, nije to od skoro. Napadač je prvenstveno tu da zabija. Handžić jednostavno nije kvalitet za nas i to ti je. Samo se možemo nadati da će doći kvalitetan napadač sad u Januaru.
Poštujem te kao forumaša i u mnogim stvarima dijelimo mišljenje, ali brate mili ne možeš toliko braniti Handžića![]()
To nije opravdanje za psovke i prozivanja svaku tekmu...
Ne zaboravi da ni Ahmetovic nikada nije dao vise od 14 u cijeloj sezoni, ni on nije cisti golgeter, i on vise radi za ekipu na terenu i spusta se , razigrava i otvara za saigrace....pa smo uzeli sve...mi smo pravog golgetera Leona otjerali jer je bio preskup, valjda sad mozemo placat takvog....i ja se nadam takvom u januaru...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sad ja krenu napisat da trebamo dati jos jedan gol jer udje ovako frljoka i sad ko zna
Kad’ jednom prodje sve...
Joj ako budemo kiksali
- feniksptica
- Kontakt:
Znao sam da se ne mozes opustit tito te yebo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa ko da mi imamo igraca manje, sta im je? Igrajte jbt.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Adukor usro ofsajd zamku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A ima li vremena? Mozda sam ja star pa se sjećam Cimijevih početaka...PAULUS1234 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:24Od Cimija , nea sanse
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, BeYaZ, deda, Elddar, Evander, Haksss, inzomni, ledesma, LegendKiller, MaroonBjelave, mercurial, miguelramos, r3m1, rimljanin90, stokastoka23, ubipara, USB, Venom, ZaZelju i 192 gosta.