Šta li danas imaju za reci oni kreteni koji su tokom protesta ispred kluba, Sabrinu nazivali kurvom.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:21Sjeca l’ se ko kad su Horde protestovale kad je Husref dobio otkaz?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Handža em je kloc, em ga ne ide
Joj zamisli napadaca nekog na sve ovo. Najljepse doba fudbalskog kluba Sarajevo
NEMA NAZAD
Znaci Susic, nacrtas mu i kazes hocu da tu loptu posaljes, kaze lik nije problem...

I sa Ahmetovicem je ove sezone tako bilo, jer nije u formi. Ja ne pričam o tome, shvatio sam ja kako Vinko želi igrati. Ali brate mili koliko je zicera promašio i koliko bodova nas je koštao?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Al Susic 

A bit cemo akoBogda jos jaci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Imam ih ja par na instagramu, pa sam vidio tada storyje sa protesta. Eh ti oar momaka sad ludo slave po zvanicnoj fb stranici golove i pobjede.Historicar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:35Šta li danas imaju za reci oni kreteni koji su tokom protesta ispred kluba, Sabrinu nazivali kurvom.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:21Sjeca l’ se ko kad su Horde protestovale kad je Husref dobio otkaz?
PSPHM
Ovaj Sušić kad bude spreman kako treba, iskreno prestrašna će biti ekipa
Kad zatvore napadača dobro ide, ali kad ga puste onda je zahebano.

- ElCartel11
- Kontakt:
Ma yebes to, on da je pravo kapitalac imao bi 3 gola, 3 asistencije po utakmici i po 3,4 driblinga u stilu Ronaldinha.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Strašno je ovo baš, šprdancija koliko smo jaki 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Djokanovic
sta on ove godine igra.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Handzic vam je danas od boljih. Susic je Maradona, za mene najbolji igrac tehnicki od zavrsetka rata, onaj pritisak javnosti dok je bio u reprezentaciji je bio apsolutno nepotreban, definitvno ima kvalitet.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Kako se vidi da zna igrati Tino, vidiš po trčanju, po gradjenju kako vodi loptu kakav pregled ima odma se vidi da zna igrati lopte. On će biti naše najace pojačanje na ljeto aBd. Uz ubicu napadača nekog i da ostane nam ova ekipa imat ćemo ekipu za grupe faze aBd. Vidite samo klupe ljudi, evo uzet ću u obzir i povredjene Ahmet, Oremus, Rahman, Adukor, Zizu , Salcin Pejovic ... strahota ... uživajmo u našem jakom Sarajevu
Još bi dao da imamo našeg dragulja Djokanovic.. skidam mu kapu
Još bi dao da imamo našeg dragulja Djokanovic.. skidam mu kapu
Zadnja izmjena: EldanDemirovicHZ, dana/u 12 dec 2020, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Tino doktor fudbala, samo da ga povrede zaobiđu.
Jedva čekam povratak Oremuša...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.