kraljttbvb sam i znas da Favre nije dorastao da bude trener bvb/a
Pa Nagelsmann sa njegove 33 g razvaljuje u leipzig.
Favre treba nazalost da uci od Nagelsmann/a
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
kraljttbvb sam i znas da Favre nije dorastao da bude trener bvb/a
Lupas ti godinama, to sto sad mislis da si ko ub'o sa necim, ne znaci da si postao strucnjak za BVBFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:06Kad sam ja pricao o ovom scenariju, ima dvije, tri godine. Eto Vam sad Watzke, Zorc i Favre, **** li vas oni.
Ja sam za Bvb postao ekspert dok si jos cucu nosao.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2020, 06:11Lupas ti godinama, to sto sad mislis da si ko ub'o sa necim, ne znaci da si postao strucnjak za BVBFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:06Kad sam ja pricao o ovom scenariju, ima dvije, tri godine. Eto Vam sad Watzke, Zorc i Favre, **** li vas oni.![]()
ja i?FRANK RIBERY je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:39Ja sam za Bvb postao ekspert dok si jos cucu nosao.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2020, 06:11Lupas ti godinama, to sto sad mislis da si ko ub'o sa necim, ne znaci da si postao strucnjak za BVBFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:06Kad sam ja pricao o ovom scenariju, ima dvije, tri godine. Eto Vam sad Watzke, Zorc i Favre, **** li vas oni.![]()
![]()
Za Borussiji i ne moras biti ekspert, moja curica od tri godine zna da je to razvojni klub kojeg Bayern satire svake sezone ko jeftinu kur..![]()
Nadam se da ce Bayer i BMG ove godine izboriti Ligu prvaka. Vi svakako ostajete bez Hallanda, Sancho, pa bi to bio jedan debelo prosječan tim.
Bake, nisam te prepoznao...AmirBvB je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:55ja i?FRANK RIBERY je napisao/la: ↑13 dec 2020, 12:39Ja sam za Bvb postao ekspert dok si jos cucu nosao.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 dec 2020, 06:11
Lupas ti godinama, to sto sad mislis da si ko ub'o sa necim, ne znaci da si postao strucnjak za BVB![]()
![]()
Za Borussiji i ne moras biti ekspert, moja curica od tri godine zna da je to razvojni klub kojeg Bayern satire svake sezone ko jeftinu kur..![]()
Nadam se da ce Bayer i BMG ove godine izboriti Ligu prvaka. Vi svakako ostajete bez Hallanda, Sancho, pa bi to bio jedan debelo prosječan tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.