Jest al sedmična.

Znači, 56 hiljada eura mjesečno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest al sedmična.
amypitar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:10Kako neko može biti legenda kad je bio selektor reprezentaciju Jugoslavije u kojoj su većina igraca istu napustili ako nisu bili Srbi. Kako neko može biti legenda dok ta navodno Jugoslavija napada Sloveniju, Hrvatsku, BiH a on i dalje selektor. Legenda podnosi ostavku 23 maja 1992 godine, kad mu gori Sarajevo, kad uveliko djeca ginu. Prvi maj 1992 napad na Sarajevo da se uzme predsjedništvo, gori Skenderija granatiranje Sarajeva kao nikad on u Beogradu po restoranima derneci.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 dec 2020, 13:55Legenda bh. fudbala, čovjek kojeg poštujem.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti![]()
Pa mi napadamo Ajnadzica kao izdajnika jer je kasno napustio JNA, koja je razlika onda između njih.
I ostavku je dao više iz straha nego zbog svoje volje,patriotizma ako se tako može nazvati posle 23 maja 1992
To legenda mene bi to stid bilo napisati.
Mnogo ga poštujem. Kamo sreće da imamo više takvih ljudi u državi.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti![]()
Mundijal je bio 2 godine prije napada na SarajevoSamozdravlje je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:44amypitar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:10Kako neko može biti legenda kad je bio selektor reprezentaciju Jugoslavije u kojoj su većina igraca istu napustili ako nisu bili Srbi. Kako neko može biti legenda dok ta navodno Jugoslavija napada Sloveniju, Hrvatsku, BiH a on i dalje selektor. Legenda podnosi ostavku 23 maja 1992 godine, kad mu gori Sarajevo, kad uveliko djeca ginu. Prvi maj 1992 napad na Sarajevo da se uzme predsjedništvo, gori Skenderija granatiranje Sarajeva kao nikad on u Beogradu po restoranima derneci.
Pa mi napadamo Ajnadzica kao izdajnika jer je kasno napustio JNA, koja je razlika onda između njih.
I ostavku je dao više iz straha nego zbog svoje volje,patriotizma ako se tako može nazvati posle 23 maja 1992
To legenda mene bi to stid bilo napisati.
LAŽ. Na Svjetskom prvenstvu u Italiji igrali Susic,Baždarevic,Hadzibegic,Sabanhadzovic,Jozic ..., prebacivali mu veliki broj igraca iz BiH. Zivio sam to vrijeme i naivni smo mislili da ce nas to Svjetsko dozvati pameti. Da je bio igrac FKS bio bi nam zakletva, a navijacima Zelje bi bio izdajica (neopravdano). Legenda jednog kluba i vremena.
Rodjena braca u BiH se u to vrijeme svrstavala, pod dejstvom propagande, da li su ili nisu za SFRJ. Sa ove distance lahko je govoriti sto nije 15-20 dana ranije otisao iz Bg. Koliko je Bosnjaka kad je davao ostavku pobjeglo iz jedne i jedine BiH. Samo za info. ja nisam.
Hebib ga neće zabit sigurnoAlfredNobel je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:48Da se hoćemo danas patiti, da nas Sloboda rastavi na proste faktore, da bude viktorija, ovdje da budu ebavanja mrtvih i familija, da se traži ostavka Vinka, a onda da ga zabije Hebib makazicama u 90-toj i odemo na +9.
I ovako bolnice pucaju po savovima zbog kovida ti bi jos i ovo, da se bordo i plavi sastanu u bolnici zbog srcanihAlfredNobel je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:48Da se hoćemo danas patiti, da nas Sloboda rastavi na proste faktore, da bude viktorija, ovdje da budu ebavanja mrtvih i familija, da se traži ostavka Vinka, a onda da ga zabije Hebib makazicama u 90-toj i odemo na +9.
Ma dat mu kakav stancic, seata i kupone da zdere i dosta mu
Dovoljno je bilo protiv Radnika.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:51I ovako bolnice pucaju po savovima zbog kovida ti bi jos i ovo, da se bordo i plavi sastanu u bolnici zbog srcanihAlfredNobel je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:48Da se hoćemo danas patiti, da nas Sloboda rastavi na proste faktore, da bude viktorija, ovdje da budu ebavanja mrtvih i familija, da se traži ostavka Vinka, a onda da ga zabije Hebib makazicama u 90-toj i odemo na +9.![]()
E jbg, sad si nas ispehirao, a nema Hebiba.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:48Da se hoćemo danas patiti, da nas Sloboda rastavi na proste faktore, da bude viktorija, ovdje da budu ebavanja mrtvih i familija, da se traži ostavka Vinka, a onda da ga zabije Hebib makazicama u 90-toj i odemo na +9.
Vala bi red bio dva da slozi!