Ma jasno je. Idealan treci golman. Vidi se koliko je ekipa dobila od kako je skinut sa gola. A mene zanima jedna stvar, sta se ceka sa novim ugovorom Fedji? Vjerujem da ne radi za velik novac,ova sezona ipo je jasan dokaz da je top 3 trenera u ligi i bas se cudim da jos cekaju sa novim ugovorom. Jer kad dodje ponuda koja se ne odbija tad je ce bit kasno!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:17Kada neko vrati nazad loptu prema Bobicu noge mi se odsjeku svaki put. Uvijek kontam kliznut ce se ili ce promasit loptu, tako mi ulijeva sigurnost![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Max Allegri
-
- Kontakt:
Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Imamo 8 igraca ja mislim kojim istice ugovor na ljeto: Cosic, Cvija, Civic, Bihorac, Bobic, Hasanovic, Ovcina i Behram.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:36Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti![]()
Po mom misljenju produziti svima osim Civicu, Bobicu, Bihorcu i Ovcini. Behramu produziti na godinu dana da vidimo kakav ce se vratiti poslije povrede, a prije svega bih mu produzio jer je to momak koji zivi sportski zivot 24/7 i zalaze se najvise od svih u ekipi.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 dec 2020, 17:05Imamo 8 igraca ja mislim kojim istice ugovor na ljeto: Cosic, Cvija, Civic, Bihorac, Bobic, Hasanovic, Ovcina i Behram.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:36Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti![]()
Po mom misljenju produziti svima osim Civicu, Bobicu, Bihorcu i Ovcini. Behramu produziti na godinu dana da vidimo kakav ce se vratiti poslije povrede, a prije svega bih mu produzio jer je to momak koji zivi sportski zivot 24/7 i zalaze se najvise od svih u ekipi.
Slazem se za Behrama, kazu da pravi dobru atmosferu u svlačionici plus odgovoran, radan i Feđa je sam govorio da žali zbog njega jer je bio najspremniji igrač od svih..
-
- Kontakt:
Slaviša nije trenirao 2 dana. Mogla bi Bobi biti zadnja utakmica u Veležu ili možda prvi nastup Kjosevskog.
Šoše nije prošao na izborima FSHNK izgubio od starog mešetara.
Nema veze, zato je "naš" Pika tu 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Prije nekoliko godina pjevali su mu pjesme o striku i kako ga mrze, a ove sedmice glasali su za njega.
E to su ovi veliki hrvati. Svi klubovi sa hrvatskim predznakom u HNK su podrzali Piku Cemalovica.

E to su ovi veliki hrvati. Svi klubovi sa hrvatskim predznakom u HNK su podrzali Piku Cemalovica.
#musvdg
-
- Kontakt:
Lopovska posla
-
- Kontakt:
Sutra se pobjeda nameće kao imperativ, nevjerovatna je naša liga što i govori u prilog da ako nasi Rodjeni sutra pobjede odlaze na pauzu sa samo tri boda zaostatka za drugoplasiranim..
Kakva prilika se nudi za Evropu..
Kakva prilika se nudi za Evropu..
Ovaj Savez je kao nekakav kartel.
Pika jedino sebe predstavlja.
Naravno, Hrvati su ugrozeni, pa izabrali Piku da nas predstavlja.
Pika jedino sebe predstavlja.
Naravno, Hrvati su ugrozeni, pa izabrali Piku da nas predstavlja.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pa Piku starog mešetara izabrali, ali nema veze nije se očekivalo ništa bolje u ovom sistemu i državi najbolje je pikama i pikićima... Sutra pobjeda i tu smo kucaml na velika vrata. Valjalo bi da Zrinjski izgubi od Širokog, i da Tuzla dobije Borca, ili da bude neriješeno. S takvim raspletom i današnjim porazom Željezničara čekalo bi nas ludilo na proljeće i karte bi se otvorile. Još ako se pojačamo preko zime rokenrol će da bude. 
- OldFashioned
- Kontakt:
Ima Srba i Hrvata koji navijaju za naš klub.
Kad čitaju ovakve komentare, siguran sam da se zamisle je li navijaju za pravi ili neki novi Velež.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Zbog pike i "pikica" po cijeloj Bosni i Hercegovini i jest ubaceno ovo novo pravilo za tzv zupanije. Nema napretka za fudbal ovde, samo u sto veca **** se ide.
Treba rusit gamad
Treba rusit gamad
#musvdg
ŽELJO BI VOLUO IMATI DUDIĆA NA SVOJOJ KLUPI !!!
-
- Kontakt:
Pa svi ti koji navijaju za Velez misle isto kao i ja.OldFashioned je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:18Ima Srba i Hrvata koji navijaju za naš klub.
Kad čitaju ovakve komentare, siguran sam da se zamisle je li navijaju za pravi ili neki novi Velež.
Sta me boli briga koje su boje njihova krvna zrnca, za mene su svi ti kriminalci jednake boje. Oni koji su htjeli ugasiti Velez sada biraju ko ce braniti njegove interese. Našli su pravog.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
Nemam ja ništa protiv tvog mišljenja za Piku i slične mu mafioze bilo koje boje.mozak je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:52Pa svi ti koji navijaju za Velez misle isto kao i ja.OldFashioned je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:18Ima Srba i Hrvata koji navijaju za naš klub.
Sta me boli briga koje su boje njihova krvna zrnca, za mene su svi ti kriminalci jednake boje. Oni koji su htjeli ugasiti Velez sada biraju ko ce braniti njegove interese. Našli su pravog.
Mudro si pobjegao od poente.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.