Poništen im čist golPAULUS1234 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26treba ispast Krupa ova losi su uzas , pasa dva sastavit ne mogu , melje ih seljo u 2. sa 10 igraca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bio ofsajd ko neboPeppermintSA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26Poništen im čist golPAULUS1234 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26treba ispast Krupa ova losi su uzas , pasa dva sastavit ne mogu , melje ih seljo u 2. sa 10 igraca
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bio je ofsajdPeppermintSA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26Poništen im čist golPAULUS1234 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26treba ispast Krupa ova losi su uzas , pasa dva sastavit ne mogu , melje ih seljo u 2. sa 10 igraca
- PAULUS1234
- Kontakt:
vidio sam al to je sve sto su uradiliPeppermintSA je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26Poništen im čist golPAULUS1234 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:26treba ispast Krupa ova losi su uzas , pasa dva sastavit ne mogu , melje ih seljo u 2. sa 10 igraca
Nešto nije tačno.badboy je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:25Blago tebi jarane.....amypitar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:10Kako neko može biti legenda kad je bio selektor reprezentaciju Jugoslavije u kojoj su većina igraca istu napustili ako nisu bili Srbi. Kako neko može biti legenda dok ta navodno Jugoslavija napada Sloveniju, Hrvatsku, BiH a on i dalje selektor. Legenda podnosi ostavku 23 maja 1992 godine, kad mu gori Sarajevo, kad uveliko djeca ginu. Prvi maj 1992 napad na Sarajevo da se uzme predsjedništvo, gori Skenderija granatiranje Sarajeva kao nikad on u Beogradu po restoranima derneci.
Pa mi napadamo Ajnadzica kao izdajnika jer je kasno napustio JNA, koja je razlika onda između njih.
I ostavku je dao više iz straha nego zbog svoje volje,patriotizma ako se tako može nazvati posle 23 maja 1992
To legenda mene bi to stid bilo napisati.
Nema Osima protiv nas 

Hahahahaha sad moze kao majmun Mulalic da vodi utakmicu sa tunela
Nije mi jasno kako pojedini mogu pisati o anamo njima a danas igra nasa najveca ljubav.
Yebe mi se jel vode ili gube jer mi je samo vazno danas kako ce nasa ljubav da igra.
Sretno nam danas i bez psovanja u toku utakmice, jer se igra 90 i kusur minuta.
VAMOS RAJVOSA
Yebe mi se jel vode ili gube jer mi je samo vazno danas kako ce nasa ljubav da igra.
Sretno nam danas i bez psovanja u toku utakmice, jer se igra 90 i kusur minuta.
VAMOS RAJVOSA

Bwwwwwwwww

Daa treci nece biti na klupi, za derbi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Pa po rezultatima njega nema svakako vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jbte jeste i vi dosadni sa tim "sto pisete o njima"
Pisem o njima jer su drugi na tabeli i zato sto su nam oni prvi protivnik za titulu po tabeli.
Sta je problem komentarisati, kad se ovo tice direktno nas?
Njihov poraz je nasa pobjeda, a i obratno je da se ne lazemo.
Pisem o njima jer su drugi na tabeli i zato sto su nam oni prvi protivnik za titulu po tabeli.
Sta je problem komentarisati, kad se ovo tice direktno nas?
Njihov poraz je nasa pobjeda, a i obratno je da se ne lazemo.
ZA ŠAMPIONE DRŽAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE 

ovaj bojo veoma los.., a u mladoj reprezentaciji
This time next year, we'll be millionaires!
"Da i vi znate da sam se rodio u Sarajevu, a znate sta se desava". Na stranu rivalitet, ali ovaj covjek je zasluzio sve najbolje i da se njihov stadion zove po njemu. A ove debile u savezu ako ne zaustavimo sad, narednih godina ce Borac osvajat titule, a na tribinama ce biti cetnicko orgijanje bez sankcija. Zapamtite sta sam vam rekao..KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 dec 2020, 13:55Legenda bh. fudbala, čovjek kojeg poštujem.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti![]()
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 12 dec 2020, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Porastao mi je Vinko u ocima nakon ovog zadnjeg intervjua, kad je rekao da nije trazio novog spica i odlucio da mu Handzic i Krle budu glavni napadaci....drago bude covjeku kad vidis kako je on jedan normalan, trezven i logican trener...malo me handri sa izmjenama i taktikom al neka to bude sve ja prezadovoljan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo Sušića da danas ne stavlja u igru, slucajno da ne dobije žuti pred derbi
Bordo bijeli za život cijeli!!
Koje debile u savezu, jel mislis na kompletan savez?Amca007 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:44"Da i vi znate da sam se rodio u Sarajevu, a znate sta se desava". Na stranu rivalitet, ali ovaj covjek je zasluzio sve najbolje i da se njihov stadion zove po njemu. A ove debile u savezu ako ne zaustavimo sad, narednih godina ce Borac osvajat titule, a na tribinama ce biti cetnicko orgijanje bez sankcija. Zapamtite sta sam vam rekao..KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑12 dec 2020, 13:55Legenda bh. fudbala, čovjek kojeg poštujem.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti![]()
Jer samo tako mozemo dalje....
Ni ivica nema sta trazit tamo vise jer je usro zadnji izbor selektora, svi se slozili da ce biti Kodro on jedini za Amara...i propadne i dodje zuti....
I sta glorifikujete taj potez odlaska iz Partizana, to je normalno samo zakasnjelo 2 sedmice, dotad mu je izgorila grbavica i cjelo Sarajevo gorilo i branilo se....on jos dumo i razmisljo bil-nebili do zadnje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oceikvao kiks zeljeznicara, ali X, ovo vec ne. Danas na tri bobe i idemo na plus 9.