Ne isplati se sad to instalirati,imas 3 mjeseca gratis od instalacije aplikacije.Tako da radi jedne tekme da ti propadnu 3 mjeseca nije isplativo,bolje sacekat pocetak drugog dijela ko vec nema Arene.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra dobit kojim god rezultatom i bilo kakvom igrom, sačuvati se od kartona i onda na proljeće lagano u nove pobjede.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisi u pravu, promo period Silver paketa je do 1.3. Imate više na temi Sport i TV

kaze hadžija da dođeš sutra u klub da popricateKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑11 dec 2020, 21:10Ti hoćeš reći da ja ovo napamet pišem, da nisam pažljivo gledao sve i jednog momka koji je free agent ili ima ugovor do 2021.![]()

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti
Interesuje me ima li ljudi koji poštuju Ivicu Osima kao čovjeka, s obzirom na dešavanja u NSBiH? Kakva su vaša mišljenja? Cisto iz radoznalosti pisem ovo jer ja zbog one konferencije za ostavku na mjesto selektora Jugoslavije imam poštovanje prema ovom čovjeku.
Nemojte sta zahatariti
Kad ovakvu mrcinu dovedemo, onda razmisljati o grupama el
https://www.transfermarkt.com/yaya-sa ... /127194

NEMA NAZAD
Naravno da ga postujem. Na stranu sve lose stvari, da ih ne nabrajam. Ali zbog tog cina ga itekako cijenim.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Nemojte sta zahatariti![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Postujem ga iz vise razloga:
- gledao sam ga kao djecak i sjecam ga se po dobru, mislim da smo tad imali puno vise uspjeha sa FKŽ.
- da je bio bordo umjesto plav, bio bi mi zakletva

- ostavio velikog trenerskog traga u Austriji, Japanu i reprezentaciji ex drzave, mnogo bh igraca pozvao u tu repku.

- zamjeram mu sto je pomagao svom maticnom klubu i svom djetetu.

- imao nestasluk u namjestanju rezultata, ali davno proslo vijeme.
- da pitas na "prepucavanjima" , ko zna kako bih pisao.

Ivica Osim je Sarajlija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ivicu cjenim kao covjeka i one izjave u beogradu
Stari mi je prico (teski navijac zelje zato nevjerujem mu bas mozda je buyest) da je najbolji igrac zelje svih vremena
Sjebaloga je namjestanje utakmica..
Zeljo definitivno treba dat ime stadionu ivan osim
Stari sin mu je ubleha to treba navest
Stari mi je prico (teski navijac zelje zato nevjerujem mu bas mozda je buyest) da je najbolji igrac zelje svih vremena
Sjebaloga je namjestanje utakmica..
Zeljo definitivno treba dat ime stadionu ivan osim
Stari sin mu je ubleha to treba navest
DA, naravno.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,
Mislim da nema niko normalan da ne postuje tog covjeka iz ovog ili onog razloga. Nemamo mi u BiH puno ljudi kao sto je Osim da bi se s njima razbacivali.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj ti gazi jaja i to sa nogomholyman je napisao/la: ↑12 dec 2020, 01:05Kad ovakvu mrcinu dovedemo, onda razmisljati o grupama el![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- robertkosar
- Kontakt:
Ima kako nema Ja mu kapu skidam za ono sto je uradio u Beogradu pred rat kad je cetama reako "nemogu ja biti selektor Jugoslavije dok se moj rodni grad rusi a moj narod ubijaDevedesetdeveti99 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 00:52Možemo li na sekund skrenuti sa teme FK Sarajevo,

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- PAULUS1234
- Kontakt:
Tekma day, danas uzet 3 boda i u poiragu za najboljim napadacem koji je igrao ovdje. Igra li Amar konacno , iako mislim da se Tino ne smije klupirarat.
Matchday

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2:0 danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danas maksimalno ozbiljno uci u utakmicu, svi bruje od medija do navijača kako smo oborili rekorde, već su svi u mislima u transfer periodu i proljetnom dijelu sezone, ali danas je veoma važno pobijediti nadam se da su igrači i stručni štab na zemlji, svjesni važnosti današnje utakmice i osvajanja 3 boda.
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBJEDI !
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBJEDI !
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, tajsamja i 34 gosta.