FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 11 dec 2020, 20:29

Eto nama ce se svi problemi rijesit pravljenjem kampa. Imamo li mi potrebno osoblje za taj kamp.
Daj Boze da bi eventualna prodaja tog terena nama donijela toliko dobrog koliko se nadamo i zamisljamo.

Ps: sad sam opet pogledao onaj izvjeataj iz Krupe kad smo titulu zijanili, umalo da povratim na pola sobe, fuj.
Valjda ce debili sutra pobjedit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 dec 2020, 20:33

godrina je napisao/la:
11 dec 2020, 20:29
Eto nama ce se svi problemi rijesit pravljenjem kampa. Imamo li mi potrebno osoblje za taj kamp.
Daj Boze da bi eventualna prodaja tog terena nama donijela toliko dobrog koliko se nadamo i zamisljamo.

Ps: sad sam opet pogledao onaj izvjeataj iz Krupe kad smo titulu zijanili, umalo da povratim na pola sobe, fuj.
Valjda ce debili sutra pobjedit.
Ide 2 hladno
moSa ljoŽe

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2020, 20:43

Pretpostavljam na sta i na koga aludira @Veteran, ali evo od sutra iza 3 do okvirno 15.1. kad bi trebale poceti pripreme vremena ima da se tim ljudi koji ima ideju javi i javno pokrene nesto. Navijaci odnosno vecina ce podrzati ako vidi da je to ono pravo, ono sto nam treba i sto nas moze povuci naprijed. Nazalost, bojim se da ne postoji taj tim ljudi trenutno tj. da niko nema dovoljnu hrabrost u ovakvom vremenu da pokrene bilo sta i udje u klub. Ali, eto ako cemo sta zavrsavati pravo vrijeme za to je nakon Krupe kad vise nema utakmica nit su pripreme u toku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 11 dec 2020, 20:44

VeteranSA je napisao/la:
11 dec 2020, 19:53
MrkiMedo je napisao/la:
11 dec 2020, 17:56
Ako ima ozbiljan kupac koji je spreman ponuditi tih 12 miliona koliko se spominje, onda to jos sutra sabahom treba zavsriti sa njim.
Prodaćete imovinu al u rcuku. Nema prodaje grunta i Željine imovine ni pod koju cijenu. Ima opcija i strategija i bez prodaje imovine, samo neki trebaju otići da bi oni koji mogu popraviti krvnu sliku došli u klub...
Ako bi se napravio kamp sa 4-5 terena koja je svrha pomocnog terena

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 11 dec 2020, 20:54

LjoZee je napisao/la:
11 dec 2020, 20:43
Pretpostavljam na sta i na koga aludira @Veteran, ali evo od sutra iza 3 do okvirno 15.1. kad bi trebale poceti pripreme vremena ima da se tim ljudi koji ima ideju javi i javno pokrene nesto. Navijaci odnosno vecina ce podrzati ako vidi da je to ono pravo, ono sto nam treba i sto nas moze povuci naprijed. Nazalost, bojim se da ne postoji taj tim ljudi trenutno tj. da niko nema dovoljnu hrabrost u ovakvom vremenu da pokrene bilo sta i udje u klub. Ali, eto ako cemo sta zavrsavati pravo vrijeme za to je nakon Krupe kad vise nema utakmica nit su pripreme u toku.
Ovo je moderno vrijeme gdje se takve stvari mogu progurati preko bilo čega da dodje do kritične mase. Mali milion web portala, socijalnih mreža, svega. Ako neko ima volju i želju da progura kvalitetan plan za Želju, načina je milion. A čini mi se da je istina da niko živ ne želi da se bavi našim klubom.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 11 dec 2020, 21:06

Mi se trebamo baviti realnim stvarima. U okviru naših mogućnosti. Za početak, novi načelnik je tu, nova vlast u opštini. Vidjeti kako bi mogli pomoćni teren na kojem igraju i treniraju omladinci popraviti, unaprijediti možda dobiti neku povoljniju cijenu za korištenje. Kamp je nešto što je nama u trenutnoj situaciji nedostižno i teško će biti zadugo. Pokušati preko opštine i kantona još unaprijediti stvari vezanih za stadion, uklopiti se nekako u budžet da imamo odredjen novac na koji uvijek možemo računati i slično. Kamp, investitore i ostale imaginacije ostaviti po strani.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2020, 21:11

Dejan1921 je napisao/la:
11 dec 2020, 20:54
Ovo je moderno vrijeme gdje se takve stvari mogu progurati preko bilo čega da dodje do kritične mase. Mali milion web portala, socijalnih mreža, svega. Ako neko ima volju i želju da progura kvalitetan plan za Želju, načina je milion. A čini mi se da je istina da niko živ ne želi da se bavi našim klubom.
Izgovor zvani "nema nacina" ne postoji. U ovom danasnjem vaktu pogotovo sad dovoljan ti je jedan status, izjava, intervju da haman cijela Bosna i Hercegovina sazna za to. Potrebna je samo volja i odlucnost ako imas plan za koji smatras da je to to. Ljudi moraju shvatiti da se samo nista promijeniti ne moze ako neko ne pokrene. Zeljo ima ogroman broj navijaca i neko ih mora pokrenuti, neko da bude neka vrsta lidera. Mi mozemo ovdje pisati anonimno, ali drugacije je kad neko ko izadje sa punim imenom i prezimenom i pokrene nesto.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 11 dec 2020, 21:44

LjoZee je napisao/la:
11 dec 2020, 21:11
Dejan1921 je napisao/la:
Izgovor zvani "nema nacina" ne postoji. U ovom danasnjem vaktu pogotovo sad dovoljan ti je jedan status, izjava, intervju da haman cijela Bosna i Hercegovina sazna za to. Potrebna je samo volja i odlucnost ako imas plan za koji smatras da je to to. Ljudi moraju shvatiti da se samo nista promijeniti ne moze ako neko ne pokrene. Zeljo ima ogroman broj navijaca i neko ih mora pokrenuti, neko da bude neka vrsta lidera. Mi mozemo ovdje pisati anonimno, ali drugacije je kad neko ko izadje sa punim imenom i prezimenom i pokrene nesto.
Potpuno se slažem brate.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2020, 21:45

Kratka horor prica (s obzirom na iskustva ove sezone):
Sa druge strane Željezničar je veliki favorit na gostovanju kod Krupe.
:mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 dec 2020, 21:49

Mozete se vi slagati do sutra kad u klubu nece da mrdnu.

Opet sutra ona mojatv glupost, arena nas pisa samo tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 11 dec 2020, 21:50

LjoZee je napisao/la:
11 dec 2020, 21:11
Dejan1921 je napisao/la:
Druže ima i ona "gdje ima volje ima i načina".Opet ponavljam dobar kadar ima ideju koji opet dobar kadar sprovodi u djelo.X je primjera gdje je jedan stručnjak spašavao čitave kompanije,klubove i države.Valjda ima i kod nas takvih majku mu.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 dec 2020, 21:57

Neka se skupe i prezentiraju to što imaju, ako neće neka se gone u materinu i neka se ne busaju da su veliki Željovci i neka nam ne daju lažnu nadu.
moSa ljoŽe

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 11 dec 2020, 22:02

Pa evo sjetite se samo jedan status onog momka iz opštinskog vijeća bio dovoljan da se nadignu i portali i socijalne mreže. Svi su pisali o njegovoj inicijativi da Želju treba da bude sportski klub od značaja za opštinu. Tako da priča da neko ima volju i želju da pomogne ali eto ne može nikako ne zvuči logičnom i realnom. Situacija je takva da zavisimo od ovih trenutnih i da nekih konkretnih planova nema.

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 11 dec 2020, 22:03

Nedo Bog sutra da kiksamo, shvatiti ozbiljno, malo zapeti, zadnja je utakmica, dat 200% i onda odmaras mjesecima..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2020, 22:04

Dejan1921 je napisao/la:
11 dec 2020, 22:02
Pa evo sjetite se samo jedan status onog momka iz opštinskog vijeća bio dovoljan da se nadignu i portali i socijalne mreže. Svi su pisali o njegovoj inicijativi da Želju treba da bude sportski klub od značaja za opštinu. Tako da priča da neko ima volju i želju da pomogne ali eto ne može nikako ne zvuči logičnom i realnom. Situacija je takva da zavisimo od ovih trenutnih i da nekih konkretnih planova nema.
Apsolutno. Prenijeli svi portali, na forumima bilo. Odmah se skupilo raje i sa lajkovima i komentarima. Nisam prije tog momka zapazio, ali mi je sad ostalo ime u glavi zbog toga. Znaci jedan status je dovoljan ako imas plan i to se siri dalje po forumima, fb, portalima. Dovoljno je ovdje neko da podijeli svi ce portali jer citaju novinari forum i samo uzimaju i dijele ako ne saznaju prvi. Bezbroj puta sam screenshot koji uradim za neki story, objavu bilo sta nalazio na drugim portalima. Znaci citaju svi.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 11 dec 2020, 22:16

LjoZee je napisao/la:
11 dec 2020, 22:04
Dejan1921 je napisao/la:
11 dec 2020, 22:02
Apsolutno. Prenijeli svi portali, na forumima bilo. Odmah se skupilo raje i sa lajkovima i komentarima. Nisam prije tog momka zapazio, ali mi je sad ostalo ime u glavi zbog toga. Znaci jedan status je dovoljan ako imas plan i to se siri dalje po forumima, fb, portalima. Dovoljno je ovdje neko da podijeli svi ce portali jer citaju novinari forum i samo uzimaju i dijele ako ne saznaju prvi. Bezbroj puta sam screenshot koji uradim za neki story, objavu bilo sta nalazio na drugim portalima. Znaci citaju svi.
To je to. Priča ima planova, opcija, ljudi ali ne mogu da to realizuju ili predstave zbog nekoga je potpuna glupost.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 dec 2020, 22:29

Ma nista od toga,ne vidim ja uopste zelju ni inicijativu da se bilo sta pokrene,osim fb statusa nista vise :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 dec 2020, 22:31

delinjo je napisao/la:
11 dec 2020, 22:29
Ma nista od toga,ne vidim ja uopste zelju ni inicijativu da se bilo sta pokrene,osim fb statusa nista vise :D
:thumbup:
moSa ljoŽe

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 dec 2020, 22:31

LjoZee je napisao/la:
11 dec 2020, 21:45
Kratka horor prica (s obzirom na iskustva ove sezone):
Sa druge strane Željezničar je veliki favorit na gostovanju kod Krupe.
:mrgreen:
Rutinski, rek'o sam ti sinoć što se sekiraš :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 dec 2020, 22:35

Raonffa je napisao/la:
11 dec 2020, 22:31
Rutinski, rek'o sam ti sinoć što se sekiraš :kafa:
Ne bude li svaki naredni post cu ti brisati da te otjeram sa teme :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921, sebalos, Tramvaji29877 i 96 gostiju.