Kljajić ne da Biru
Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Migrantska kriza u BiH
Slobodan Ujić i Selmo Cikotić će nas odvesti u nestanak.
Kljajić ne da Biru
Kljajić ne da Biru
100% sportski i krajnje opušten potpis
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 26 nov 2020, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- ASD
- Kontakt:
Jel istina da se planira prihvatni centar na Ciljugama?
- alan_kardec
- Kontakt:
ja čuo juče na tv-u da se planira prihvatni centar u Živinicama, to je valjda to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ASD
- Kontakt:
Ma čitao komentare. Hebu ljudi od do.
Tu ima i dosta Roma. Rat će izbiti.
Tu ima i dosta Roma. Rat će izbiti.
Gdje to mjesto tacno bude? Sigurno blizu grada. Ako su pametni nece dati. Ako dopuste eto belaja.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Jap. Sa satelitima čine vijeće.
To je bivša vojna baza koju je preuzela opština.
To je bivša vojna baza koju je preuzela opština.
Onda je sve jasno. Biranje sda donosi ovakve stvari. A na to neka se i ostale sda vukojebine pripremaju. Jer prema hrvatskoj prolaza gotovo nema.
Jos pogotovo sada kad su KS izgubili potrebna im je svaka dodatna para. A EU placa da ne mora tu bagru primati.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U Beogradu uhapšen Marokanac osumnjičen za ubistvo na Otesu
Ovaj do Srbije stigao ,nasi ga po Stupu trazili
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Izvanredni
- Kontakt:
Migranti uskoro domicilni u zivinicama
% ' " " " ". ' &, ' ' је ?, $ су ". / се, $.
$ ' & ? ? " у &. " " & ?.
? на страну, " " ' $ &, у " $ 6 $ 8.
& $ " је ове $ $ у $.
$ ' & ? ? " у &. " " & ?.
? на страну, " " ' $ &, у " $ 6 $ 8.
& $ " је ове $ $ у $.
" " $.
Zao mi sto nisam sacuvao video sad ne mogu sa nadjem jer nisam gledao preko svog kanala na youtube.
Uglavnom video s pocetka 2014. godine iako sam ja mislio da je novi video. Čovjek, svabo, neki dr. Mr. Prica o migracijama i kako su probali da "pripitome" ove arape i slicne, ali su shvatili da ne ide te su takodjer shvatili sa ljudi s balkana idealno odgovraju njemackoj i da se u velikom procentu socijalizuju i prihvate nacin zivota i ponasanja u njemackoj i kako ce cilj biti zbog odrzanja "bijelaca" sto vise strucnog kadra i radne snage dovesti u njemacku dok ce vremenom prazni gradovi i sela poatati ideaan prostor za naseljavanje migranata....
Kao sto rekoh, dok nisam.vidio da je 2014. Bilo mi je ono, gwneral poslije bitke.... Medjutim kada sam vidio koja je godina sve mi je postalo jasno
Uglavnom video s pocetka 2014. godine iako sam ja mislio da je novi video. Čovjek, svabo, neki dr. Mr. Prica o migracijama i kako su probali da "pripitome" ove arape i slicne, ali su shvatili da ne ide te su takodjer shvatili sa ljudi s balkana idealno odgovraju njemackoj i da se u velikom procentu socijalizuju i prihvate nacin zivota i ponasanja u njemackoj i kako ce cilj biti zbog odrzanja "bijelaca" sto vise strucnog kadra i radne snage dovesti u njemacku dok ce vremenom prazni gradovi i sela poatati ideaan prostor za naseljavanje migranata....
Kao sto rekoh, dok nisam.vidio da je 2014. Bilo mi je ono, gwneral poslije bitke.... Medjutim kada sam vidio koja je godina sve mi je postalo jasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Van der Auweraert zagonetan:
"Počeo je padati i snijeg. Ljudi će početi umirati na ulici. Najtužnije je što imamo novac. Evropska unija je dala novac za uspostavljanje novog centra. Ako se to ne desi, bit će jasno ko je kriv ako ljudi počnu umirati na ulici. Ovo je loše za lokalno stanovništvo, jer kada ljudi spavaju vani, uradit će sve što moraju da prežive. Ukoliko u takvim uslovima bude žalbi na povećavanje slučajeva provaljivanja u kuće, neće migranti biti krivi."
"Kada neko umre, ovdje će doći i BBC i New York Times i Al Jazeera. Volim ovu zemlju i ne razumijem da političare ovo pitanje ne brine."
"Počeo je padati i snijeg. Ljudi će početi umirati na ulici. Najtužnije je što imamo novac. Evropska unija je dala novac za uspostavljanje novog centra. Ako se to ne desi, bit će jasno ko je kriv ako ljudi počnu umirati na ulici. Ovo je loše za lokalno stanovništvo, jer kada ljudi spavaju vani, uradit će sve što moraju da prežive. Ukoliko u takvim uslovima bude žalbi na povećavanje slučajeva provaljivanja u kuće, neće migranti biti krivi."
"Kada neko umre, ovdje će doći i BBC i New York Times i Al Jazeera. Volim ovu zemlju i ne razumijem da političare ovo pitanje ne brine."
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 04 dec 2020, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ako vam ko provali il vas ubije nece biti kriv. Eto ako ih je 3000 na ulicama sto nebi kakav smjestaj napravili u Belgiji kod Petera u gradu? Valjda Belgija te pare ima.
U Biru ce oni opet cim on spominje Biru.
U Biru ce oni opet cim on spominje Biru.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još nisu našli ubicu ?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Našli su ih u Beogradu i na Kosovu.
Kažu.
Mada je to sumnjivo do zla boga.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Fox i Mulder baš sve mu je sumnjivo.
They are out there.
They are out there.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.